Bilançodan sonra cakarlarmi diyorsun yani hissedaşım.
Bu hisseden cikmaya karar vermekte çıkmakta çok zor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bilançodan sonra cakarlarmi diyorsun yani hissedaşım.
Bu hisseden cikmaya karar vermekte çıkmakta çok zor.
[emoji122][emoji122][emoji122]
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
74 k dan 60 k ya düştüm. Ama elim daha fazla satmaya varmadi
Maşallah... Yükünüz hafiflemiş biraz[emoji23][emoji23]
Temettulerle duzeltilmis grafikte tarihi zirveyi kirdi, temettuler dusulmemis grafikte 2014 hareketinde 19.60 tarihi zirve. Tabi o spekulatif bir hareketti, burada bilanco kaynakli dolu bir yukselis var. Ek olarak bu hisse Euro ile calisiyor, TL den ziyade Euro grafigine bakmakta da fayda var...
euro haftalık grafiği,zirve 5 euronun biraz üzerinde
https://resmim.net/f/qO6FKW.png[/IMG]
Grafik güzel olmuş, elinize sağlık.
Malum euro nun deger artışından dolayı, vesbe eski bandına daha yeni girmiş.
Ülkenin içinde bulunduğu durumu, koskoca firmaların pul olan değerlerini düşününce bu da iyi tabii, ehven-i şer...
2014teki 3 euro üzerindeki fiyatları gerçekci bulmuyorum. O yüzden ilk büyük direnç bence 3 euro civarında. Yani 17-18tl. Sonraki büyük direnç 5 euro yani 30tl civarı. Benim gözümde firma değeri en az 30tl hisse başına. Tabii 2014teki gibi piyasa farklı düşünür.
Yalnız 5 haftalık sıkı bir koşudan sonra dinlenebilir. Dinlenirse kaç gün dinlenir, kaç tl ye kadar dinlenir bakıp göreceğiz.
Ortaklar nerdesiniz? Boş bırakmayalım buraları. :oleyo:
Bu arada iş yatırım iyi satıyor bugün. 71.000 satmış şu saate kadar.
sert düştü..
teknikçiler ne derler
Yabancı ilk seans 27 bin lot artiydi
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14.97 ortalamayla
Emeklilik fonu gibi iş bankası da elindeki malı bitirse dahada rahatlar
Emeklilik fonu verdik den sonra vesbe prim yaptı ytdr
Bilanço bu hafta gelir inşallah güzel bir karla sahlansın
15 sağlam duvar çıktı..tırmalamaya devam ediyor.
Spek tuta tuta altına kaçıracak yatırımı bitmiş ihracaat 2017 den yüzde 20 fazla 2018 de ytdr
Yabancı bugün 101 bin lot artı
Takozlar her geçen gün gümlüyor
günün en yükseğinden kapattı
bu şekilde en son ne zamandı hatırlamıyorum.hep en yükseğin altından kaptırdı
heyt be hic yanlıtmadık 2 ay once 10.80 den yazdık 15.30 a geldik %45 kazanc helal valla spege adam da para tonla kaldırıyor karını yeterli goren kar almasını da bilmeli bunu da demeden gecmeyelim :)
Keske karda da zarardaki kadar Sakin oturabilsek [emoji2][emoji2][emoji2]. Bir yem Attim , Ne yem kaldi ne olta .....
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
En kötü fiyatı bile aynı sektör olan arçeligin fiyatından iyi olması gereken vesbe 9 aylık kârı bile arçeliğin kârından iyi gidesi varsa önü açık ytdr
Geçen sene vestel 10-11 arası iken vesbe 9.00 imiş. Şimdi ise vesbe 15.50 iken vestel 6.52lerde. Vesbe nin %95 vestelin olduğuna göre bu nasıl bir fiyatlama, bu nasıl bir tezgah...Ben anlayamadım 1 yılda ne değişti.
Vesbe normal ,, Vestel de spekulatif bir fiyatti demekki ....hisse basi kar a bakarsaniz Kabaca fikir verir .. bu arada sn lonely trader vardi bir ara .. birakti gitti Galiba[emoji848][emoji848][emoji848]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sen yaşımı ve kaç senedir borsada olduğumu bilemezsin.daha borsa yokken ben hisse senedi sahibiydim 1985 vakıf han daha sonra cağaloğlu.yazdıkların senin sersemliğini gösteriyor.ben analizimi paylaşırım.sizin gibi pozisyonuma göre yatırımcıyı yönlendirmem.sonra hissenin sahibi olmayanlar niye kağıdı kötüler.
hisse temettüsünü açıklasın o zaman vestelle arasındaki farkı anlarsınız.
Uluslararasi tasarım ödülü almışız https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6d18b78d6b.jpg
SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilanço bu akşam gelecek mi bakalım...
Arkadaşlar 2019 Mayıs’a fiyat tahmininiz nedir? Ben 18-20 lerin görülebileceğini düşünüyorum. Sizler ne dersiniz?