Kords iyi kağıt...
Printable View
Kords iyi kağıt...
4.ceyrek bilancolardan sonra temettu ve bedelsiz haberi gonderirler hisse bası ettigim 3.7 tl kara biraz daha ekleriz kordsa adamdır kordsa hissedir :)
selamlar güzel insanlar iyi tatiller şimdiden
Bu seviyelerden 60 dk.lık kapanış hoj olur. Hadi hayırlısı.
bugün artık bu hareketi bekliyordum . 60dk lık kapanış 30 üzeri olsa gün içi 45 üzeri atabilir miyiz Asap ? teknik olarak?
10.34 fibo, 10.37 aylık pivot hocam. Ama fiyattan sonra RSI da DUK oldu.
10.22 üzerinde herşey mümkün.
Lakin. Ne demiş atalarımız " bugün olmaz Ali, belki yarın".
PS: Günlük kapanışın bu seviyelerden olacağı varsayımı ile yazılmıştır.
eyvallah hocam.
arkadaşlar merhaba;
kordsa da 9 liraya kadar her kademede alıcıyım. buyursun gelsin iç pazar daralmış bana ne dolar artmış başımla beraber...
tabiki ülkemizin kötü durumda olmasını istemeyiz ama türkiyedeki krizden ve tl nin zayıflamasından etkilenmeyecek tek hisse kordsadır.
9,59 üzerinde tutunabildiği... daha doğrusu 9, 71 üzerine atabilirse 9,95 e doğru bi tepki olası görünüyor benim ekranımda.
Asıl mesele ise ondan sonrası. Bu senaryonun çalışması durumunda kısa vadede OBO görüntüsü oluşacak.
Görelim tahtacı neyler...
Bu arada kademelerde in-cin top oynuyor.
https://i.ibb.co/nq2HB8h/kords.jpg
Sn. Asap durum gayet normal sular biraz çekildi. Donsuz yüzmemek lazım :thumbdown:
Sadece burası değil her yer sessiz. Milyarlarca liralık şirketlerin saatlik hacimleri ile 1 tane sıfır VW Polo alınabilir. Çok fena hacimler :)
9.95 üzerinde tutunursa hoj olur. Ben donumu aldım gidiyorum şimdilik :notr:
Bol kazançlar biz buralardayız :)
Wuuuu. Hayde hayırlısı. Bol kazançlar.
3 gündür yabancı takaslarında satış yönünde hareketlilik var. İzlemek lazım.
Pardon . Topik kapalı mı ?
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topikle ilgili bir sorun yok arkadaşım.
Lakin, kendi adıma; düzeltme sürecinde teknik açıdan yazılacak yeni bir şey olmadığından yazmıyorum.
Bilanço vb dönemi de olmayınca temelci arkadaşlar da suskun.
Atmosfer uygun olmayınca "ben demiştim" ciler de pek uğramıyor.
Velhasıl asayiş berkemal.
Düzeltme bitsin. 9.95, 10, 10,37 seviyelerini bi geçsin. Home Coming sezonu başlar.
Endeksin bu halinde çalışır mı bilmem ama... Pivot desteği 9.54 idi yanlış hatırlamıyorsam. Yani buralarda tutunmalı...
Bir kaç gün sıkılırız gibi görünüyor
Tebrik ederim tahminlerinize uygun yerlerde ,bakalım tutunabilecek mi ?
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar kuru güçlü seyrediyor. muhtemelen bu fiyatların altına çok gelmeyecektir. faiz indirim beklentisi doları diri tutacaktır. eylül sonu itibari ile dolar 6 liradan işlem görmüş aralık sonu 5.40 olarak hesaplarsak yüzde 12 gibi bir ciro kaybı oluşturur. ancak petrol fiyatlarının sert düşüşü bu kaybı artıya çevirmesi muhtemeldir. çünkü petrol kordsa nın hammadde girdilerinde önemli bir maliyet kalemi. kordsa nın yıl sonunu 390 milyon net kar ile tamamlayacağını düşünüyorum. bu kar da kordasa yı 15 in üstüne taşıyabilir.
Yabancıların yokluğunda "C Grubu" seviyesinde işlem hacmi görüyor. Kademeler 50-100 lot.
Bu hafta irrasyonel fiyatlar görmek mümkün.
https://i.ibb.co/b1dKXZk/kords.jpg
Bu havada bile tutunmuş gözüküyor...
Böyle zamanlar harika turnusol potansiyelli kağıtlar için.