11075 altı sakat....
garan yine aşşa aşşa bakıyor.
hulk saçını tarıyor.
bi haller.. :oleyo:
Printable View
ereğli +2 iken endeks - ise ben korkarım. ne zaman ereğliyi endeks tutmak için kullansa akşama kadar elbet bir posta büyük mıçıyor
Bir arkadaş sormuş sen necisin diye,ben ne sizdenim ne öbür taraftan arafta bir yerdeyim cehennemde olsa bu ülkede.Hep algı hep goy.Gerçekler doğrular yok hiç bir zaman.sözde değil özde, demokrasi,hukuk ,adalet cumhurlyet her zaman.Ben -adalet; her zaman herkes için - yazalı 15 yıl oldu.
Mevcut anayasayla göre HSYK nın 5 üyesini TBMM si seçiyor.4 yıl önce 5 üye seçildi. Peki muhalif kesim bunların hangi kontenjandan seçildiğini biliyor musunuz.1+1+1+2= 5 .Bir araştırın öyle gelin yanıma,yok yargı böyle yok yargı şöyle algısıyla bu işler olmaz.
mesele özetle şu şekilde: ülkede var olmuş, var olan bütün değerler, maddi ve manevi, misal din, bilim, demokrasi, hukuk, güçler dengesi, eğitim, sanat, hatta lgbt hatta ateizm vb. iktidara hizmet ediyorsa tamam sıkıntı yok o makbuldür.
Hayır etmiyorsa o değiştirilmeli ona yeni bir form verilmelidir. zinhar... hatalıdır hemen üstüne gidilmeli hemen düzeltilmelidir...