Printable View
Arabaya lastik alicam michelin primercy 4 kullanan varmi iyisi hangisi?
Alıntı: Originally Posted by blue70 Arabaya lastik alicam michelin primercy 4 kullanan varmi iyisi hangisi? Araba lastiğini bilmem de Guinness şahane bira yapıyor ya.
Dudu bilir dududa golf vardi?
Alıntı: Originally Posted by blue70 Dudu bilir dududa golf vardi? Bende o lastik var ve memnunum.. Bir dahaki sefere param olursa Michelin Cross Climate alirim ve tek lastik ile hem yaz hem kis lastigi gereksinimimi karsilarim.. Syg,
Alıntı: Originally Posted by blue70 Arabaya lastik alicam michelin primercy 4 kullanan varmi iyisi hangisi? michelin 1 numara fiyat olarak diğer markalara göre daha maliyetlidir. ancak uzun km kullanımı ve uzun yıl kullanımı ile daha ekonomik.
Alıntı: Originally Posted by Dudu Bende o lastik var ve memnunum.. Bir dahaki sefere param olursa Michelin Cross Climate alirim ve tek lastik ile hem yaz hem kis lastigi gereksinimimi karsilarim.. Syg, Bendede golf var.energy saver michelin 10 yil kullandim.memnun kaldim.primery 4 yorumlari bazilari sakin almayın diyor.polonya yapimi olanlari sertmis.3 bin nede olsa.az para degil.
Alıntı: Originally Posted by TOPRAK-SERDAR michelin 1 numara fiyat olarak diğer markalara göre daha maliyetlidir. ancak uzun km kullanımı ve uzun yıl kullanımı ile daha ekonomik. Son 20 senedir kullanirim iki aracta da, dogru hava basilmazsa kolay balon yapar ve yarilir.. Ama konforunu tek gecerim.. Syg,
Alıntı: Originally Posted by blue70 Bendede golf var.energy saver michelin 10 yil kullandim.memnun kaldim.primery 4 yorumlari bazilari sakin almayın diyor.polonya yapimi olanlari sertmis.3 bin nede olsa.az para degil. Bir lastigin omru 4 yildir.. Dis derinligi yerinde olsa bile.. Zamanla lastik elastikiyetini kaybediyor... Gevriyor.. Ister Michelin olsun ister baska bir sey.. Syg,