2017 de bese girdim tek abi ilk bese girenlerdenim, yüzde 30 devlet ödüyor ve besi istediğin şekilde fonlara ayırabiliyorsun, hem birikim hemde yatırım. Emekli olunca rahat edersin bence 1 an önce başlamalısın. Malüm emekli olunca maaşlar düşüyor
Printable View
BES yöneticisine yalvarırım: "Abi, kabul edin şu 4 bini. Kiminin parası kiminin duası!"
Bi araştır bence
Yüzde 30 devlet ödüyor zaten sürekli ppf de dursa bile birikime başladığın an yüzde 30 kârdasın demek
Aylık 5bin yatırsan 1500 de devlet yatırıyor
Besten bahsettik ya,
Yapay zeka hemen mesaj attı :he:
BES katki payinizin 7.500 TL'ye kadari Akbank'tan hediye. Devlet katkisina ek, BES katki payinizin 7.500 TL'ye kadarini iade alabilmek icin hemen Akbank Mobil'i indirebilir ve 'Akbankli olmak istiyorum' butonuna tiklayip surecinizi tamamlayarak BES'e basvurabilirsiniz. Son gun: 31 Agustos. Akbank Mobil icin: akbank.com/akbankliol Detayli bilgi icin: akbank.com/bes100 Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Iyi gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B016
Bende 3 yıla yakın Bes var.
Bu yıl başında %70 civarı hisse kalanı altın olarak fon oluşturdum.
Bir süre sonra hesabı incelediğimde tersi oran ile (%77 altın %23 hisse) fon olduğunu gördüm.
Türkiye Sigorta.
Yalnız çevremde Isbank üzerinde Bes 'i olanların kazancı daha iyi gibi.