Ben bugün yine igl getirisi iyi olacak diyorum okt nal toplar mı göreceğiz.
Printable View
Ben bugün yine igl getirisi iyi olacak diyorum okt nal toplar mı göreceğiz.
Fıl cuvalladi ilk 5 te bile yok
Napcaz bilmiyorum
Gösterge tahvil faizi 19.41 oldu. Kısa vadeli borçlanma araçları fonları çok büyük bir zıplama yapamayacak sanırım.
Anl
%25,05
Fıl 24.86
tı1 24.39
iş kvbf 22.41
Igl mk %29.15
Hkv gayet de iyi getirmiş, Keşke çok alsaymisim
Biraz ondan biraz bundan derken 10 çeşit fon oldu ben de, ağırlık FIL ve OKT ama son 10 günde en çok uzun vadeli borçlanma fonları kazandırdı önce zarar ettirdi son birkaç günde %4 kadar getirdi, tabi onlar da hep böyle gidecek değil, deneme amaçlı az almıştım zaten. Altın ve hisse fonları alayım diyordum ama biraz geç kaldık herhalde çıkacakları kadar çıktılar.
Gtl 23.49
Tuh
K.v.b.araclari t+1 mi oluyor
Vk6 24,73
Vk11 35,94
Bu gidişle Nkolay rakipsiz kalacak.
PPF'ler yavaş yavaş düşebilirler,
Kısa vadeliler şimdilik iyiler 3 5 güne onlar da düşecek.
Hisse, altın, döviz fonları kumar gibi.
Kala kala Nkolay kalıyor.
25.15'ten alınırsa nerdeyse 1 yıl aynı faiz garanti, günlük olmasıda cabası.
Nkolay dışında bir diğer cazip enstruman ise
23,75 net yani 0 stopaj 1yıl vadeli.
İngde tahvil ağırlıklı fon varmı ?
temmuz da indirim gelirse faizler 25-26 da iken alınmış tahvil ve bonolari tutan fonlar iyi getirir bence .
IGL'deki uçuşu tahvil içermesine GTL'nin batmasını finansman bonosu içermesine bağlıyorum. İçerdikleri enstürmanların hangi faiz oranına sahip olduğunu bilmediğim sadece tahmin bunlar :) Birde bu işin profesyoneli değilim bende sizin gibi yatırımcıyım o yüzden yanlışda olabilir düşündüklerim.
OKT 0,022377 gözüküyor.(OYAK'tan OKT al dedim bu rakkamı verdi)
Hata yoksa %17 MK gibi birşey oluyor.
Hisse senedi fonları için alım satımda hep bu süreler mi geçerli?
"Saat 09:00-13:00 arası girilen talepler, fon alımında, T+1 gününde, T+1 fiyatıyla, fon satımında ise, T+2 gününde, T+1 fiyatıyla gerçekleşir. Saat 13:00'ten sonra girilen talepler, fon alımında, T+2 gününde, T+2 fiyatıyla, fon satımında ise, T+3 günü, T+2 fiyatıyla gerçekleşir."
Bankadan bankaya değişiyor mu?
Biraz hisse senedi yoğun fon alacağım sanırım. [emoji848]
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi