Halkbank ta vermez 100 k ya % 27 filan...Hikaye...Bu hafta düşükler...
Printable View
Bu tabirden tam kastınızı anlamadım. Ama resesyona giren ve küçülmeye başlayan bir ekonomide dahi likidite açığının düşmemesi bana sanki tahsil edilemeyen alacakların ve bunlara ait karşılıkların bankalar için ciddi bir kaynak gerekliliği oluşturmaya başladığını gösteriyor olabilir.
ne ucuz kaldı :) birtanesini almak icin beklemedeyim ama birde konut kolluyorum birturlu dusmedi istedigim yerlere ...heleki istanbul da kimi yerlerde aksine artıs var ....sadece kentsel donusumun cok oldugu bolgeler haric baska bolgelerde dusus pek olmadı ..10 ay oncesine kadar dusus vardı sonra ufaktan artmaya basladı tekrar ....istedigim bolgelerde kelepir bulsam alıcam ama yok .
Burgan dijitalden cuma hesap açtırmıştım, onlar arasın diye bekliyordum biraz önce aradılar, 26,5 oranımız var ne kadar bağlayacaksınız dedi. oranınız çok düşük 230k getirebilirim dedim. Bana biraz müsaade edin oran alıp döneyim size dedi.
Bakalım hakikaten faizler düşüş eğilimin demi yoksa %30 verecekler mi?
28-30 % arası oran varmı hiç ,500 + ustu
TL bazında böyle bir şey beklemeyebilirim. Zira tcmb'nin bunu aşmak için gerekli mekanizmaları var (örneğin GLP geç likidite penceresi v.b). Ama döviz olarak bir şey diyemem zira döviz likiditesi biraz da sendikasyon çevirme oranlarına bağlı. Şu an ortalama olarak %70 lerde olduğu belirtiliyor. Bu Türkiye için sıkıntılı bir çevirme oranı.
Ayrıca TEB bir yetkilisinin açıklamalarına göre çoğu banka da bu tür sendikasyonlarını yenilememiş ve kapatmış.
Sendikasyonlara bağlı olarak döviz likiditesinde bir sıkışma veya sıkılaşma olabilir.
asgari ücret artsın derler artar bu seferde dolarla kıyaslama yaparak şu tarihte bak şöyleydi dolar bazında eridi 5000 olması lazım derler ! faiz artışı yapılmaz mb bağımsız olmalı derler faiz artar bu seferde böyle faiz mi olur nasıl kredi çekecek insanlar yazık değil mi derler ! tasarruftan dem vururlar sonra başlarlar şuna şunu vereceğiz buna bunu vereceğiz borçları affedeceğiz demeye ! bu tarz muhalif anlayıştan gerçekten soğudum artık
abd nin rahip acıklamasına bizim taraftan herhangi bir acıklama gelmedi ilginc ..onceden abd bir acıklama yaptınmı bizim taraftan hemen yok oyle birsey diye acıklama yapılırdı .
Bankalar topladığı mevduati biste yatiriyor
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burgan günlükte, e-dijital olmayan, en iyi oran nedir?
Dün ve bugün oranlardaki düşüş tek tek bankaların işi değil ortak bir karar var.
Dün 28,5 veren anadolubank bugün en fazla 27,vakıfbank 26,teb 26..
3 ay vade yapmak istiyorum aldığım oranlar bu şekilde..
Adamin biri 50 k ya 28.5 almis.
Bence biraz daha zorla. Hangi bankalari dusunuyorsun bilmem ama girtlagina coksen faiz arttirmaayacak bankalar var. Mesela garanti. Onun haricinde halk vakif deniz seker burgan icbc den pazarlikla guzel oranlar alabilirsiniz. Asagidaki linke bakarmisin
https://mobile.donanimhaber.com/bank...-132769036-156
Bu arada burganda hesabı olanlar dijital olamıyor.yani bize dijital yok.
hic haberlere bakmıyorsunuz galiba ..bunlar kimin yayıncısı muhalefetin ..kac gundur mevduat faizlerini gundem yapam kim..hukumet yayın organları ile yapmazken onlara ne oluyor ??? calısma yat kazan ev alma faize koy kira dan kat kat fazla kazan diye ...bu haberlerin etkisi yok oylemi ? kusura bakmada piyasa dan anlamdıgınız belli 28 yıllık piyasa deneyimim var herseyi takip edeerim ne zaman boyle haberler cıkarıldı ertesi gun faizler dustu ...yine farklı birsey oldu mu yine dustu ..tarih tekerrur hesabı .
Bu saatten sonra kimsenin biyerleri yemez %20 lerin altına faiz indirmeyi...hatta 23 24 diyorum