TWİTTER DAN ERSİN İLMEC İN 1 TEMMUZDA SİLVER İCİN YAPTİGİ TEKNİK ANALİZ(https://youtu.be/JXTYIIsi3ag)
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
TWİTTER DAN ERSİN İLMEC İN 1 TEMMUZDA SİLVER İCİN YAPTİGİ TEKNİK ANALİZ(https://youtu.be/JXTYIIsi3ag)
Ersin İLMEC 1,56 TL nin önemli olduğunu söylemiş. Bence önümüzde 2 yol var. Ya önümüzdeki haftadan başlamak üzere bilancoyu fiyatlamaya başlayacak ya da öncesi fiyatlamazsa bilanço geldiği günün ertesi bir tavan yapıp sonra yukarıya doğru hızlı bir şekilde firlayacak. Geçen hafta işlem hacmi çok arttı, belliki birileri topluyor 1,20 TL lerden bu yana, gün içinde çok hızlı hareketler yapmaya başladı, hisse artık A sınıfı, 87 milyonluk teşviği onaylandı, büyük olasılıkla tesvigin içinde olduğu güzel bir bilanço gelecek, mutlaka bugün yarın şirketten de tesvik ve yatirimlarla ilgili haberler gelecek... Eeee şeker var, un var, yağ var ne yapacağız helva.... Yani yükselmesi için herşey var. Bence bu hafta hizli hareketler başlayacak ve hisse 1,65-1,75 TL aralığına oturacak. Sabırlı olan bu hisseden ekmek yiyecek bence. Herşeyin hayırlısı😎😎😎😎
Sevgili G
ueno_33; 1.30 lardan hatta 1.20-25 arasından bile aşşa yukarı 15 gün önce fazlasıyla fırsat verdi. Sagolsun bende son alımlarımı o fiyatlardan tamamladım. Hisse fiyatının tekrardan sizin beklediginiz yerlere gelmesi hisse için tam bi yıkım olur. Bence topa girdiler ve 1.3* lu fiyatlar bitti. Tekrardan oralara dönmesi için baya bi olumsuz haberler düşmesi lazım. Hisse farkındaysanız dalgalı piyasada bile son 15 gündür çok diri duruyor. Teknik olarak degilde sevgili ortagım ben daha çok temelciyim. Farkında olan arkadaşlar mutlaka vardır. Son iki haftadır satan malını geri koyamıyor. Geçen hafta -%3 düşen piyasada takip listemdeki yeşil kapıyan iki hisseden biriydi sılver. (Takip listemde 30 tane hisse var) ogün -%3,5 yani 1.35 de saatlerce tuttu..taaki kapanış yaklaşana kadar. Kapanışa dogru.büyük san.şirk.dedigimiz hisselerin biçogu -%3 yakın deger kaybıyla kaparken sılver son dakika alımlarıyla -%3,5 dan +%0.75 kapanış yaptı..ve ogünden beri her kademede işlemler defalarca oldu.bence bu gayet saglıklı bi yükseliş şekli.ayrıca silkeleme hareketleride saglıklı uv de yükseliş trendine girmiş bir hisse hissi uyandırıyor bende. Bu silkeleme hareketleri benim en çok sevdigim güvendigim tarzdır. Bence sılvr ın güven sorunu var.piyasa hep spekülatif hareketler yapan hisseler gibi görüyor ve degerlendiriyor sılveri diye düşünüyorum. Bence sılvr bu algıyı ilerde unutturup sınıf atlıycak hisselerin başında geliyor. Vizyon sorunu var gibi.
Ben teknige ve teknikçilere saygı duyarım. Lakin temelden asla vazgeçmem.
Zaten piyasa oyuncularının sılvere bakışı nezaman degişir, işte o vakit sılverin sınıf atladıgı dönemdir. Ve ben bunun gerçekleşecegine inanarak kendime göre yüklü sayılacak malla yola devam ediyorum. Zaten o vakit geldiginde sılver çoktaan çok farklı fiyatlarda işlem görüyor olucaktır.
sayın laçin' in açıklamalarını samimi buluyor ve onun beklentilerinin gerçekleşmesini bekliyorum. Sat al yapmadan, hiç kıpırdamadan.
Bol kazançlar iyi hafta sonları dilerim sevgili Gueno_33..
Elimde silver yok ama takip ettiğim bir hisse 1.54 geçilirse/üstü kapanışlar güzel olur, 1. 41 altında kapanışlar 1.30 değdirir ama daha altı zor görünüyor. Genel olarak bakılırsa hisse pozitif görünüyor bana göre (ben uzun vadeli yatırımcıyım) yazdıklarım kendime nottur kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın cengo teşekkür ederim yorumunuz ve fikrinizi paylaştığınız için.
Cumartesi gecesi bu saatte 5 üye 3 ziyaretçi.hayır olur inşallah. İzci abi nerdesiniz. Soru cevap bölümünü açıcakmısınız. Sabırsızlıkla bekliyorum. Sayın Gueno yazmayı unutmuşum. Eger endexte büyük bir yıkım olmadıgı halde 1.3* lara tekrar dönerse ben olsam alım yapmam. Endex yıkımı olmadıgı halde bu fiyatlardan 1.3* lara dönüş yaparsa dahada aşşa yuvarlancaktır büyük ihtimal. Yukarda arkadaşımızın paylaştıgı teknikçi videosunu sanırım izlemişsinizdir. Orda anlatılan 1.20 saglam denilen direncide kırıp 1.00-1.10 ları göstermeden bırakmazlar. Lakin ben artık o fiyatların bittigini hissenin düşe kalka yukarı dogru yola çıktıgını düşünüyorum. Belki elimde hisse oldugundanda olumlu düşünüyor olabilirim. Ayrıca ben teşekkür eder bol kazançlar dilerim.
Anladığım kadarıyla 1.56 noktası artık kırmamiz gereken bir nokta.Ben kendi adıma ne kadar uzuncu olunması gerekiyorsa o kadar beklerim.Malum daha maliyetimize bir gelsin hele.Herkese hayırlı kazanclar.
Gelirse 1,30 TL ye ki 10-15 gün içinde bence çok zor görünüyor tekrar o seviyelere düşmesi, hadi geldi diyelim, lotlarimizi arttırıriz, alım fırsatı olur bizim için. Ben 1-2 hafta icinde 1,65 TL yi geçip daha sonra gelecek haberlere göre 2 TL lere doğru yolculuğun başlayacağını düşünüyorum. Yine de her zaman temkinli olmak lazım.😎😎😎