sn. proleter inanın hiç ilgilendiğim bir kağıt değil ama karaköy levent deyince bakarım bildiğimiz lokasyonlar.
gelip topiğinide incelerim ilginç geldi açıkçası.
gayrimenkulü çok olan şirketin pddd 0.30 çok daha ilginç geldi.
Printable View
gyoların çoğunun pddleri o civarlarda. bu vatandaş bi pazarlayamadı şu halkgyoyu. ykb topiğine kadar gelmiş.
1.77 gördüğü gün satıp çıkmadık..28 aralıkta yine aynı hareketi yapabilir mi acaba? kasımın son günkü hareketi gibi
Türkiye ne krizler gördü,fazla felaket yapip insanlari korkutuyorlar,
30 senedir,yasanan krizler icerisinde eskilerden daha masum bu yasananlar,
Bur suru bankanin battigi 2001 krizi,
Daha eskisi uran/irak savas krizi,
Sonra guzel düşüşü olan 2009 krizi endeks 20 binleri gördü,bircok kagit 2009 fiyatina gore 20/25 katinda suan bile,
Doğru hisseyi bulan ve sabreden kazanir,
Yapilan korku yani algi,
Sis dagilir,bakarsin ykb 3,5 tl örn,5 ay sonra,
Yaa paraya bak %100,
[emoji23][emoji23],
Kapattim kulagimi,benim icin cok ucuzdu aldim attim,
Haa 1,50 de olabilir,
Hicbir zaman tabani ve tavani bulamazsin,
Fazla takilmiycan,
Sonra psiko bozulur,
12 milyar piyasa degeri var,bu seneki kar uzerinde 4/5 milyar,
E kalan 7 milyar piyasa degeri,
Onuda 2019 da kazanir,al sana firsat,
Yabanci verdigini alamıyor,hala veriyor,alimiyor,bence tumsikintisi baski,bur kademe verip 8milyon satus koymanin baska anlami yok,
Ben sigarayi bile biraktim,o paralarla bile topluyorum,ilerde küba purosu icerim,[emoji23][emoji23]
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dostum bu kağıt diğer gyo lar gibi bitik değil. banka şubeleri otelleri var. ifm yapıyor. diğer gyo lar gibi batık değil. diğer gyo lar gibi zorda değil. diğer gyo lar gibi peşkeş çekilmiyor. ne pazarlaması. kağıttaki grup 1 lot için kıvranıyor. verip geri alıp silkeleme peşinde.
piyasa değeri 600 trilyon. tüm binaları kiraları geç sadece ifm ye 200 milyon dolar şirket genel müdürünün açıklaması var yatırım yaptık diye.
ne pazarlaması bu kafayla olduğunuz için tek binası fiyatına spekülatörler milletin canını alıyor borsada 1 adım ileri gidemiyoruz.
siz ve sizin zihniyet borsayı bitiriyor yatırım olmaktan çıkarıp spekülatörlerin kucağına atıyor milleti onlarda dipte kıvrandırıyor mal çalmak için hemde tarihi dipte..
msci atıldı tarihi 1 ay oldu çakalllllarrrrr de hade :party:
Belki Iraklilar da senin gibi dusunur ve madem banka alma niyetimiz var, madem niyetimizi degistirdik katilim bankasi yerine geleneksel banka almaya karar verdik.
Simdi piyasa degeri sisimis 1.7 milyar kar eden bankayi ( herkes denize hucum etti)almak yerine zaten ortagi yeteri kadar iyi durumda olmaya ve piyasanin tahmin ettigi bankanin 2 kati kar edip piyasa degeri onun 3te 1 inden borsada degerlenen bankayi alsam dese hos olmaz mi?
nede olsa istekli olsada piyasa degeri en fzala %300 artsada bu banka YKBNK digerinin 2 kati kar ediyor.
Simdi boyle bir senaryo nasil olur?
Ben Irakli olsam 3 de bir fiyatina 2 kati kar eden banka varken niye gidip de cercop ile ugrasayim ki
1- 1.5 arasında 3 lü 4 lü dip yapmadan yükselmeyeceğini düşünüyorum..
2020 den evvel de olası bir ralli bence ufukda gözükmüyor..(şuan itibari ile)..
Ha devlet bir karar alır piyasaları uçuracak o zaman yorumlarız..
15 senelik tarihi 2-3 tl arasında zigzag larla geçirmiş bir banka..
