Senin AKP'nin elinden kurtarıp MV yaptığın teğmen akp ye geçti. Üç tane millî görüş MV var hangisi akp ye geçti. Bu arada oyum iyi parti Deva arasında üçüncü şık saadet.
Printable View
Senin AKP'nin elinden kurtarıp MV yaptığın teğmen akp ye geçti. Üç tane millî görüş MV var hangisi akp ye geçti. Bu arada oyum iyi parti Deva arasında üçüncü şık saadet.
Geçen İmamoğlu davasından sonra yandaş medya Kılıçtaroğlu için nerdeyse ağlayacakti. Bay Kemalin hakkını savunmaktan için can siper oldular. Her yerde var yandaş yazar Habertürk te bile üç banko yazar var. Ciner Fatih'in malûm zata kaymasına da izin veriyor Rok un hanımına da Nasuhi ye de Kemal Öztürke de izin veriyor. Diğerleri tuluk yandaş militan yazar.
Yandaş medyada o kadar eski sosyalist liberal yazar vardı bunlar bir gece hidayete mi erdi de yagdanlik tuzluk oldular. Onlar zayıf halka, yazarken methiye düzer içinden de küfreder bundan eminim. Şu an ki şartlarda para kazanmak istiyorsan iktidarın borusunu öttüreceksin yoksa ekmek de yok yağmurlu havalarda su damlası bile yok.
Benim teorim şu abi.Mv için HDP kapatılırsa HDP CHP bir grup. Bunun için ılımlı HDP liler tercih edilir. İyi parti Deva gelecek saadet demokrat parti bir grup. CB adayına kim çıkarsa çıksın. Sadece mahkeme Yargıtay ile önü kesilmesin her türlü alırız. Diyelim ki İmamoğlu aday oldu %70 aldı YSK der ki bu aday olamaz ve ikinci sıraya verdim mazbatayi. Adam anayasa mi kanun mu tanıyor. Adam diyor ki. Anayasada benim kanun da.
HDP kapatılmaz ise CHP tek diğerlerinden bir grup. Eğer 300 u geçmezse ilk buluşmada ki tatlılar benden Konya'dan alır gelirim oraya. Hepsi benden derim de emekli maaşı ile ancak o olur. Yaza buluşma var Ankara da. Viob dolar grubu buluşacak Ankara'da medvigi asacağız o da geliyor. Önce seçimi alalım orada kutlarız.