Profil fotoğrafımı iyice inceleyin bakalım bende o göz var mı? :kmk:
Printable View
XU100 de ki hisse guncellemelerimi tamamladim. 12 Adet hisse sectim. Hep birlikte bakalim
ALKIM > Tarihi zirvesine yakin, guclu bir hisse.
CIMSA > Niye bu kadar ele vermisler anlamadim. Hissenin FK si da kari da guzel aslinda
CLEBI > Tarihi zirvesine yakin. Surekli yukselen dipler ve tepeler yapiyor
DOAS > Hande Yener in COP sarkisi gibi bu da cop ama deger kazanabilir
HALKB > Baktim kimse sahip cikmiyor ben cikayim bari dedim. 4.99 altinda ben yokum
KATMR > Hisseye dair hicbir fikrim yok, Tomaci olduklarini duymustum. Tepkiye oynayacagim
KORDS > Bu 12 hisse arasinda ki tartismasiz en iyi hisse. Sabancinin hissesi olduguna inanmiyor insan
KRSTL > Bir baska COP hisse daha ama grafigi gel gel yapiyor masallah
TKNSA > Bu da COP anasini satayim. Satarlar bunu yakinda.
TMSN > Aslinda hicbir numarasi yok bu hissenin, niye takibe aldim onu da bilmiyorum :)
TTRAK > Daha duser mi niye dusmesin ki. Bu da bir KOC hissesi.
YUNSA > Cok fazla beklentim yok, cikislari sert oluyor bu hissenin.
---------------------------
O kadar aradim taradim bunlari anca bulabildim. 5 tane ekstra var ama grafiklerinin oturmasi lazim.
BIst icin 83k alti insani yorar. 88k uzeri az biraz nefes aldirir ama bu Allahsizlar kurmuslardur planlarini
Herkese iyi geceler.
çiller zamanıda bolluk bereket vardı para boldu birden kısılınca oldu aynen suanki durumlar....Özel sektörde kımse calısmak ıstemezdi muhendis vs memur olsa 3 000 alacagına özelde çalısır 7-8 bin alırdı....Şimdi 7-8 bin rakamlarını bulan muhendis falan cok ender
bira 50 kuruşmu ne idi üniversiteliye guzeldı o yıllar toplanırdık 2 kasa içerdik.
cepte para yok..genclerin gençken yasaması gerekn seyleri yasayamıyor
KATMR > Hisseye dair hicbir fikrim yok, Tomaci olduklarini duymustum. Tepkiye oynayacagim.
Patron dikkat patron...
Selamlar.
Sabancı hisseleri miras kalsa , reddeder, kütüğümü değiştiririm.
Bu akşam tanzim satış yok mu ne , kuyruğu doğrultuyor yine .