buyuk resmi okuyun , hısse dusus trendınde . 9 lardan berı gozu asagıda...anlık hareketlere kapılmayın...yukselıs trendındekı hısselerde pozısyon alın .spekle inatlasmayın ...nacızane tecrubelerım ;) ytd
Printable View
buyuk resmi okuyun , hısse dusus trendınde . 9 lardan berı gozu asagıda...anlık hareketlere kapılmayın...yukselıs trendındekı hısselerde pozısyon alın .spekle inatlasmayın ...nacızane tecrubelerım ;) ytd
Degerli kardesim iyi guzelde spekle inatlasmama tavsiyenizi anlayamadım doğrusu.
Olumsuzluklarda pompalanmaya başladı sırada ne var
dustukce alım yapan kardeslerımıze nacızane uyarımdı...yanı hısse burdan dondu burdan donucek umudu olanlar çok fazla...dıbın dıbı yoktur borsada .bakınız emlak konuta , arcelıge ...mılletın ocagına ıncır agacını dıktıler..
9 dan berı olumlu haberler pompalayanlar nerdeler acaba
Git işine arkadaşım her gün her gün aynı terane........... senin olumsuzluklarını okumak zorundamıyız
Speklik, kapanış noktasına kadar kağıdı en iyi şekilde değerlendirmek tir. :) Hakikaten beceri isteyen bir iş.
Belki haklı olabilirsin ama unutmayalım ki kimse kimseye durduk yere iyilik yapmaz hele bu devirde mademki bu kadar kötü bir hisse neden bu forumdasiniz
sıkı tutunun hisse 10ları gececek
Bir hayalperes daha 10 olacakmıs
Beni bu hisseye vesile olan borsaya özendiren batsın yerin dibine
10 falan gercekçi olabilir..Ama bide hisse azcık artsın 100 200 hatta 300 culer var beni güldüren...Afyon artık sabancının birkez daha yazıyorum eski afyon degıl hangi sabancı hissesi oyle sert hareketler yapmış ki bu yapacak...Efendi efendi düşe çıka 10 lar olsun 1 yıl içinde gerisi sizin olsun...9xx lardan 15 20 olur diye daldım arsa haberiyle o zamanlar, elimize verdiler...11 i 12 yi görsün benden alan arkadasimda kazansın ve 100 cü arkadaşlar lütfen kağıt 10 laŕı geçince k..çınızı yırtarcasına 100 diye bağiŕin her yerde satmam gereken onbinler var...
Günaydın. Moral03 kardeşim en doğru yorumu siz yapmışsınız bana göre.bu sayfada yıllardır bitmeyen adettir.rezil kağıt azıcık kipirdansin hemen olumsuz yorumlar başlar.sonrada rezil kağıt diplere yol alınca ortalıkta kimseleri göremezsin.onun için hem müsbet hem menfi abartılı yorumlar beni de etkilemiyor doğrusu.dendigi gibi bu rezil kağıda girdigimde en güzel günleriydi kağıdın.ama sonrasında bir aşağı bir yukarı.maliyet nedeniyle çıkamadık.beklemeye devam.herkez kendi bacağından asılır demişler bekliyorum şahsen.olumsuz yazılar yazan arkadaşlarım a önerim lütfen yorumlarını başka sayfalarda yapsınlar ben hic mi hiç dikkate almıyorum.battigimiz kadar batmıştır zaten.hoscakalin.
hayal satıyorlar mıllete ))) hısse ucucak kacıcak dedıler , gozu hep aşağıda ...
borsa bir verir beş alır kardeslerım .bu degısmez kuraldır....hayallere cok kapılmayın...9 dan alanlarda 10 olucak 20 olucak hayallerıyle gırdıler kağıda ve portfoylerının %50 sı erıdı gıttı bekleye bekleye ...her tahtanın bır sahıbı var , alımlar tek tek ısaretlenıyor ....kucuk yatırımcının kazanması ımkansızdır bu ortamda...ytd
haksızmıyım ;)
Trader07 kardeşim haklı haksız arayacak halde değiliz.sinirlerimizin iyice gerildiği bir dönemde sizde yorumlarinizla germeyin lütfen
arkadaş bu kadarmı olur ya. 20 kademe önce gördüm emnıs i kafa git gel oldu yüz kere. tam aldım saniyesinde gördüğümden 15 kademe üstteyken hemen almayı düşündüğüm 20 ye yakın kademeye, noktaya geldi. sihir gibi.. bu kadarmı olur? sn sinde ya sn sinde. sanki beni bekliyor o kadar kişi ve spek. izliyorlar galiba beni uyuz etmek için :) gerçekten böyle çok oldu.
