Millet uretmiyor.
Uretecegim diyen bizzat bunlar tarafindan soyuluyor.
Bunlarin sonu yok.
Milletin de yok.
Printable View
Millet uretmiyor.
Uretecegim diyen bizzat bunlar tarafindan soyuluyor.
Bunlarin sonu yok.
Milletin de yok.
Yahu o kurun geleceği nokta bizim boyumuzun ölçüsü,habire tartıya çıkmıyoruz,kilomuzu boyumuzu ölçmeye korkuyoruz,evet biz şu anda asgari ücreti 100 dolar olması gereken bir ülkeyiz,eski dalga geçtiğimiz çinin durumundayız,bunu kabullenemiyoruz,zamanında arjantin de böyle değildi,venezuela da böyle değildi,ilerde başınıza bunlar gelecek denseydi kabullenmezlerdi.Neyse alinin külahı veliye velinin külahı aliye diye devam edelim bakalım,inşaat ,kanal istanbul katar parası ,azerbeycan parası falan belki bir şeyler olur,allahtan ümit kesilmez bekleyelim görelim.
Sadi uzunoğlu hocanın ettiği laf doğru ,cari fazla verdiğimiz kur doğru kurdur.İhracatın ithalatından fazla olacak.
300 koyun vereceklerdi, hatirlayan var mi ?
Once algi olustu.
Sonra acikladilar su kadar donum toprak tapusu olacak diye.
Oysa, tum tarim teskilati biliyor, gariban hayvancinin, degil tapusu, derme catma kendi kurdugu agilin topragi bile kiralik.
O 300 koyunu verecez diyen bakanin, o gun kurumunu bir gorecektiniz..:)
İç piyasa ile dönmeye çalışan ama dönemeyen bir ekonomi.
Her ile açılan üniversiteler, çılgın projeler, kentsel dönüşüm, sosyal yardımlar hepsi ama hepsi iç piyasa ile dönmek içindi. Yolun sonuna gelindi.
Ben yazları hiç çıraklık yapmadım. Ama eskiden çıraklık varmış. Bu sayede insanların iyi kötü bildiği bir işi olurmuş. Şimdi elimizde diplomalı ama mesleği olmayan insanlar var. Bu insanlar ne yapacaklarını bilmiyorlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha ne kadar sabırlı olayım ,gram altını 80 liradan beri aldım ,bekliyorum,her seviyeden de alıyorum,kişisel olarak rekabetçi kurdan en emin yatırımcılardan biriyim.Ha bu konuda haklı çıkmakdan memnunmuyum,aslında değilim,emekli maaşı dolar bazında yarıya mı düştü tam hesaplayamadım valla.Gidişat alım gücüm anlamında hiç iyi değil,o kısmı kesin.