onların toplamı %30 ediyor. kemik oy. %10 ise yıllardır bize de kemik çkar diye bekleyip beklemekten telef olmuş kesim artık açlığa dayanamaz hale geldiğindem diğer tarafa yanlayacak. denge orda değişiyor.
Printable View
Sn ayasofya bu memlekette geniş tanımlı yüzde 28 işsizlik var.Gençler arasında nerdeyse yüzde 50 işsizlik var.Dolar bazında her yıl inanılmayacak derecede fakirleşiyoruz,orta sınıf alt oldu,alt sınıf çöp falan toplamaya başladı,o yardımlar dolar bazında eriye eriye anlamını yitirdi.Bu iş başka bir noktada siz beş on yıl önceki paradigmalarla düşünüyorsunuz,akp nin kalesi kobiler küçük esnaf hepsi batıyor akp oy kaybediyor gidici.Benim düşüncelerim bunlar yanıldım mı yakında anlarız.Nasılsa erken seçim olacak.
Şimdi ben başkanım. Gitmek de istemiyorum. Ysk yi tamamen ben atamışım AYM de en son bana geçti ki adam nasıl seçilmiş bir bak. Hatta Soma davasına bak Yargıtay da o ceza üyesi nasıl değişiyor ve sonuç %100 nasıl zıt çıkıyor. HSK da onda. Nereye tutunacaksin. Hatta eli.... 150 bin kişi var.
Reis pragmatik bir adam seçimi kaybetsin koalisyon falan da kurma durumu da olmazsa bence gerekeni yapar iktidarı devreder.Belediyelerde ne oldu millet istemedi akp gitti,genel seçimde de o olur.
Bence seçime katılım oranı konusunda sıkıntı var %75 den yukarısi atı alan Üsküdari geçiyor. Senin elinde ne var. Medya yok para yok. Hatta ben olsam bu şartlarda maaş verdiğim herkese derim ki oy resmini çek getir yoksa atarım seni. Sosyal yardımi keserim. Benim istediğim sonuç çıkmayınca iptal olur seçim. Kazanıncaya kadar seçim olur. Eskiden AYM vardı artık oda gitti.
gitmemezlik yapmaz. tabanı zaten tepki gösterir. istanbul seçimlerinde tabandan insanlar tepki göstermişlerdi.
Neyse bence gider.Yakında erken seçim olur diye düşünüyorum,anlarız durumu ,şimdi ne desek boş.