Amaç bedelliye zorlamak,baskısı ondan.
Printable View
Arkadaşın biri 1.50 olmadan almam demişti,işte o rakamlardayız,R bir ara 0.29 bile oldu,hamle ettik vermedi:seyt:
Aklıma birden milpa eldi,o hissede R ile E 1 rakamda eşleşmişti,ama onun yatırımları vardı,peşi malum 5 oldu,bu sadece kumar işlerine bakıyor,1.60 cıvarı maliyetim var,yüksek olanlara sabır versin...ytd.
Kim bastı acaba R'yi 029 tabana kadar ?,bastınız madem neden orada bırakmadınız o.ç...zaten şu an alımlarımı durdurdum o.ç takip ediyorum...ytd.
Bu daha nereye düşecek anlamadım ki
Anlamak imkansız, son 20 günde 30 mio lotun yarısı eski fiyatla 2,5 tl ve üzeri maliyetle el değiştirdi gel gör ki bgn 2 liraya hala satan var. Ceptocep yapıp arada bize kıymışlar demek ki, deilse bir şekilde kaldıracaklar yoksa onay düştüğünden berşi alan herkes zararda şu an.
3 tl üzerinden yaklaşık 5 milyon lot satıldı metro boşaltığında, onu alan iş yatırımın bir dünya zararı var..
Arkadaşlar, çocuklara isim koyma mevzusu gerçekten önemli,
Adam isimden zaten otomatik olarak 3-0 önde başlıyor.
Adı ne! Galip[emoji848][emoji848]
is the average of five people around the human..
Bu puşta papuç bırakmam,o dediğin hissenin fiatı çok yüksek,pek bana gelmez,1tl iken zamanında çok takılmıştım,mepet ve avturunada çok takıldım 1tl iken iyi kaldırdım,bundada kaldıracağız,zaten bugün R tahtadan kalkıyor baskı o yüzden,zaten bu ve megap takibimde,megapta her an herşey olabilir,çünkü nedensiz düştü,tavsiyem bir el atman...ytd.
Hareketlendi biraz ama R ile E arasındaki makas fazla. Acaba gün sonunda eşitlenir mi?
SM-G965F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaşlar atlas.r'yi 0.69'dan almıştım pazartesi 1+0.53 olarak mı hesaba geçer yoksa atlas'ın kapanış fiyatı olan 1.64 olarak mı geçer
Ayin 20 sinde hesaba gececek
20.08 e kadar rüchan basi 1 tl leri yatirmamiz lagzim
Bugün 1.71 denemesi yaptı geri geldi,bu arada önceki R'leri bedelliye çevirmiştim onlar bugün hesabıma geçti ve 1.69 yarısını postaladım,daha geride çok R var bedelliye çevrilecek,R tahtadan kalktığına göre onlarıda mecbur geçireceğim,bugün 0.29'u kaçırdım,zaten herşey anlık oldu,bu rakamı hesap edemedim 50 altına düşmez diye,yanlız dikkat çekici olan şu var,kapanışa doğru bu hisse hep kareketleniyor.Sanırım bu hisse burada kalmaz izlemi verdiler bugün,Çaycı,çobanın işine hiç belli olmaz,bakmışız pır diye hisseyi uçuru vermiş,zaten sürpriz yaptırmasını seviyor,bir ara 1.90 olan hisseyi 1.60 taban çektirmişti,bende gözüm kapalı dalmıştım hisse 1.90 üstüne atmıştı,bürütte olduğu i.in 1.90 üstü satamamıştım mecbur 1.80 satmıştım,iyiki satışım 1.70 altına sarkmıştı,bugünde 1.50 altına indirmediler,bakalım pazartesi bizi ne gibi süprizler bekliyor.
Zaten 0.29'dan sadece 1 lot işlem görmüş,
ondan öncesi zaten 0.48..
