SPK Hisse üzerinde haftalardır Manipülasyon yapanların işlemlerini incelemeye alıp bunlara da hak ettiği cezayı vermeli.
Printable View
SPK Hisse üzerinde haftalardır Manipülasyon yapanların işlemlerini incelemeye alıp bunlara da hak ettiği cezayı vermeli.
pasta atabilecek varmı doğum günü çocuklarını bir göelim kim etmiş tahtanın içine yine
Dünkü gibi gene sabit kaldı birazdan İng kusar
3,05 e kadar kusar
Kademelerdeki son durum
Ek 6573
Ve endeks oldu 110 bin, bizim uyuz eşşek hala külde debelenmede.
3.16-3.09 ,nasıl bı marj bu sürekli sonra 3.10 yap bekle
Pasta var mı alan satan kim bakalım:halay::halay::halay::halay:
Bir arkadaş birleşme sonrası % lik dilimden bahsediyordu....
https://i.hizliresim.com/nW9dLg.png
Diğerleri... % 3.38..
Zeytin kardeşim sana zahmet tahtayı gonderebilirmisin
Tskler.27.600 lotu almadı.gene belli olmaz bunun sağ solu anlık olup karşılar ve gene yukarı
Ek 6579
Bakalım neler olacak
Yukarıdaki tablo geçmişe bakıp incelediğinizde 6 yıllık hikayenin resmi..
Eski patronların 4.10 dan itibaren hisse satışları..
Eski patron (özbal)ın Cezayirde batışı,yeni patronların (Erciyas) Cezayirde ihya oluşu..
Tabii birde bu ayak işlerini gören tahtada mal toplayıcısı..
Virgül nokta,hamiline hataları profesyonelce basit hatalar..
Mal ambalajlandı,fragmanlar bitti..
Filmi görelim bakalım...
Güzel yazı....
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım 8. madde b bendindeki olay sermayenin en az % 5 i halka açık olmak zorunda .Birleşme sonrası bizde oran % 3,38 olduğu için bu kıstası sağlamıyor.Bu da demek oluyor ki birleşme onayından sonra bir sermaye artırımı yapmak zorunda .
Bunu nasıl yapacağını düşüyorum.Çıkamıyorum.
Sermaye artırsa değişen hiç bişi olmaz oranlar değişmez sadece rakamlar artar.Halka açıklık veya kote edilen hisse sayısın artırmak için yönetimdeki hisselerin bir kısmını satışa hazır hale getiriip borsaya kote etmesi lazım .Doğru mu hatırlıyorum bilemedim .
Varmı fikri olan ?
Eski patronların ki halka açık olması lazım sürekli satıyorlardı ya.... onların ki % 3.38 dahil değil.750 bine yaklaşık onlarda var..
Sermayesi 700 Milyon Öz sermayesi 351.küsür milyon olan CRFSA nın halka açıklık oranı 3.37 dir
Örnekler çoğaltılabilir engel teşkil etmez..
Ozbalhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6da3f31b2c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5e7fe35247.jpg
LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
invest teki hisseler kime ait. hiç oynama yok. patronun mu..
3,38 i 5 e tamamlayacaksa, Bu tahtaya baskıyı koyan patron , patron kır zincirlerini şöyle yukarlara sür BİZ tamamlarız senin yüzde 5 i.
Birleşmeden sonra zaten sermaye artırımı olacak. Sermaye 6 milyon artacak diye biliyorum.
Tahsisli yapılıp,yeni paylar patrona tahsis edilirse sonra patron bunları borsada satarsa halka açıklık oranını bu şekilde %5'e taşıyabilirler.
Sadece fikir yürüttüm.Hatalı olabilir.
Ek 6598
Haydi artık birşeyler yap
şimdi arkadaşlar spk yönetmeligine göre eksiklikler tamamlanıp verildikten sonra 20 iş günü içerisinde spk onay başvurusu sonuçlanır diyordu. Dünkü kap haberinde spk ya herşeyin hazırlanıp sunulduğu yer aldı. spk ekstra eksiklik talep etmezse. en geç 20 iş gününde onay için sonucun açıklanması gerekmiyormu.
Evet ama SPK başka birşey çıkarmazsa bence yasak ile onayı aynı zamana denk getirme peşindeler epey beyin cimlastiği yapmışlar adamlar herşeyi çok ayrıntılı düşünmüşler bu arada SPK da sağ olsun ekmeklerine yağ sürmüş acaba bu eksiklikler neden daha önceki eksiklik bildirimlerinde yoktuda sonradan çıktı adama sorarlar dimi rahmetli Erbakan Hocanın bir sözü aklıma geldi sizi gidi sizi :) :)
bu adamları anlamıyorum madem elimizdeki hisseye göz diktin fiyatı çıkar yukarılara öyle al git. biz beklemeye alışkınız öyle elimizdeki hisseyi yıldırma politikası ile alamayacağını bilmesi lazım diye düsünüyorum:D
Bekleyemeyenler var dostum :D
ben bile bir sefer bosaşltıp geri döndüm .
Allahtan verdiğimiz fiyata geri dönmek nasip oldu :D
İnsan psikolojisi çok farklıdır diğer tarafta daha cazip olduğunu düşündüğü birşey varsa burda sabretmeyi bilmez ben ordan kar edeyim geri alırım der 2,80 lerde 2,50 lerde bunu yapan arkadaşlarımızı gördük onun için oda sabırlı yatırmcıdan bu seviyelerde mal almayacağını biliyor sadece fırsat bekliyor onun için kurban bayramda kurbanlık alacak yatırımcının bozdurucağı bir lot bile değerlidir şimdi ben SPEK olsam düşünürdüm nede olsa sonunda birleşme ve sonrası ERCİYAS ın geleceği yer belli :yahoo::yahoo:
madem okuyor forumu bilsin istedim fiyatı yükseltmesi gerektiğini:d
Ek 6606
Haydi bakalım yolculuk ne tarafa :wave::wave::wave::wave::wave:
Hissede 3 üzeri sağlamlaştımı sizce
Hedef 3,10 daki 27k bekleyen alıcı :D
Bencede onay ve işlem yasağı kalkma tarihi aynı olacak görünüyor.
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3.05 bekledi bekledi gelmedi çekti yukarı şimdi:)