takip listemdeydi.. yükseliş trendini geçip orayı destek yapması ve mavi trendin artık direnç olması vs..
dedim acaba boru hattıyla alakası var mı diye.. şimdilik takibe devam o zaman..
bol kazançlar..
https://i.hizliresim.com/xS3TXn.jpg
Printable View
takip listemdeydi.. yükseliş trendini geçip orayı destek yapması ve mavi trendin artık direnç olması vs..
dedim acaba boru hattıyla alakası var mı diye.. şimdilik takibe devam o zaman..
bol kazançlar..
https://i.hizliresim.com/xS3TXn.jpg
Anlık Fiyat : 48.5
Görülen En Yüksek : 49.90
Alış-satış kimler var denge nasıl paylaşım yapabilecek var mı :)
Tavandan satıs geldi dolar da 6.76 dan dondü 7 dolar onemli
Terki joe 50 yi nihayet gördük Erbos bize bu günlerinde gösterdi şükür, daha işin başındayız. İneriz, çıkarız ama her çıkışımız dyoby dan daha iyi olur diye düşünüyorum. Eblek de yolculuğunu trenin yemekli salonunda yapıyor yemekler güzel, tatlıya daha çok var diyor ytd.
Tavan'dan döndü anlık 47.8, hangi aracı kurum satışları yaptı gören var mıdır :)
Günlükçüleri fena silkeliyor haftalardır
Olay ciddi !!
üstüne atıp kalıcı olursam daha da ciddileşebilirim mi demek mi istiyor aceba..
https://i.hizliresim.com/GctuZP.jpg
Merhaba bugünkü takasını paylaşabilecek arkadaşlara şimdiden tşk
Dolarda ve TL de ıkılı tepe olustu. dolar direncini kıramadı tekrar deneyebilir geride cekılebılır
Yatırım tavsiyesi degildir.
Bu dolar direncinin kolay kırlılamayacgını soylemıstım kırılsaydı supriz olurdu. Suan kısa da dolarda canak tamamlandı geri cekılıp kulp calısma si yapabılır. Bekleyip gorecegız nasıl bir yol izleyecek hacımin düsmesı taban olusması gerekir
Yatırım tavsiyesi degildır
6.84 ten donu kırmaya isteklı ama bir turlu basaramadı satıcılar fazla
Yatırım tavsiyesi degildir
Sayın efe bey kırarsa nereye kadar yolu var tahmini (14.46) olurmu tşk ederim.saygılar
Önü acılır hacimli gecerse ve üzerinde tutunması gerekir.
Fiyat vermek yanlıs olur herkesin fiyat beklentisi farklıdır.
Yönlendırmıs olmak istemem
Günaydın arkadaşlar fikri olan paylaşırsa sevinirim.
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun kırılım olabilir karar zamanı yaklastı yön icin
Erbos şimdilik nalıncı keseri gibi çalışmıyor testere sistemini seviyor al ver yaparak enerji topluyor sonuçta bu bir boru döşenmediği taktirde bir işe yaramaz stoklara yığılarak boru dağları oluşturur kime ne fayda ytd
Endeks düzeltmesiyle 2 taban cekerse biraz daha aliriz,
Ha tabanlarmi yapabilir, yapsada cok bekletemez,
Keske indirse 30 lardan biraz daha mallansak!!!
Yine flama calısma si var
Satıs kademelerinde istikrarlı mal koyuyorlar 2 bin lot her kademede
Hırpolar bazen 13 bin 15 bin lot koyulanlar tek kademeye özellikle 50 ye yürüme hareketinde gözlemledim.
bofa mılletı mallandırıyor 44 den almayan a 47 den mal verıyor. tıcaret böyle birsey
[
QUOTE=TürkiyeTürkiye;5088038]Salı gibi alcar dan çıkıp bende gelecek gibiyim. 46.40 'tan çıkmıştım en son. Aman ha bekletin buralarda. : )) tabiki ytd.[/QUOTE]
Ben alinca satmiyorum sorun orada, bakalim kademelerdeki mal azalinca zoraki yukari cekecek,
Hisse pahali oldukca yolu acilir , sanci oyüzden ama haftaya belirleyici olur..
Şimdi 40 lı rakamları unutturup 50 li rakamlarda boru döşeme sanatından örnekler verecek olan speklere rast gele demenin vakti geldi diye düşünüyorum. Terki joe Miami de dondurma satmakla yat alamazsın boruların ucundan tutmak zorundasın biraz gayret göster fıtığın çıkmaz merak etme ytd
gitmesine gideceksin de nazlanıyorsun biraz
Bılanco gecen seneden iyi gelebilir ve enerji yatırımı subat ta bitecek bu hısse yı ilgiyi arttır
Cuma ve bugun borsaya ya inat tepki gelmesi iyi olacak izlenimi veriyor bekleyip gorecegız artık
Bundaki amac nedir acaba enteresan..Ama sonuc eklenmemis habere..