BRÜT takastan dolayı hisse takaslarında (ellerinde) bulunan malı satıp tahtayı aşağı basıp rüçhanda o gün yerine koyanlarla ( TACİRLER; PHİLİP CAPİTAL; A1; gibi) zaten hisse düştü. AMA ARTIK DENİZ BİTTİ SON KEZ PAZARTESİ AÇILIŞINDA CUMA GÜNÜ ALDIKLARI RÜÇHANLARI HİSSEYE ÇEVİRİP SATACAKLAR: BELKİDE BİR BİRLERİNİN ÜSTÜNE OYNAYIP CUMA ALDIKLARI MALDAN KAR BİLE EDEMEYECEKLER: ARTIK SATTIKLARI MALLARI RÜÇHANDA GERİ ALAMAYACAKLARI İÇİN, EĞER HİSSE KAFAYI KALDIRIP TEKRAR 3 LERE DOĞRU GİDECEKSE BUNLARIN SATIŞI BİTİNCE GİDECEK: NAÇİZANE BENCE PAZARTESİ ÖĞLEDEN SONRAYA BAKMAK LAZIM: saygılarımla
Evet bir değerlendirme rica etsek, Sn. refaba abi buralarda misin hala
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ruchan almistim dün aksam normal hisse olmuslar.maliyet 1.55.
Böyle giderse karmir göremiyecegiz
Arkadaşlar,
çaycı süründürür, verem eder,
onunla dans edilmez, sol tokadı ölümcül derecededir [emoji3][emoji3]
sn. refaba,
megap'ta uyarılarıma kulak asmadınız, orda durumu düzelttiniz mi bari!!
Çaycı pişmanlıktır..[emoji2][emoji2]
göze geldik galiba, haklısın sn. refaba.
Atlas benim de canımı sıkıyor ama yapacak bir şey yok,
mecburen adam müsveddesinin keyfini bekleyeceğiz
brüt takasın bugün son günüydü,
pazartesi hareketli olmasını bekliyorum..
Kağıdın fili dolaşımı %99.9
malı eşeğe yüklemiş bu fiyattan daha aşşağıda basabilir dönüp arkasınada bakmaya bilir..
Genede çaycı piyasanın en deli spk idir iyi bir atraksiyon yaparsakol keser giderim arkama bile bakmam
inan dediklerinde hem fikirim ama piyasaya algısı o şekilde....
lakin çaycıyı en iyi tanıyanlardanım....
öyle 1 2 milyon kazanayım diye borsa işi yapmaz onun derdi bir şekilde sisteme entegre olup ..para.....mak..
sen anladın onu yoksa böyle üç beş le işi olmaz zaten onunda bu yönünü severim ....
kağıdı-nada o yüzden girdim..
1.41 gösterip 1.53 yapt,tavanı 1.57,şu sıralar 1.51,tavan çekerse 1.70 üstü görülebilir,tarsi olursa çaycıya kalmış.
1.57 tavan,temennim tahminim doğrultusunda gerçekleşmesi.
Şu an bunu kurtardık,2 bedelliyide kurtarırsak yola devam ederiz.
Tavan hayirli olsun arkadaslar
Ne düsünüyorsunuz gidermi daha
Tavanda bekleyen 2.250 milyon alıcı,tabiki yine temkinliyim kumar kağıdı olduğu için.
368.261,306-Bu kadar satılmayan R'ler ellerinde kalmış,işte bu düşündürücü,bakalım hisseye etkisi ne olacak,kapta 1cil piyadada 1tlden satılacakmış,zaten satılmayan R'ler hep yatırımcının belasıdır,hisse 1.70 üstünde tutunsunda ne mok ederlerse etsinler,tabi birde şu var 190 göstermişti bedellide,bir gözümde oraya takılı...ytd.
Not satılacağı tarih 27-28 ağustos...ikinci tavanı eğer yaparsa 1.72...ytd.
Tavanda alıcılar çoğalmaya başladı,zayıf bir satış var,tavanda yığılma çoğalırsa alış tarafında yarın 1.69 kesin gibi:)...ytd.