2988den 2 cetonu kapattım ve hafifledim..buralardan küçük küçük küçük düzeltip seans sonuna doğru yine toparlayabilir...güniçi aralık beklentim 2955-2995..bakalım tutacakmı??
Printable View
2988den 2 cetonu kapattım ve hafifledim..buralardan küçük küçük küçük düzeltip seans sonuna doğru yine toparlayabilir...güniçi aralık beklentim 2955-2995..bakalım tutacakmı??
Sabah sabah mal mal izlemeyim kurbanlık koyun gibi dedim
Shortları kapadım long oldum
Oradan longları üstten verip tekrar shorta döndüm
14 puanlık iyileştirme yapmış oldum
https://i.hizliresim.com/fodov93.jpeg
Benim ters indikatörüm(ciddiyim) yine short dedi...12. posta shortu açıyordur.
sadece geçen haftadan itibaren -140 puan terse düşmüştü.
Bakın o short ,der demez endeks yukarı fişekledi...
16 yıldır vobdayım bir archiyi hatırlarım..bu da 2 etti.:)
Ne demek tarkank abi, ben gördüğümü yazarım, doğruya doğru, real time online olarak iki gündür sağlam oynadın ve üttün :cheers:
Bi şortcu olarak terste kalsakta durum bundan ibaret, kazanan her zaman haklıdır.
Dün dediğim gibi bugün muhtemelen makinaya jeton atarım demiştim, hedefime geldi, at at at diyor palamız, bende 3000 ne yazdım bi dene :)
son longlarımıda kapandım 1jetun şorta geçtim...artık çok fazla gidecek yer kalmadı gibi..en geç 10,30-11,00 gibi güniçi düzeltmesine başlamasını beklıom..ordanda tekrar long olcaz yoldaşlarım..haydi bereketli olsun...:)
günaydın ŞORTÇU ESNAFI... nöörüyonuz :drunk:
DAYI
ta pazartesi günü dedim sana
gittin 287 den şort vurdun, 300 oldu
ama GAVUR OYNUYORSUN :party:
şu piyasada şorttan 700 pivan GAPMAK,
her BABAYİĞİDİN HARCI DEEL
bizede öğret şu mereti, bizde zengin olak dayı be :yahoo:
herkes pusuda düzeltme bekliyor demek ki daha gidecek yol çok..
Siz burda şort'la long'la uğraşırken asuzu ve tmsn'da millet parayı tırla götürdü. Sahi geçen biri klima diyordu iki gündür iyi gitti.