Mehmet Şimşek in işi bitti..
Görevden affını istesin,
Filistin davasını anladık. Tamam
HAMAS'I savunmak nedir?
Açık olan bir, iki kapı kalmıştı. Onlarıda zorla
Kapattıracak..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Mehmet Şimşek in işi bitti..
Görevden affını istesin,
Filistin davasını anladık. Tamam
HAMAS'I savunmak nedir?
Açık olan bir, iki kapı kalmıştı. Onlarıda zorla
Kapattıracak..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biz 8.255 de stop olduk. bugün ise bakamadık ekrana. 90 derece ralli ralli ben long kapamam diyene memedabi misali vob yapmayın mesajı verdi palacan abey. ulen böyle hareketi bekle ve içinde olma. vay palacan vay anca bizi stoplat. gerçi burada hergün para dağıtıyorlar diyor bozkurt abey bekleyeceğiz gari.
Market bayadir kimseyi borçlu cikartmiyodu birkaç kere yazdım bugün bir hamle yaptı emme bakalım borçlu çıkanların banka dususunsdeki gibin TV de haberini duyabileceğimiz bir reset olacak mı bırak teknik analizi dayı
...
VOB yapmayın
KAP: CMENT [ ] ÇİMENTAŞ İZMİR ÇİMENTO FABRİKASI T.A.Ş. Pay Alım Satım Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1210159
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8b6829ce785280
Kamu Aydınlatma Platformu’nun Dikkatine
Şirketimiz Aalborg Portland S.L (“APEâ€) elinde bulundurduğu 2.336 adet Çimentaş İzmir Çimento Fabrikası Türk
A.Ş. (“Çimentaşâ€) payını, ortalama pay başına 260 TL’den satmıştır. Bunun sonucunda şirketimiz APE’nin
Çimentaşâ€™taki doğrudan pay/oy hakkı 25.10.2023 itibariyle %96,82/%96,82’ye, dolaylı pay/oy hakkı ise
%97,69/%97,69’a düşmüştür.
Bu açıklama SPK Özel Durumlar Tebliği’nin 11’nci maddesi hükmü kapsamında gerçekleştirilmiştir.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir
Zınk diye makina devre kesiyor, direk suyuniçindesin
Suyuniçinde neler var bilinmez, ayu yine döver bırakır ama suyuniçinde ki canlı genelde timsahlar olur, parçalar atar me olduğunu anlayaman
Dolar 8 den 28 e çıkarken farkında iseniz kimse batmari niye demek ki dayı ..
Kim soyuldu kim.zarar.etti fatura nere çıktı.
Dayı gerçekten çok acimasizlar birde akıl.veriyorlar..dilan hanım gene çaya altın yaprakları ekliyordu emmi 4 milyar dolar götürdüm diyir canlı.
Kimse oralı değil
VOB yapmayın
bist 50 de spöt açığa satış durumu neydi en son ya da pist 50 dışı da var mıydı. spotta yukarı adım kuralı var mıydı , kalktı mı ? son güncel durumititasyonalite nedir ?