Yabancının ne dediğine bakmak lazım..faiz haftasında yabancılar raporlar yayınlayarak az çok belli eder düşüncesini..
3 ay sonra yine bu seviyelerde faiz beklerim :)
Printable View
Son duruma göre önümüzdeki hafta 3 ay civarı bağlayanlar kazanacak.
Dolar düşebilir.
Çünkü hiçbir şey beklenildiği gibi gitmiyor.
Hep ters köşe
Moddys not düşürdüğündede gördük bunu
TR resmi faiz 24 %
son açıklanan ayarlanmış enflasyon %20 lere geldi ( Berbat Albayrak gerine gerine açıkladı....)
düz kafa %20 yap tabelayı diyorlar.....
Sıkıştığımızda Katar dan gelmiş olduğunu tahmin ettiğimiz milyar dolarcıklar > 6 TL bas aşağı burdan da kardayız, ama adamlar enayi değilki ...pro yatırımcı girişimci , diyorki hani bana....bir kaç özelleştirme, birkaç büyük proje ateşleriz çıkarırsınız karınızı....kanal ist. 3. hava alanı çevresi yapılandırma projeleri....
Amerika ve Euro bölgesiyle asıl satranç Doğu akdeniz petrol yatakları, ve mülteci sorunları. S400 konusu belli bölgelerde ihtiyacımız olacak güvenliğimizin sigortası, belki vezir değil ama kıymetli bir taş. TR donanması ve Aselsan bu bataryaları fırkateynlerimize konuşlandırabilecek kapasitede, birkaç batarya da Hatay samandağ'a koydunmu savunma alanı Kıbrısın doğusunu kapatıyor.
Benim görüşüm Masadaki mevzu ; 7 kız kardeş diyorki petrolü biz çıkarırız...kimse karışamaz, sen sadece rafineri kur petrolü işle. TR diyorki benim kıta sahanlığım istediğimi yapar çıkarırım, ve işlerim.
Bu durum ve senaryo ile karşılaşan daha önce çok ülke oldu, Venezulla,Brezilya,Meksika,Libya,Nijerya.....durum ları belli
Başkaldırabilenler de var ...İran,Rusya...onların durumları da belli sürekli ticari ambargo ve yaptırım altındalar.
siz nediyorsunuz üstatlar...
Yakın zamanda Phuket'e gitmiş olan var mı? Ağustos gibi 2 haftalığına düşünüyorum, bireysel. Turla değil yani. Antalya vb den daha bile ucuza gelebiliyor. Daha önce gitmedim. Vize yok, THY direk uçuş 600 dolar gibi. Çok ucuza oteller var.
"Merkez Bankası Bşk. Murat Çetinkaya, "kefen parası" olarak da bilinen "İhtiyat Akçesi"nin Hazine'ye devrine itiraz ettiği için görevden alındı. 2. Dünya Savaşı koşullarında bile bağımsızlığını korumayı başaran MB'nin getirildiği hal üzücü..
Damadın istifası istenmiş iddiası var:
https://tele1.com.tr/erdogan-berat-a...-istedi-65957/
Şaşırttınız beni, 10 sene kadar önce bankok-pattaya-singapur turuna katılmıştım, oldukça eğlenceliydi. Şimdiyi bilmiyorum tabii ama Phuket için bankok, pattayadan daha avrupai diyorlardı. Şöyle de birşey mevcut:
http://www.milliyet.com.tr/cadde/kim...n-diye-2874887
Sizin kötü bir deneyiminiz olduysa öğrenmek isterim buradan veya özelden.. Ona göre önlem almak gereken bir durum varsa diye..
eski kız arkadaşım Ayvalık'ta yazlığına gelmiş görüşelim diyor
3500 dolara Kuzey Kore turu var :kmk: ona katılın bence
Hayir ustadim soyleki aslinda buna cevap vermek icin sizin simdiye kadar gittiginiz ulkeleri bilmek lazim. Ne beklediginiz ya da asl bilgileri gerekli...ornegin siz bir uzakdogu kulturunu seversiniz ben avrupa kulturunu gibi...
Ozetle ben begenmedim. Herhangi ozel bir olay olmadi.
Aslında bana da çok inandırıcı gelmedi ama birkaç yıl önce malum şahıs kendi partisinin istanbul, ankara, balıkesir vb belediye başkanlarının istifasını istediğinde, ilk önce kulis bilgileri bu tür muhalif kanallar yayınlamıştı. O günlerde yalaka medya sürekli "bizi bölmek, nifak sokmak istiyorlar" deyip iddiaları reddetmişti. Sonra hepsi tek tek istifa etmek zorunda bırakıldı. Bunu da unutmamak lazım.
Tabii burada aile faktörü ne kadar etkili olur bilemem.
Allaha şükür bütçe açığımız kapanıyor.Tek kalemde 72 milyon dolar kazandık.
Şunun gibi 3 5 daha bulabilsek yılsonuna kadar yırtarız.
https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/bol...irildi/1524612
Gidip ordan midilli.ye gecesim geldi
elinii girls :kmk:
Yurtdışında olsam bile Pttcell.e günde 35 lira bayılırım sınırsız net için
Para piyasasından kopamayiz :kmk:
Sifir araclar 30 ile 50 bin arasi yukselmis...
https://www.google.com/amp/www.cumhu...sok_oldum.html
Bunu mutlaka okumalisiniz
Ağustos ayında çok yağmur olur orada, gittiğinize değmez. Oraya gidecekseniz Kasım ile Şubat ayı arasında gitmek mantıklı.
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu durumun ikinci el piyasasını hareketlendireceği söyleniyor ama durum pek öyle değil. Sıfırı 147 bin TL olan iki yaşındaki, 16 bin km'de olan arabamı bir hafta önce 90 bin TL den satışa koydum. Bir haftada 1500 kişi ilanı görüntülenmiş, henüz bir kişi bile aramadı. Bir daha asla manuel araba almayı düşünmüyorum.
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hafta 3 tanıdık araba sattı ikisi ikinci el tekrar aldı .
ÖTV kalkınca rağbet çoğaldı sanırım ikinci elde
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi