İnşaallah dostum, hep beraber...
Printable View
Bir haber mi gelecek acaba kaç gündür hareketli. YTD.
Uçuk Hedef verenler var bazi sitelerde Oyuna gelmeyin dostlar Kendi riskinizi yatirim kararinizi hedefinizi kendiniz belirleyin. Nacizane tavsiyem. 21 yildir Piyasalarda olan biri olarak..Herkese Bol kazanclar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Derinlik atabilecek var mıdır?
Herkese selamlar..Son 10 gündür hastaydim bu yüzden de mal taşimiyordum. .bu gün kendimi biraz iyi hissettim..Vestel in karını da gördüm. .çok hoşuma gitti. ..
Deva ..Alcatel. .Vestel üçlüsünden Son kararımı vestelden yana kullandim..umarım ayağım ugurlu gelir. .Şu anda karantinadayim fazla yorum yazamayacagim. .ama bilmek isteyenler bilsinler istedim..ben hepimize başarılar diliyorum..
keko hocam geçmiş olsun allah şifa versin inşaallah...
Tskler arkadaslar..hep kafam yerinde iken iyi inceleme yapıp öyle mala gireyim diyordum..O yüzden de geciktim...
Ama ilk çeyrek 230 ikinci çeyrek 370 milyon karı görünce pek de derinlemesine incelemeye gerek olmadığını düşündüm. .
Zaten bu veriler bile bir çok şeyi açıklamaya yetiyor. .Vestel aynı zamanda yazılım şirketi. ..otomobil teknolojilerinde önemli bir oyuncu..sektörü ve büyüme potansiyeli güzel. .
En Son alcatel de ilk etapta 28-30 tl leri görmeli demiştim. .29 tl yi 5 iş gününde gördü. .Vestel de tahta yapıcısı kasmaz ise 30-35 tl ler ilk etapta görülmeli diye düşünüyorum. .
Nihayi hedef ve ederi belki de daha yüksekler olabilir ama ilk etapta söylediğim yerler görülürse iyi olur..
30-35 ler Benim penceremde Vestl icin orta vadede ucuk fiyatlar. Umarim herkes beklentisine gore karini alir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Keko hısse sağlam duruyor yıne bulmuşsun kaya gıbı senedı..
Büyük geçmiş olsun keko, ALLAH'tan acil şifalar diliyorum. Vestl'in bilançosu ve temel analizi çok hoşuma gitti, bende bu volaliteli günlerde hiç tereddüt etmeden biraz Vestl aldım ama kafama takılan bir konu oldu 28 Ağustos'ta aracı kurum dağılımında BGC PARTNERS 500 bin lot mal aldı, takasları takip ettim fakat bu mal Vestl'in yabancı payında yükselişe yansımadı. Acaba BGC PARTNERS bu kadar malı kimse uyanmasın diye saklaması için yerli bir aracı kuruma mı virman yaptı acaba? Yardımcı olsanız sevinirim kıymetli ortaklarım.
Vestl de yön yukarı bana göre. tobo görünümü netleşti. 17.5 a değidirip hoppala yukarı gibi görüntü. Bilancoda organik bir büyüme göremedim. Keko cum sen nasıl bir güzellik gördün ?
yükseliş formasyonu sasa da bu formasyon ile gitti. 17.5 e değdirirler. ama 17 den alıcı geleceğini bildikleri için oraya kadar cekmezler.
https://i.hizliresim.com/F3xZMj.jpg
Bilancoda faaliyet karının düştüğünü görüyoruz .Satışlar cüzzi mikarda artmış. Net kar artışı finansal giderlerin azalmasından dolayı yükselmiş. uzun vadeli borç yapılmış sağlam. 20 tl hedef koydum. Normalde temelciler covid i yok sayarsak direk faaliyet karından dolayı eleme yaparlardı vesteli.
İlk çeyrekte 230 milyon ikinci çeyrekte 370 milyon kar artışını çok beğendim. .onun dışında hiç bir inceleme yapamadım. .raporum biter bitmez işe geldigimde derinlemesine incelemek istiyorum..açıkçası şu anda inceleme imkanım yok..bu fikrim ilk yüzeysel bakış ile söylenmiştir. .
Topikte olumlu ve olumsuz tüm fikirler değerlidir. .lütfen devam...
Yazan cizen yok. Güzel . Bugun tahtada ilginç şeyler oldu. kapanışı gördünüz.
Arkadaşlar vesteli alırken yüzeysel baktığım söylemiştim. .açıkçası pek tanimiyordum...aldığımdan beridir hisse baskı altındaydı. .Zaten Borsa hayatımda 3 defa vestel almıştım hiç birinde yüzüm gulmemisti. .bu sefer de gülmedi. .zorlamak bana manasız geldi..mecbur STOP oldum..kalan arkadaslara ben başarılar diliyorum..umarım kalan arkadaşlar kazanirlar. .
Ben Son 3 ayimi birlikte geçirdiğim ve bu sürede birbirimizi sevdiğimiz egegubreme geçtim. .
Tekrardan başarılar diliyorum..
Sağol kekocum. Yatırımcı terk ettikce tahtada yukarı hareketler dah kolay görürüz. 17.20 ye kadar yolu var.
Burdan dönebilir. Yatırımcılar kaçmış ise yukarı yaparlar.
https://i.hizliresim.com/t20IZa.jpg
Merhabalar,
VESTL 2020/6 bilançosuna göre çıkardığım tablo ve grafikleri aşağıdaki linkte paylaşıyorum. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
Çok şükür iyiyim..geçmişte sana faydam olmuş olmasına sevindim..Son zamanlarda çok dua aldığımı hissediyorum. .çünkü ruhum hafif ve rahat ..kalpten Kalbe yol varmış derler..
Erbos geçmişte bende iz bırakan bir hissedir..birbirimizi seviyorduk..☺😅
Aldıktan hemen sonraki gün gelen iyi bilanço ile çok kısa sürede yüzde 60-70 kazandigim bir hisseydi..
Topiklerinde de çok güzel dostluklarım oldu...
Vestel e gelince Son zamanlarda kimseye kar vermeyen inatçı bir tahtacisının olduğunu görüyorum. .ben zarar ettim açıkçası bu saatten sonra incelemek için olsa yüzüne bakmak istemiyorum...
Vesteli satıp aldığım egegubremden memnunum..çünkü girdigimden beridir hisse adeta bana hoş geldin dercesine coştu. .
Zaman zaman trade ile birlikte uzun tutmaya niyetlendim. .gerisi de kısmet nasip diyorum..
Bu arada vestelde kalan tum KY dostlara ben başarılar diliyorum. .
Laptop ve tablet satışları patlamış, yok satıyormuş, bunun vestele etkisi olurmu acaba?
kama var güzel duruyor teknik acıdan. ytd
500 bin adet yerli leptop dağıtılacak. Vestel bu ihaleyi kesin alır. Daha önce iskinin sayaç okuma ihalesini aldı tüm okuyucuların telefon ve yazıcıları vastel tarafından sağlandı.bilancolara cok guzel yansıyacak diye düşünüyorum.ytd.
Vesbe ile fark baya arttı, gitmemekte cok israrci kagıt anlaşılır gibi değil
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu farasis nereden çıktı bilen var mı? Gsr kapital öle ortak pil fabrikasi kurmadı mi vestel? Farasis ile gsr aynımı? Durum hakkında bilgisi olan var mı?
Mi 9T Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.