https://s20.directupload.net/images/210604/tbqjspgm.jpg
Printable View
Günaydın.CEFAKS kardeşimizin grafikleride olmasa 25 mayısdan beri ne yazan var ne çizen.Hoş LANETLİ kağıt için ne yazsak ne desek boş.Sadece ceplerini doldurmak için yönetime gelmiş veya getirilmş bankacılığın kenarından geçmemiş güruhun yapacağı işden ne hayır gelir allahaşkına.RESMEN VE HİLE İLE KÜÇÜCÜK YATIRIMLARIMIZIN ÜSTÜNE Ç Ö K T Ü LE R SON GÜNLERİN POPÜLER KELİMESİYLE.
Artık sözün bittiği yere geldik diye düşünüyorum.Bu rezil banka yönetimi ve rezil kağıdı ile başa çıkılmaz.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hepsini.
Günaydın.Ve KALKINMA BANKASI bugün Sözcü gazetesine manşet olmuş.Kamu kurumlarının bugünlerdeki korkulu rüyası olan Zonguldak milletvekili Deniz Yavuzyılmaz meclisde bankanın eski defterlerini gündeme getirmiş.Bu gelişme zaten diplerde gezen kağıda nasıl yansır bugün acaba.İnşallah aklımızdan geçen daha kötü gelişmeler olmaz.
Kağıt bildiğimiz gibi.
İnvesting com'da ve maynet'teki yorumları hiçmi okumuyorsunuz KALKINAMAYAN BANKANIN yöneticileri.Soktunuz rezil kağıdınızı berbat bir platforma çekildiniz kenara.Küçük yatırımcının çok büyük AHINI alıyorsunuz baylar bayanlar.bir kamu bankasındaki bu belirsizlik vurdum duymazlık nedir allahaşkına.
2 liraydı kağıt, hökümetten ve partideki ç... topladı 40 üstü piyasaya dağıttılar, daha 15 yıl bi daha zirve fln göremez.
Bizim ortakların çoğu İnvesting come ve maynette yorum yazıyorlar.Gördüğüm kadarıyla hem banka yöneticilerine hem tahtacılara ve dolayısıyla rezil kağıda büyük tepki var.MYNE T'te arkadaşın biri ilgili resmi kuruluşları yardıma çağırmış.İMDAT diyor. bende katılıyorum burdan gerçekten İMDAT.Resmen ve hile ile bir kamu bankası bizi soyuyor.Beyler ilgilenin lütfen.
Kalkınma bankasından maaş ve tazminat almaktan başka hiçbir işe yaramayan yönetici sıfatlı baylar bayanlar size bir sorum var....
Bu rezil kağıdınız piyasa öncesi işlem platformundan ne zaman çıkacak.siz keyfinize bakmaya devam edin ama bu sorumun bir şekilde cevabını bekliyoruz.............................B U vesile ile mübarek bayramınızıda kutlamıyorum.
Kağıtta bir hareket başladı gibi.Birde şu piyasa öncesi işlem platformundan çıkabilse. hayırlısı olsun inşallah.
30 temmuz gecesi KAP'a düşen 4 bildirim var Kalkınma hakkında .İnşallah hayırlara vesile olur.Pazartesi günü bakıp göreceğiz hayırmu şermi.
KALKINMA'nın sadece kendi ceplerini düşünen ağalarından ne hayır gelecekti . dostlar alışverişde görsün misali ne idüğü belirsiz bir sürü bildirimi KAP'a göndermişler.Neticesini bugün gördük .Saat 13.55 itibariyle % 0,57 ekside rezil kağıt.YİNE BİZE HÜSRAN YİNE BİZE HASRET VAR dostlar.
217 lotluk( 4557 iira)işlem bugünün açılışında.Ne alan var ne satan.Ne olacak halimiz bilemiyorum.
PÖİP denen küçük yatırımcıyı batırma platformu derhal kaldırılmalı.
PÖİP UYGULAMASINA SON VERİN.
