Teşekkür ederim Canel Bey
Printable View
Bu bntas hala girmemiş listeye
Elinize sağlık Tolga bey [emoji106][emoji122]
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Elinize sağlık Tolga bey [emoji122][emoji106]
Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarimdir, beni bağlar.
Sistem bize hisse vermiyor, ama çalışmaya devam ediyoruz...
SİSTEM DIŞI ANALİZ SONUÇLARI
VARAN -1 = ULUSE
Bu programda spor hisseleri sistem dısımı hocam?
Selamlar,
Bu bende de olumlu. Sanki kıpırdanma olacak gibi. Kesinlikle stopsuz işlem yapılmaz.
Endeks 1345 altına sarkarsa yine sert satış yer.
Saygılar...
Elinize sağlık Tolga bey [emoji106][emoji122]
Teşekkür ederim Canel Bey
DMSAS bugün https://i.resmim.net/ifdVE.png olmuştur.
Valla ben hisse gelmeyen tablo yayınlamaktan bıktım siz bana teşekkür etmekten bıkmadınız. Çok teşekkür ederim. Birazdan yayınlayacağım tablo bugün için özel olarak size gelsin. Gerçi yine hisse gelmeyen bir tablo olacak ama en azından bugünün fiyatlarıyla güncellenmiş olacak. Analizi daha geç saatlere bırakacağım. Kayda değer bir durum olursa listeyi yayınlamak kolay iş. Herkese hayırlı iftarlar, Allah kabul etsin...
Elinize sağlık Tolga bey [emoji122][emoji106]
Benim teşekkür etmemde verdiğim zahmetle sizin emeğiniz karşılaştırılamaz bile, yorum yazmanız onurlandırıcı, teşekkürler...
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun...
İyi günler kolay gelsin izci arkadasim Info 3 aylık bilancoya ne der acaba teşekkürler
SISE https://resmim.net/i/g1D.png
Sistem bugün SISE için bir AL sinyali üretmektedir.
Not : Daha önce MNDRS için MACD kriteri gerçekleşmeden bir alım yapmıştık. Şimdi ise bu olay SISE için geçerli, lütfen stop koymayı unutmayınız...
SISE ikinci kez sisteme gelen bir senet, 2 sinyali tek bir veri tabanında hesaplattırmayı bilemediğim için tabloyu sıfırladık. İyi de oldu bence...
https://www.resimupload.org/images/2021/04/26/DEVAM.png
CIMSA ve TRGYO peşimizden gelmeye çalışıyorlar
İnfo Yatırım Temel Analiz Puanı (10 üzerinden)
İNFO: 4 (Dört)
Hocam nereden not kirdiniz
İnfo Yatırım Bilançosu Olumlu Faktörler: (4 Puan)
1- F/K oranını 14'den 4'e kadar inmesini sağlayacak kadar şahane Bilanço gelmesi.
2- Sürdürülebilir bir kar açıklaması (kar: EFK ve FAVÖK kaynaklı)
3- Finansal yapısı sağlam olması ( Net Borcu bulunmuyor)
4- Yabancı Para Pozisyonu iyi seviyede (+)
İnfo Yatırım Bilançosu Olumsuz Faktörler: (- 6 Puan)
1- F/K oranını 4' e kadar indiren bu Bilanço Mali sektör hissesi için. Bu 4' ü 8 gibi görmek lazım.
2- Finansal kaldıraç oranı zayıf bir gösterge oluşturuyor. Başka bir ifade ile Özkaynakların Varlıklara oranı yeterli seviyede değil.
3- Satılmaya hazır varlıklar, Yatırım amaçlı Gayrimenkuller gibi, işlerin iyi gitmediği durumlarda para edebilecek taşınmazları bulunmuyor.
4- PD/DD oranı 4 civarında, bu pencereden bakınca da ucuz değil gibi.
5- Hem Ticari alacakları, hem de Ticari Borçları coşkulu şekilde artıyor.
6- Ciro müthiş artıyor, fakat kar marjında azalma var, ciro kadar coşkulu değil, ama giderler ciro kadar coşkulu...
Sistem Dışı Analiz Sonuçları
Varan -2 = MSGYO
Kısmet olursa Şişe yeni Bilançosu gelince masaya yatırırız, muayene, tetkik, tahlil, röntgen, estetik, vs. bir şeyler yaparız. Daha önceki Şişe analizimiz şimdilik geçerli dostlar. (10 üzerinden 5)
Sayın BJK Coccinella ve sevgili kardeşim Sayın izci, ellerinize sağlık.
Teşekkürler emeğine sağlık
Elinize sağlık Tolga bey ve izci abi [emoji106][emoji122]
Sonuç olarak; Bu kağıt (İnfo) muhteşem gelen Bilançosuna rağmen beni heyecanlandırmadı...
Süper Ciroya karşılık - Düşük kar marjı.
Sağlam Finansal yapısına karşılık - Zayıf Finansal kaldıraç.
Sıfır Net Borcuna karşılık - Yüksek Ticari Borç.
Olumlu F/K oranına karşılık - Olumsuz PD/DD.