benim basit hedefim 2000 puan. abd ile gerginlikler ancak alım fırsatı yaratır başka da bir şey olmaz.
Printable View
benim basit hedefim 2000 puan. abd ile gerginlikler ancak alım fırsatı yaratır başka da bir şey olmaz.
dolar kurunun neredeyse %20 düşmesine rağmen AFT YAY gibi nasdag fonlarının ölüsü bile son 3 ayda +%10 getirdi. nasdag'a bu noktada düzeltme geldiğinde (tüm endekslere bist dahil) dolar kuru bu sefer ters yönde etkilenecek. bu fonlar en kötü yerinde sayabilir hatta + bile olur diye düşünüyorum. yanlış mı düşünüyorum fikirleriniz neler bu konuda?
bende dolar düşüşünü ön gördüğüm için aylardır pek almamıştım.
geçen 3 hafta önce tekrar almıştım, yerli hisse fonlarını hedge edebilsin diye.
%8 e yakın kar vardı global düşüş zamannda satış emri vermiştim %75 ini yaklaşık elimde %4 falan getiri kalmıştı. halen elimde bir miktar yay var onu sonradan almıştım bu eski partiyi satarken. şimdilik %1 zararım var.
diyeceğim o ki hedge amaçlı fon olarak gayet başarıılılar.
altın ya da eurobond fonu alsam zarar fecaat olurdu.
doların belli bir süre daha indikten sonra yatay gitmesini bekliyorum o zamanlar alımda daha agrasif olabilirim bahsettiğiniz fonlar için.
ytd...
arkadaşlar bu IPJ'nin derdi nedir yorumu olan var mı? Ben alana kadar süperdi, 20 gün önce ben aldıktan sonra yerlerde sürünüyor sürekli...
Bilgi icin tesekkurler ancak kendi sitesinde satis ile ilgili farkli bilgi oldugu icin o sekilde yazmistim, bu ara satis lik durumum yok henuz
WEB http://www.azimutportfoy.com/fon-ail...piyasasi-fonu/
Alım İhbar: Her iş günü saat 13:30'a kadar; Satım İhbar: Her iş günü saat 13:30'a kadar; Alım takas: Talebin verildiği gün; Satım Takas: Talep verildikten sonraki iş günü
1 aya kadar fonların son 1 yıl getirileri astronomik görünecek. Örneğin pandemi dibinde tcd 1.36 görmüş şuan 4.80 lerde. Fon piyasasını bilmeyen birçok kişi de son 1 yılda %250 getiri yapmış diye görüp alım kararı verecek :)