Kalkınma bankası yönetimi KAP'a sıkca bildirim göndermeyi adet haline getirdi.Yine 2 bildirim göndermiş. Birilerinin gözünü boyamak için yazılmış, dostlar alışverişde görsün misali küçük yatırımcıya hiçbir fayda getirmeyen bir sürü bildirim.Yılların bankası hala yönetim kurulu çalışmalarını düzenleyememiş olmalıki bu konuya ilişkin bildirim maddeleri.Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın yöneticiyim diye geçinen banka ağaları.
BU kamu kağıdını PÖİP'e sokup KÜÇÜK YATIRIMCIYI resmen ve hile ile BATIRAN ne iş yaptığı belirsiz kamu bankasının 1.yetkilisinden sonuncu yetkilisine kadar ne kadar yetkili varsa hepsine allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın diyorum.
ayıp ayıp ayıp bir kamu lagıdı bu kadar takipsiz olamaz.Olmaması gerekir.PÖİP denen ne idüğü belirsiz platforma soktular kağıdı banka ağaları ve kenara çekildiler.Normal seanslarda azıcık primlendiği zaman devre kesicileriyle kağıda müdahale eden makamlar buralardan BATIYORUZ diye bar bar bağırdığımız halde hiçbir şeye müdahale etmiyor.Ne haliniz varsa görün baylar bayanlar.Bende bıktım vede sayenizde battım.Çekiliyorum artık.
Yine dostlar alışverişde görsün misali KAP'a bildirimde bulunmuşlar.Yaklaşık 1 yıldır kazıklanmamızda emeği(!) geçenlerin isimlerini, yakından görmüş olduk.Maşallah hepsinin tuzu kuru. mazilerinede baktım internette.Bir şekilde gelip bakanlığa çökmüşler.kendi menfaatlerini düşünmekten bizi düşünecek halleri olmaz bu beylerin..
Genel müdür bey Bloombergde konuşuyor.Aynı zamanda sermaye piyasaları başkanlığınada gelmiş bizim genel müdür.danışıklı dönüşüklü bir konuşma olduğu için merak ettiğimiz sorulara cevap yok tabii.Örneğin PÖİP belasından ne zaman çıkıyor rezil kağıt.
PÖİP'le ilgili Israrlı sorular geldiğini söyleyen medaratör arkadaş cevabınıda kendisi verdi.Abukluğun daniskası.Ve genel müdür bankasının kağıdı hakkında cevap veremiyor .Saçmalığa bakarmısınız.
Sıfıra sıfır bir konuşma.Laf cambazlığından başka bir şey değil.Yatırımcı aydınlatılmalı diyor ama kendi bankasına ait kağıdın durumundan haberi yok veya işine gelmiyor bilmek.Netice sürünmeye devam.Dediğim gibi yönetim kademesinin tuzu kara bizi düşünecek halleri yok.
Son dakikada KAP'a düşen entegre raporu kağıdı %5 primlendirdi.Hacımde oldukça arttığına göre yarından umutlu olmamak için hiçbir sebep yok bana göre.Ama çok bekledik çok.Haydi utandırma tahtacı bizi.
Bende uğramasam bu sayfaya kimsenin uğramaya niyeti yok.Veya kağıtta hissedar kalmamış.Hoş kağıtta hiçbir müsbet hareket olmadığı için kimseninde ilgisini çekmiyor.Ben ve benim gibi birkaç eski ortakda trene bakar gibi bakıyoruz.
Hala bu rezil kağıdı borsada ne den tutuyorsunuz bankanın yönetici geçinen bayları ve bayanları.Ne işe yararsınız Allahaşkına.PÖİP'de kalmak sizin işinize geliyor ama bizleri tükettiniz.
K A L K I N M A B A N K A S I N I N Y E T K İ L İ L E R İ N E ..................................
