Terhis olduk da, Hala askerlik devam ediyor maalesef
Printable View
Tahtayı izliyorum,bariz baskılıyorlar.
Sanırım patronların cezasını da bize yazıyorlar.
Şafak saymaya devam edeceğiz gibi.
Tagligg haberini bekleyeceğim artık.
Dökme mi, gömme mi anlayamadık gitti !
1,70'lerdenki bekletme kadar bekletmez inşallah.aura reklamları dönüp duruyor Tv'lere.
Yalnız kalmak ,forumda sıkıcı oluyor ama gelecek için iyiye işaret mi acaba ?
Nasıl bı kegada bulastik ya Allah senin belanı versin soysuz o.c
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamlar bugün borsadaki kar satışlarını fırsat görüp güzel mal topluyorlar sanırım. Birde ben dün biraz daha mallandım kıcık kaptılar benden ama onlar benim gücümü bilmiyor. Ben tavandaki kağıtlarıma kıyamıyorum.
Senin gibi hissenin **qqq
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayıp yaa çoğu hisseye tepki alımları bile geldi, bunlar böyle bir süreçte küçük yatırımcıyı daha ne kadar ezeriz derdindeler.
Az önce 1 Tv kanalında Borsa İstanbul primli deniliyor, iheva niye sert düşmüş acaba? Bu terslikte bir iş var sanırım. :notr:
İHGZT, İHLGM ve İHYAY'a bu ayın 20'sine kadar brüt takas uygulanması gelmiş ama bizim İHEVA bunlardan önce düşüşe meraklı sanki. ALLAH birilerini ıslah etsin, gözlerini doyursun inşallah.
İheva da girer brüte merak etme
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ayrıca 4 TL den buralara düştükten sonra kaç tavan yaptı ki brüt takasa girsin? belki beni tanımazsın ama ben bir hisseye girdim mi boşuna girmem hocam. Ben girdiğim tahtalarda bir süre sonra forumunda yazdığım yorumun sonuna halay emojisi koyarım:)))) bak bundan işte :halay: :halay: .Tabi bunları yazarken kimsenin benim etkim altında kalmasını kesinlikle istemem, çünkü bir tahtada ne kadar kısa sürede küçük yatırımcı çıkıp tahta hafiflerse daha çabuk havalanır. Yatırım tavsiyesi değildir.
Ne oldu muhtar????
Ne dediysek o
Boş laflara gerek yok hisseyi tanımak yeterli
Hocam takaslara bakabilirsiniz 24 temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında İheva'daki yabancı payı 1640607 lottan 2784042 lota yükselmiş. Fark 1 milyon 143 bin 435 lot. Bunun anlamı nedir sizce ? Ben fikrimi söyleyim, içerde kurumlarda hainler var ve Türk varlıklarını yabancılara ucuza mal peşkeş çekmek isteyenler var.
Bugün inceledim brüt takasa alınan kağıtların çoğunda son bir hafta on günde yabancı alışları var, bir örnek daha vereyim Tektu ve aynı şekilde brüt takas gelmiş, anlayacağınız oyun büyük ve aynı şekilde vurgunda büyük olacaktır. Ben kaymakam, milli eğitim müdürü ve okul müdürleri görevden almış adamım, göreceksiniz ben bu oyunu bozarım. Kim bu vatana ihanet içinde olursa belasını bulacaktır.
Araştırmaların çok güzel. Bende onu diyorum oyun var. Görevden almaya şu ATAGY den başlasan..
Yabancı alımları gibi görünen birbirlerine pastır zor bulursun. Ben cuma günü 1,61 alım emri verdim 1,61 devre kesmesine rağmen bana vermedi. Sonra emri sildim 1,58 e düştü tesadüfmüdür bilmiyorum
4 zirvesinden 1,7'li seviyeler inişi sonrası ,2,53 zirvesini görüp 1,5'li seviyelere inmesi çok manidar.
1,7'lere yine geldik de,sonraki zirvesi neresi olur acaba ?
Fabrika yatırımı diye 70 milyona yakın peşin ödeme yap,taglig diye şirketlerde görüşmelere başladık de ,sonra da hisseyi yatır karpuz gibi .
Karpuz sezonu geçti geçiyor artık.
Bilançodaki 10.dipnot :
(*) Mal alımı için 13.041.076 TL (2019: 25.417.000 TL), makine ve teçhizat alımı için 1.295.769 TL (2019: 35.675.000 TL) avans verilmiştir.
(**) Yeni üretim tesisi için 74.505.000 TL (2019: 74.505.000 TL) avans verilmiştir.
Uzun Vadeli Peşin Ödenmiş Giderler 75.736.634 74.688.598
Bendeki en önemli beklenti, bu yatırımın karşılığında, ne üretecekler ?
Kapasite artışı mı, yeni ürün/ürünler mi ?
Ar-ge'den bir haber patlatsalar çok şık olacak.
Bir de bu dönem içinde ; geçen yıl 92 k küsür zarardan,6 milyon civarı kara geçen kağıdı bu kadar baskılıyorlar ya,helal olsun.
Beni daha da beklemeye itiyor bu durum .bakalım ne olacak bu filmin sonu.
Patron yasakları 15 Eylül'de bitiyordu sanıyorum.
Bekleriz patronlarımızı da artık.
Yasaklı ortakların ne yaptıklarını çok merak ediyorum.karpuzlar çürüdü yata,yata :whistling:
Yaptıkları yatırımın ne olduğunu açıklamaz mı insan yahu ? Nasıl bir durum bu anlaşılır gibi değil.resmen fal bakıyoruz, bu yatırım ne olur acaba diye.tövbe,tövbe !!!
cuma günkü müjdeye hazırlanıyo bu sessizlik hayra alamet değil...
Cuma Müjdesi : ihlasların alayına kayyum atadım
Kalabalık : Alkış kıyamet yoğun sevgi gösterileri ...
KY: Bugünde mi tavan? satmayacam 100 lira olacak
Yukarıda yazılanlar tamamıyla Hayal ürünüdür gerçeklerle yakından uzaktan hiç mi hiç Alakası yoktur ...
Note : Delirmek üzere olan KY
Takozu dayadıkça,niyetini belli ediyor şerefli onbaşı.
Elimizdeki hisselere göz diktiği ne kadar çok belli.
Ulen 2,53'den satmamıştım,buradan mı satacağım ????
Hey Allah'ım yaaaa !!!
Teknik olarak 1,82 üstü kapanışlarda önü 1.96'ya kadar açık görünüyor. Üstadlar daha iyi yorumlarlar.
Ne lanetliymiş kaldık öyle..
JSN-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kara delik'e girmişiz resmen.ne teknik,ne beklenti dinliyor mübarek.
Beni de bıktırdılarsa , adamlar sağlam sinire sahip.bir de sabırlılarmış bayağı.:rtfm:
Hani rampada kalırsınız ya,aynı durumdayım.
Takozu dayadıkça,tamirci bekliyoruz.:whistling::drunk:::vk::plc: