Dünyada çok ilginç olaylar oluyor. baddog buralarda değilse yazayım diyorum :oleyo: Aslında yazmasam daha iyi, üretim için harcayacağım saatler bu tür yazıları yazmak için geçiyor.
Bu tür yazılarda bir üretim ama kapanan forumlara bakın, yazılanlar uçup gidiyor. Hem biliyorum hem yazıyorum salakmıyım.? Valla benim soyum böyle. Durmadan yazarız anlatırız. Babamın daktilosu vardı durmadan yazardı. Annem 90'ı geçeli çok oldu hâlâ her gün saatlerce günlük gazete okur. Dedelerim Atalarım da yazarmış. Binlerce yıldır yazıp anlatıyoruz. Yani benim kurtuluşum yokmuş, kader doğarken belli olmuş.
En üzücü yan, yazdıklarınızın işe yaramadığını görünce oluyor. Mesela gerçek hayattan 500 örnekle bir şeyler anlatmışsınız, arka planı vermişsiniz. Sonra okuyanlar o yazdıklarınıza katılmıyorum ama diğer yazdıklarınız iyi gibi duruyor deyince insan umutsuzluğa kapılıyor. Yinede yazmaya devam ediyorum dedim ya doğarken kaderim belliymiş.
Al işte bu tür boş yazılarla zaman geçiyor. Yazmak için girdiğim şeyi yazıp çıksam o kadar vakir geçmeyecek. Yazacağım şeyide unuttum iyimi.? Biraz düşüneyim. :Sad:
hamas israilimi yazacaktım.? Bizde bazıları israil'i bazıları hamas'ı destekliyor. Gericiler hamasın yanında batı medyası tarafından eğitilmişler ise israil'in. Aslında iki tarafın arkasındada amerika var. Bizdeki gericiler ingiliz-amerikan üretimi. Yani amerikanın eğittiği iki taraf, ikiside karşı uçta ve birbirlerinden nefret ediyorlar. Tabi sadece sürü kısmı, liderler amerikadan emir ve para aldıklarını biliyorlar. Sürüye dönüştürülenler hiç bir şey bilmeden bir şeylerden nefret ediyorlar. Hangi yönde eğitildi ise o yönü eleştirince yazdığım o kısma katılmıyor. Gerçeği gösteremiyorum. Eğitildiği şeye onay olan yazılarımı ise beğeniyorlar.
Bunu yazmayacaktım.
Dünya nükleer savaşı yeni atılan adımlarla yaklaşıyor. Bunu yazıncada baddog kızıyor biraz heves kaçtı. Ukrayna-Rusya 2 kardeş savaştırılıyor. Bu savaşta ingiltere ve amerika ve bağlı ülkeler sadece silah ve eğitim desteği sağlarlarken, artık direk savaşa dahil olmaya başladılar. Ufaktan ufaktan girdiler.
Bunu da yazmayacaktım.
Hay allah yaw aklıma gelmedi. Mutlaka okuduğum bir habere ilişkin yazacaktım ama neydi.? Girizgahı uzun tutmayacaktım. :Sad:
.