Bugun ayagim ugurlu gelir belki baktim marbastan isyattan bi cacik yok bari pablo27 toplasin =))) y. T. D latife
Printable View
Bugun ayagim ugurlu gelir belki baktim marbastan isyattan bi cacik yok bari pablo27 toplasin =))) y. T. D latife
Toplamaya devam. En fazla 125 kademe daha duser
Hisseye uluun un spegi girmis galiba. Son saniye 2-3 kademe asagi veriyor. Aynini uluun da yapiyordu. Uluundan hayir goremeyince buraya musallat olmus
Ne bekliyoruz proje yok ki
Ytd
Bu nasıl bir cibiliyetsiz kağıt yav
180 iken 187 yapip 160 indi. Ordan 165 yapip 140. Enson 158 yapip inise devam. Toplayan indirmek icin kullaniyor lotlari. Cok kaliteli ..........denk geldik
Dususe iyi dayandi.pust bir selale yapmasa bari
Evet bir şelale olabilir ama yukarıya sanki galip buralarda dolanıyor gibi bir koku aldım gibi bu gün 1.40 ve altında alımlara başlıcam gibi gali buralarda ise alırmaz ama bekliyi görelim piyasa çok sert belki ani bir satış yer bekle benide galip geiliyorum
Galip kagittami degilmi bilmiyorum 139 yakti suan artik rutine bagladi gorunumu var buralar dipse insallah diptir illaki piyasiya orantili yukari donus olursa 2 lerr hedef olur ikinci bir olay ise citi ve @anbi finanas elindeki 1 milyon lotu gecen hafta bosaltti gordugum kadariyla ? Hakkimizda hayirlisi bakalim eger milleti doktulerse kagit gider eger daha dokemedilerse isimiz zor
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hic sanmiyorumki milleti dokmuslerse. Biz hale burdayiz k.y.
Hisseye ilgi azalınca, yine biraz hareket...Umarım yanılıyorum da devamı gelir...
YTD
Ver coskuyuda bu kadar cosku yetmez
Invest az yi 135 den stoplattilar o yuzden yukari yaptillar yoksa umut isigi yok bence!!!icini bosalattilar bana gore
Bana göre çok güzel mal yediriyorlar. Biraz yükselince ky hemen atlıyor. Bu hisse 1'e gelmeden alınmaz . Hissede olanlar sabırlı olacak düşüş bitince ortalama düşürecek. Zararı çıkana kadar sabırla bekleyecek o kadar. Bu benim düşüncem.
Bu islem hacmine anca bu kadar olur
saatlikte macd 0'ı yukarı kesmiş, düşen trendi de kırmış. hacim uyku modunda. 1,50 hareketi gelmesi muhtemel. ytd.
Bu hisseden bir cacik olmaz
Yuksek performansli hisse :))) Dipten bi kurtulamadi ama
Son dakikalardaki hareketler acaba bize birseymi demek istedi
Hareketleri cok sertlesmeye basladi. Ya hizli bir atak yapicak yada geldigi koyun yolunu tutacak
(26 nisan da yazmışım.)Kaç görmüş bu kağıt en düşük?
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=brsci;2363629](26 nisan da yazmışım.)Kaç görmüş bu kağıt en düşük?
1.39 dan alış yaptıgımı hatırlıyorum. Bu arada fiili dolasım bende %34 gözüküyor . Daha önce 44 küsürdü . Bununla ilgili haber gelmişmiydi
2 defa dır 1.69 denemesi yapıyor. Allah ın hakkı 3 tür. Ha gayret bakalım.
[QUOTE=Sailor1979;2364454]Evet bende yanlis hatirlamiyorsam yuzde 44 fiili dolasimdaydi yuzde 34 dusmus bu aslinda iyi bisey bi anlamda ama suan neden boyle oldu bunu nasil ogrenebilirz iki defa 169 kiramadi kirarsa ins 192 lere kadar gider
Daha önce y.kredi bankası % 4 almıştı. Yüzde 10 daha gitti. Kaldı 13..m lot. Hooop asagı yyooooop yukarı. Demekki birileri tahtayı ele gecirmeye calısıyor
Daha once yuzde 48 miydi fiili dolasim gecen hafta carsamba 3 milyon lotluk bir islem yapildi ne olduysa orda oldu fiili dolasimin az olmasi aalinda iyi bizler icin insallah bi hareket eder zarraimiz kurtaririrz
Yarin yatirim danismanini bi arayim konusuyum bakalim nediyecek hisse geri alimimi yapmislar yoksa virman yoluyla baska biyerdemi topluyorlar?
1.36 görmüş.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine kiramadi 169 u isimiz zor
Bekleme moduna gecti. Büyük mal cıkısı bekliyor gibi
Devre kesici geldi, bakalım devam mı?
Hadi inşallah
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yürüyor :) sürprizi sever kendileri
Tavan yapamadık ama .hayırlısı haftaya