B A Y L A R B A Y A N L A R ŞU P Ö İ P D E N E N B A T A K T A N K A Ğ I D I N Ç I K A R I L M A S I İ Ç İ N G E R E Ğ İ N İ Y A P I N L Ü T F E N ......
Sizlerin eksik işlemleri yüzünden kağıt göz göre göre en alt platforma indirildi.Üstüne üstlük kağıt en alt platforma inerken BEDELLİ ile hepimizi soyup soğana çevirdiniz.Hepimizin ahı üstünüzedir.
B U V E B A L D E N K U R T U L M A K İ Ç İ N G E R E Ğ İ N İ Y A P I N L Ü T F E N .............................
Şu aralar iyi trade yaptırıyor,ama 3.50 iken bana vermedi hisseyi üzülüyorum hala,3.70 olduğunda bile almamıştım:(,peşi malum 60,bütün bedellilerine katıldım,son bedellide 15 görmüştü,oradanda kaldırdık,60 sonrası tekrarında 20 altına sarktı peşi 24'e kadar çıktı,seviyorum bu hisseyi,iyi takip edene iyi kazandırıyor:)...ytd.
Oh be dünya varmış.Kağıttan çıktım ve kurtuldum.Kalanlara iyi şanslar.
Günaydın bu sayfaya gözatanlara .Kağıttan çıktım ama izlemeye devam ediyorum ne iş yaptığı belli olmayan bankayla rezil kağıdını izlemeye.Anlamak mümkün değil.Hep söylüyorum.Amaçları bütün ortakları kağıttan bir şekilde kaçırmak herhalde.PÖİP denen bir batağa soktular ,harika bankacılıklareı sayesinde ve dönüpde bakmıyorlar bile şu dolandırdığımız küçük yatırımcılar ne alemde diye.gerçekten rezil bire kağıt oldu.
Bir kamu bankası herkezin gözü önünde küçük yatırımcıyı S O Y U Y O R .Ama kimsenin gıkı çıkmıyor.İnvesting com.ve maynet'deki kalkınma sayfasında bu konuda yazan tüm arkadaşların yorumlarına katılıyor ve gerek banka yöneticilerini gerekse bu olanlara gözgöre göre imkan verenleri K I N I Y O R U M .
Uzun zamandır sayfada kimsecikler yok haklı olarak ama saat 18.'den itibaren eski yeni bazı dostları göreceğimizi düşünüyorum.KAP'a gönderilen 3-4 bildirim bayağı umut verici gibi görünüyor.İnşallah herşey uzun zamandır beklediğimize değer.İyi şeyler dileyelim iyi şeyler olsun dostlar.
En son yorum yaptığım 22 ekim tarihinden bu yana 17 gün geçmiş.Değişen bir şey yok.Endeks sürekli artıda bizimki eksilerde gezip duruyor.Bu PÖİP kağıdın 1 senedir maalesef sistemini bozdu.
Vefatının 83. yılında ULU ÖNDER ATATÜRK'Ü özlem,sevgi ve minnetle anıyorum.Ruhun şad olsun.
döviz altın rekor üstüne rekor kırarken borsa endekside rekorlar kırıyor.Piyasayı anlamak mümkün değil.Böyle bir ortamda bizim rezil kamu kağıdı ve PÖİP'deki bütün kağıtlar yatırımcısını üzmeye devam ediyor.İşimiz zor.
Hale bakarmısınız.ülkenin içinde bulunduğu ekonomik belirsizliğe rağmen endeks sürekli yükseliyor ama bizim rezil kamu kağıdı sürekli kırmızıda.ne yaptıkları belli olmayan banka yöneticilerini bir defa daha kınıyorum.
Bu banka kağıdı değilmi ?,Çoğu bankalar %50 uçtu bu neyi bekliyor öküzün trene baktığı gibi,yoksa içini boşalttılarda bizmi göremiyoruz gömediğimizmi var ?
Bugün çoğunu postaladım bu kadar yeter,şu sıralar 26 üzerinde,geride çok az lot kaldı,iyice bıktırmıştı19-22:wave: