ne güzel yazmış
Printable View
sayfa boş kalmasın.
Ne dersin sıra bize mi geliyor yoksa borsada şirketler uçtu gitti biz yerin dibine kök saldık ne kökmüş yeşeremedik gitti karanlıktan rutubetten nem kaptık çürümeye yüz tuttuk oluyor olacak ha gayret bölündüler birleşecekler artık derken parçaladılar lokma yaptılar yutmadıysalarda yutmak üzereler sanki aslanın midesinde gibi hissetmeye başladım sabır bizi ayakta umut hayatta tutuyor son nefestede olsa ömrüm yaşamaya yaşatmaya devam pes etmek yok yenilen pehlivan meydandan uzak yaşayamaz.
hiçbir tohum çürümeden ağaç olmuyor ama bu Prtas in tohumunu herhalde derin dondurucuya koymuşlar ta ki aslı bozulmasın DNA sını korusun diye(?). Acaba bu tohum bir gün antika olur mu.....
akant2017 kardeşim,inanın çok duygulandım kabile reisi 61 arkadaşın yorumunu paylaşımınızdan dolayı..Şunu anladım kötü niyetli soyguncu ,vurguncu,hırsız,harami sözde iş insanları hem mazlum,dürüst,mağdur vatandaşın helal alın teri çoluk çocuğunun rızıkları olan paralarını alavere,dalavere,hileli,şaibeli yasal olmayan yollardan kitabına uydurarak gasp ediyor hemde hiç acımadan merhamet etmeden zalimlik yaparak bu güzel insanları birbirlerine düşürüyor tıpkı siyasilerin vatandaşa yaptığı gibi..Allah hepsini ıslah etsin..
Değişim mi başlıyor özel durum açıklamasında Ali bey imzasını değiştirmiş