Teşekkür...
Printable View
sp fiboo % 23.6 lık 2630-2620 güzel gözüküyor...
şeytanın kulağına kurşun bis'te öyle korkunç bir zelzele olmadı...
Hangi yatırımın büyük yalan olduğunu sis perdesiyle örtmeyi başardılar.
Yakın vadede borsada düştü
Dolar düşük seyre devam ediyor,güçlü bir görüntüsü yok,sıçrama yok
Altın kafayı kaldırdıkça,kafasına vuruyorlar,normalde böyle bir ortamda sıçraması lazımdı.
Faizlerde aşağı salınım oldu.enflasyon hız kesti.
Bitli coinler tepetaklak.
Gayrimenkul durgun.
Kısacası görüntüde yükselen bir yatırım aracı yok,hepsi el ele aşağı bakıyor.Bakalım yalancı çoban hangisi çıkacak
Bende yatırımcı sayılamam ama pozisyona aşık olmamak lazım derler..Hadi aşık oldun, hiç değilse sağlam meteryallerin üzerinde durmakta fayda var şeklinde düşünüyorum..heleki şu sıralar..:)
Burada uyarı olarak dolar güvenli liman olacaksa(yada bir risk durumunda), kripto paraların bu riski karşılamayacağından bahsetmiştim..hadi dolar neysede, altın sapasağlam duruyor..risk felan pek takmıyor, hatta yükseliyor..kripto paraların durumu ise ortada..
Neyse, herkesin tercihi farklıdır tabiki..fakat tekrar belirtmek isterim ki, eldeki kuş daldaki kuştan iyidir..umarım artık yeğen bu noktaları göz önünde bulundurur..:yes:
Merhabalar dostum..Gund'da yazdı..
DXY'nin %57'si Euro..
Açarsak:
Alıntı:
The global fallout could be violent. Credit in dollars beyond US jurisdiction has risen fivefold in 15 years to over $US10 trillion. ''This is a very big number. As soon as the world gets into trouble, a lot of people are going to have trouble servicing that dollar debt''