Katılıyorum ama çaresizlikten başka bir duruma düşmeyelim. Yeterince battık zaten
Printable View
Ben kim gelirse gelsin artık çok acı ve tatsız bir sürece girdiğimizden eminim,en az 5 yıl ortalık düzelmez,allah herkesin yardımcısı olsun.
Eğer siz İmamoğlu yada başka birinin
RTE yi götüreceğini sanıyorsanız hayal görüyorsunuz. Trump bile abd gibi homojen bürokratların olduğu yerde bu kadar cayırdadi. Bizde %100 biat eden %100 emin olduğu adamlarin olduğu yerde mühürsuz olur bir şey olur ama mutlaka olur kaybetmez. İmamoğlu da hesap hatası oldu. Binali Yıldırım dan emindiler bir şey oldu plan dışı seçildi. Bundan sonra atı alan Üsküdari hep geçer.
Reisi getiren ortam ,güçler ve dengeler imamoğlunu da başkan yapar,siz akp nin son zamanlarında ne duruma düştüğünü görmüyormusunuz.Sokakta ekonomi nasıl ve kime oy vereceksiniz diye iki sorunun sorulduğu roportajlar var açın bakın.Çoğu seçmen artık oy vermem diyor,veririm diyenler de özür diler gibi başka verecek biri mi var diyor,yani aslında seçiminin yanlış olduğunu açıklamaya çalışıyor.Adam akp li oğlu üniversite mezunu işsiz evde pinekliyor artık oğluna bile akp yi savunamaz.Veya esnaf batmış o da yahu ne oldu nasıl oldu diye bir bakacak duruma ,acaba imamoğlunu mu denesek diyecek,binali yıldırım az buz bir adam değildi,800 bin fark yedi.O işler o kadar kolay değil.
Bizim memlekette plan dışı hiç bir şey olmaz.Her şey planlıdır.Ben ilk seçimde reis gider imamoğlu gelir diye düşünüyorum da ,artık hiç bir önemi yok,farketmez bence.