kademelerde bekleyen fazla emir olmayınca tavana kadar emrin gerçekleşir. 100 gr (lot) gldtr yi tavana kadar götürdü.
Printable View
bu akşam Nasdaq time Dow time :) yeter bee düşşün artık şu Airline hisseleri de akşam alak... bi yakın tanıdığım var 10k doları varmış (kendisi bile unutmuş) ben hatırlatınca hesaba baktı dedim madem böyle bi adamsın sana kendimin yapamadığı bişe önericem durumu anlattım dedim Airline lar %70 düştü alıp unutursan güzel kazanırsın dedi unuttum say yüzüne bakmam beni arayana kadar...ulan çok seviyorum bu kafayı az daha dicektim bende sana atim aramaya yüzüm olmaz zırt pırt diye :) abi bana böyle gelin
Allah aşkına kibarca yazıyorum dünyanın hiç bir yerinde öyle bir şey mümkün değil...şimdi ben 7 liralık kağıda piyasa emri vericem ve kağıdı uyanığın biri tavana satış yaptı diye bana o kağıdı verecekler....
Bilim kurgu izlemeyin çok fazla 100 gr (lot) oynatsa dua edin :)
"BONO-Tahvil getirileri BDDK kararının bankaları daha çok tahvil alımına yönlendireceği beklentisiyle sert düşüşte"
BDDK'nın haftasonu aldığı kararın ardından bankaların tahvil alımlarının hızlanacağı beklentisiyle verim eğrisi genelinde tahvil getirileri sert geriledi. https://tr.investing.com/news/econom...ususte-1953831