Destek benden bereket ALLAH ' tan....
Printable View
Destek benden bereket ALLAH ' tan....
Eskiler bilr sloganımı
Bir logo olmadan asla.........
bilanço ne zaman acaba
Sen burada mısın kaan hala :) geçen yıl logonun en düşük gördüğü değerleri gördü bir logo oldu sayılır. Yani senin slogan bir nevi gerçek oldu. linkten güzel kazandım. Ama dev yükselişin ancak yarından yararlanabildim sayılır. korana virüsü ile ilgili düşüşten baya öncesinde link alıp satmayı bırakmıştım. korona virüsünde 13 tl lere düşünce tekrar bir yapıştım ama en fazla 19 tl lere kadar tutunabildim. 20 tl üzeri benim gibi 8- 19 tl ler arasında işlem yapmaya alışmışlar için zor rakamlar. Ben Link ten sonra yerine Arena aldım uzun süredir orada alıp satıyorum. sen ne yaptım inşallah durumun iyidir. Kötü olduğunu sanmam çünkü sen teknoloji sektörü içindeki şirketlerde daha yoğun pozisyon alırsın.
Mery line teyzemizde teşrif etmişler.
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir
Sermaye 5.500
2019 kâr 7.446 olacak
Bu senede aynı performansı bekliyoruz link
Benim gözümde bebek sin daha kimine göre primli sayılabilir ama bana göre daha bebüş....
Neydi sloganımız
Bir logo olmadan aslaaa
Buda paylaştığım yazılar tamamen sohbet içeriklidir arkadaşlar hiç bir şekilde yatırım tavsiyesi değildir.Yatirim tavsiyesi için yatırım uzmanlarına danışınız aksi taktirde çok zarara uğrayabilirsiniz.
Sayın foton sığ olmasının dışında güzelim Link in bir problemi yok.Aslinda sığ olması benim gibi uzun vadeciler için pekte sorun değil.Al sat cıların uzak durduğu huzurlu bir mekan.
Güzel bilgileriniz içinde teşekkür ediyorum.
bende zamana yaymak suretiyle ilk alımlarımı yaptım, düşüşleri alıma dönüştürüp bunu uzun vadeye yaymak istiyorum gelecek perspektifi açısında dijital dünyaya link yatırımıyla.girmeyi planladım,
Ah şu başka hisseyi kaçırdım diyip panikleyip satanlar varya işte onları çok güzel ağlıyor Link.
Link sadık yatırımcı yeri
Piyasanın ilgisi tekrar teknoloji hisselerine yoğunlaşacaktır.Bir umut bekliyorum.
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir.
Ah şu tombul kadın sahneye çıksa herşey düzelecek te biraz nazlı.
27 üstü kaparsa çok güzel olucak.
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir.
Gedik ziyaret etmiş bu gün tahtayı
bebiş yatsın bırak Kaan bey,
O vakit uyandirmiyalim uyusun da büyüsün bebişim😄😄
uyusun ben onun basina üşüşmeye devam edecem, eninde sonunda bilisim grubunun tepesinde olacak
çünkü 2.7 mil tl arsa 20 mil. tl.doviz fazlası neredeyse borç yok ve 5.5 mil. düşük ödenmisiyle rakiplerine göre iyi durumda
Bebiş 27.200 bu hafta 2. Kez denedi hiç acelemiz yok ...
Neydi sloganımız???
Nöbetten çıktım uyuyayım dedim 40 tanede rüya gördüm mk. Sevinçten. Bir kalktım başladığımız yere gelmiş.
:) Allah iyiliğini versin güldüm. Allah ömür verirse
bu sermaye ve mali yapıyla ilerde nerelerde olduğunu görürüz ortak sıkma canını, assagi doğru 100 adet 100 adet ak kara devam ediyorum.
İlk çeyrek bilançosu açıklandı mı arkadaşlar Link'te?
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 haziran. deniyor
Çok teşekkür ederim..
Günaydın iş yatırım bu gün hareketli hisseler arasına ne hikmetse Link i dahil etmiş.
Gerçi iş yatırımın listesine giren pek iflah olmaz ama bekleyip görecez.
Tombul kadının bir an evvel sahneye çıkmasını bekliyorum kendisiyle dans edeceğim.
ya kağan ortak alimlarim daha bitmedi 27 altinda surekli aliciyim
Günaydın arkadaşlar, hisse yükseliş trendine giriyor sanki..
Foton ortağım 27 altına fırsat verir mi bilmem ama link motorunu çalıştırdı. Jet motora geçerse 27 hayal olabilir.
Benimkisi bir aşk hikâyesi katolik nikâhı kıydım sadece tombullu mu bekliyorum sahneye .
Valla tam yazıyı gönderdim 27 altına saldı hadi hayırlı olsun foton 😄😄👍
Is yatırımın listeye alması beni iskillendirmisti zaten
Link in şu an yaptığına link usul-ü idnelik deniyor.
Kâğıdı inatla aşağı çeken bir köstebek var.Bana bir denk gelse kürek ile kafasını ucuracamda neyse...