Printable View
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Gördüm üstadım teknoloji hisseleri genellikle eksi yapmış. Çok zarar olmaması iyi Vefam Persembe ya batacaz ya cikacaz Allahu akbar
Alıntı: Originally Posted by myfinans Tekrar düşer gene çıkarız. Arada doğru top çevirenler parayı çuvalla götürür. Be bu sefer nasıl faka bastiysam topu bir türlü çeviremedim. Ereğlide kardan 20.700 silmek zorunda kaldım. Buda bana ders olsun, aç gözlü olmanın sonu hüsran.
Alıntı: Originally Posted by Webster Ne top cevirmesi baris hocam Bes aydir top diye bizi ceviriyorlar Ameliyat olalım bari üstad. Bulent Ersoy gibi parayı katlariz.[emoji16] Belki parayı bulunca top yerine koymazlar bizi.[emoji848] [emoji23][emoji23][emoji23]
Alıntı: Originally Posted by Webster Kemtuz ustad bunun gidecegini iki uc ay once konusmustuk sizinle hatirlarsaniz Evet üstad. Bim acayip bir kağıt. 62 civarı maliyetlenirseniz ne düşüyor ne çıkıyor fazla. Sonra bir anda 70 leri görüp tekrar düşüyor
Toaso da yüz güldürdü. Gwind pişmanlıktır. Genil de iyi gidiyor ama çok az lot verdiler. Bir anlamı yok
Alıntı: Originally Posted by Kemtuz Evet üstad. Bim acayip bir kağıt. 62 civarı maliyetlenirseniz ne düşüyor ne çıkıyor fazla. Sonra bir anda 70 leri görüp tekrar düşüyor Bir Bim bir Ereğli yapıyorlar.
Alıntı: Originally Posted by Kemtuz Toaso da yüz güldürdü. Gwind pişmanlıktır. Genil de iyi gidiyor ama çok az lot verdiler. Bir anlamı yok Gwind dediniz de Canim glenlivet cekti 🤭
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Bir Bim bir Ereğli yapıyorlar. Aynen bir froto bir ttrak yaptiklari gibi hocam 🤭