Kimse 5-7-10 tl hayalleri kurmasın...
https://i.hizliresim.com/y6l0On.png
Bu süreçte mala gömülen adam ralli bittiğinde anca faiz geliri ile eş bir kazanca sahip olacaktır..
Fazlasını en en en en dipten alan adam hariç YEDİRMEZLER..
Banka kağıdı bu sanayi hissesi değil..
Sürpriz bilanço
bedelsiz
yüksek temettü
işte satın alma
satış
patron un eşref saati..
olmaz böyle şeyler..
son olarak..
borsanın ruhunu iyi öğrenmek lazım..
çok çok ciddi mal geldi piyasaya..
Çıkışda her kademe mal yiyecek demektir kafasına..
Öyle füze gibi çıkış için bu MALI emecek öyle sağlam bir beklenti lazım ki..ben diyim petrol çıkması siz diyin AB ye girmek..
Bu piyasaya gelen mal yatayda 6 ay 1 sene 1.5 sene sağlam yoğrulmadan kimse bu cenazenin altına girmez..
9 temmuzdan beri adamlar safi satışdalar..
Ortalama satış maliyetleri 1.80 lerde olsa..
Geri alışda aldıkça fiyat yükselecek tabi..
Bu yüzden dibi mümkün olduğunda en en en dipte yapacaklar ki..
Çıkarken alım maliyetleri 1.75 in altında kalsın bu süreçte de fırsat maliyeti max olsun..
Hem süreyi uzatma hemde yeni diplere yelken açmak istemelerinin nedeni bu..
Misal çıkışda ortalama 1.50 maliyet olsa 2 sene de bekleme maliyeti koy üzerine satışdan..
satış ortalama 2.7 2.8 alım ortalama 1.5-1.7 olur..Hisse başı 1 1.2 tl kar..
Yeniden çıkış başlar..
1.5 1.7 ortalamalı malları da 3 tl ortalama ile okuturlar..
Umarım anlatabilmişimdir..
Bu sadece ykbnk için geçerli değil..Komple bankacılık sektörü için geçerli..
Temel olarak çok ucuz ancak teknik olarak benim takip ettiğim trend aşağı kırıldı.
12 gram daha pirzola aldım pazardan ahaha
çok eğlenceli bonkör necmi
565 gramda tabana kadar yaydım alışları.:party:
https://i.hizliresim.com/jg2glm.png
Makinalı tüfek gibi dakikalar boyu 1 lot saydırdı...
Bu şereflilerin elinde duman olacağımız belli oldu.:(
az önce yatırım ilişkileri ile görüştüm
raporumuzu çıkrabilmemiz için sizin halka arz izahatnameniz bize gerekiyor dedim
imkb deki şirketlerin kamaoyunu bilgilendirme kuralı gereği bunu biz istemeden sitelerinde zaten bulunması gereken bir şeyi iki aydır alamıyorum.
bugün güzel bir dille gine istedim yoksa spk kanalı isteyeceği beyan ettim beyfendilere.
şirket bir kere kurumsal yatırım ilkelerine bağlı olmayı öğrenmeli.
bakalim ne cevap gelecek.
https://amp.thenational.ae/business/...mpression=true
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Iraklılar, Irak Ticaret Bankası almak istedikleri banka için bizimle aynı uzmanlık alanına sahip banka demişler. Habertürkte böyle yazmış
valla millete anlatamazsın. millet mal pazarlıyor diyor abi. gözleri bişey görmüyor. dün benim yazdığım halk gyo kağıda geldi buraya pazrlıyor dei. kağdın speği bugün %10 yaptırdı geri saldı. sahibi halkbank bide. neyin pazarlaması ya. millet iyice şaşırdı.
speğin elinden bizi kim kurtaracak abi ? vatandaş speklere çanak tutuyor olmuş tam cennet oldu bura ya.
https://i.hizliresim.com/ADqX2X.png
con con stopppp yapan vamıııı babayı çıkar :party:
Ykb 'nın değeri 2.5 milyar usd.parayı veren alır ?
Diger arkadaslar ne diyor, siz ne diyorsunuz?
Umit ederim ki bir kurumda ust seviye amiri falan degilsinizdir, ulke icin kotu olur.
Kendi isiniz ise buyuk ihtimalle zaten batmak uzeredir.
Hata yaptiginizi kabul ederek, bir seyler ogrenmeye calismak yerine kim uzaga isiyor yarismasina giriyorsunuz, gerek yok.