haklısın haklısın da zararda zaten de, bak ben bugün hiç beklemediği yükselttiği bir anda satıverdim(başka hisse) komsyonu düşünce 700 kaldı. ben ondan önce satınca dayanamadı malı boşaltmaya başladı. ben de yine alttan yerine koydum. hırsından çatladı. bi daha da doğru düzgün prim yapmadı. yarına bakacağız artık. ytd
afyon ekım 2017 60 000 000 satmıs arsa 2018 mayıs 80 000 0000 satmıs baska arsa daha mı var anlamadım
bide afyon cımento tam kapasıte calısırsa ne kadar hasılat yapar anlayan varsa yassın lutfen
Halka Açık Ortaklıkların Pay İhraçları
Ortaklık Mevcut
Sermaye
Yeni
Sermaye
Bedelli
Sermaye
Artırımı
Bedelsiz Sermaye Artırımı
Satış
İç Türü
Kaynaklardan
Kâr
Payından
Niğbaş Niğde Beton
Sanayi ve Ticaret A.Ş. 27.000.000 54.000.000 27.000.000 nibaş %100 bedelliye gitmiş gibi. ytd
Altın döviz alsan her dakika indi çıktı bakiyormusun. Ama hisseyi baskılama görevlisi olduğun icin salla gitsin. Zaten adında trader, xx, dealers, borsacı .. gibi kelimeler olanlara hep şüphe ile bakarım.Bu hisseyi bilen buralardan alır ve orta vade bekler. Bu hisse al sat a gelmez zarar ettirir. Bi git şimdi.
Bu görevli serefsizler bedelliden sonra hisseyi 30 tl götürdüler. ben kaçmayı becerdim. AMA kacamayanlara soluksuz indirerek 6xx lere kilitlediler. Ve korkutarak geri topladılar sonra arsa senaryosu ile 9xx götürdüler. Ve kriz ile geri kaçtı. Bu hisse bundan sonra gider ama orta vadelidir.
Günaydın herkese.siz kacanlardan
Bende kacamayanlardanim maalesef.ve sonraki gelişmelerde dediğiniz gibi oldu.bir çok arkadaşımın ifade ettiği gibi bu rezil kağıt sabancilarda olduğu sürece yeni 30 lar beklemek hayal gibi.bugunlerde bir belirsizlik var.insallah yukarı hareket ettirirlerde
bizde zararimizi aza indiririz.
4.20 ye değmeden tepkı beklemıyorum ...yavas yavas 4.20 ye dogru salınım yapıcaktır....uyarılarımı dıkkate alın .hepsının teknık ve temel dayanagı var.ytd...
4.20 den sonra belkı bı 6 denemesi gelebılır ;))
Merhaba,
Elimde babamdan kalan fotoğraftaki kağıtlardan mevcut. Bu kağıtlar neyi temsil eder, değeri nedir, nasıl işlem görür yardımcı olabilecek var mıdır?
Ek 19451
Pıyasa defter degerı pahalı sabancı grubu hısselerı de bek gıtmıyo bu durum da negatıfım bende sahsı dusuncem kımseyı yanılmayalım
Hayırdır Ya ,
Gene olumsuzluklar pompalanmaya başlamış,Madem yükselmez ederi pahalı bla bla bla v.s , o zaman ne işiniz var burada,Niye felaket tellallığı yapıyorsunuz ,Hayır için demeyin sakın bu devirde kimse kimseye günahını bile vermezzzzzzzzzzzzzz, 4,20 değil isterse 10 kuruş olsun spek benim elimdekini alır ancak.
Ytd,
bentuğ kardeşim. aracı kurum demek borsaya kote olmuş şirketlerin alım satımına aracılık eden kurum demek eğer kendin bu koponları araştınacaksan sana link attım. yok ben anlamam darsen git bir aracı kuruma ya da bankaların bu işlerle ilgilenen yetkililerine sor. böyle burdan dumanla haberleşmek gibi oluyor.
Git işine loooooooo gene başladın negatif algıya......
...................