Yolunuz acik olsun, disaridan daaaa bold pilot geliyoooor.
50 milyar usd kredi dağıtan banka nasıl oluyor da 2.447.8 M USD DEN İŞLEM GÖRÜYOR.
Bu zamanında 1 milyar usd lik savunmaya sanayi ihalelerine 40 milyon usd piyasa değerli aselsanın girmesi gibi bir şey şuanda ykbnk nın durumu.
BENCE...….
Dolara nedense fren yaptırdılar yoksa durum çok daha vahimdi.
Bu fren özel söktörü kurtaracak bankalarda bu sırada kendilerine BİRAZ daha çeki düzen verecekler.( kredi verilen kişiler konusu )
Sistemin oyuncuları ne isterse o olur. Sistemi ayakta tutmak gerekiyorsa tutacaklar. Dünya koca bir halka ise bu çark biz olmadan dönmesi mümkün değil.
Döngünün sonunda çalışan kendini geliştiren garanti bankası lider banka olarak önce çıkacak
ardından ykbnk
ardından Akbank
ardından iş c gelecek piyasa pazar büyüklüğü olarak
aaa siz dönmez diyorsunuz o zaman en güzel şey full döviz yapın tribünden seyredin %55 çoğunluğun yaptığı gibi.
Borsadakiler halkın %1 bile değilki bu tahtadakiler borsadakilerin 0.00023 ü :plc:
Tayyip Erdoğan ın gitmesi sistemin çökmesi olarak algılıyor insanlar. Ona bile yatırım yapanlar var.
Burda yazdıklarım olabilir olmıyabilir buna zaten piyasa diyoruz.
Ben şahsım adına yazdım taa 2.5 lardan beri
3.24 ila 0.01 arasında her yer alım yeri ve alıyorum da.
Ben bu piyasa haber akışında tahta nasıl buralarda tutundu anlamış değilim.
Bunu da piyasa büyük bir boğa trendine girecek olmasına bağlıyorum.
Bence
Tek ucuz kalan şey kaldı Türkiye piyasalarında oda borsa.
döviz aldı başını gitti
gayrimenkul
altın.
sn kentuf, ky tahtaya ağır mı geldi? toplayamıyor mu?
hayal kurma gerçekler ortada diyoruz kızma birader hemen tartışıyoruz
okuma yazmamız olmasada translate var
banka satılacak olsa ilk alıcı koç zaten bırakır mı elelemin ıraklısına kadar ?
nasıl pişman nasıl pişman verdiğine o payı almadığına.
vereceği para kadar üç çeyrek karı var.
tamam işler kötü dediysek kızımız ****** değil muhabbeti.
Fed belkide son faiz artışını yapacak. Sonrası bizede bir miktar para girişi olacağını düşünüyorum.Mart başı gibi asıl hareket başlar.Seçim riski ve askeri operasyon fiyatlamaya devam ediyor.Boğa piyasası ise hayalden öteye gitmez.Hisse bazlı girişler olacaktır.Nisan gibi bilançolar ve bankaların kredi dönüşleri fiyatlanır.2020 yılında kalan sağlar ile piyasa yoluna devam eder.2019 yılının tüm sektörler için bedelli yılı olacağını düşünüyorum ayrıca.Ykb 1.8-2.3 aralığı nisan fiyatları olur.
Olmadı 4 lotu 1 $'a bea...! [emoji24]
Elde solmuş çiçek demetiyle bekliyorum durakta. Serpinti yağmur da ıslatıyor ayakkabılarımı, pantalon paçalarımı. [emoji856]
Türkiye cumhuriyeti tarihinin en büyük krizi ile karşı karşıya olabilir.
450 milyar $ borç karşılığında beton ekonomisi .
Katma degeri olan ürünler üretmiyoruz
Teknoloji devrimini kacirdik
Bu borçları nasıl ödeyeceğiz, betona dayalı rant ekonomisi bitti.
Katıldığım nokta gayrimenkul hala çok pahalli
Amerika'da kendisini 10 yılda amorti eden sıfır inşaatlar yapıp satıyorum. Türkiye de gayrimenkul bu orana göre bile hala 2 hatta 3 kat pahalli.
Gayrimenkulde çöküş kaçınılmaz. Bunun da borsaya ve bankacılığa etkisi kaçınılmaz.
neçün ralli yapmıyon conişşşş bir yerlerin mi ağrıyor:party:
Borsa istanbulun en karaktersiz hissesi..