En geç ne zamana kadar onay gelir acaba cevaplayan olursa sevinirim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
En geç ne zamana kadar onay gelir acaba cevaplayan olursa sevinirim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bir ay ila 2 ay arası cevap gelecektir 2 ayı geçmez önceki B grubu hisselerinini onay süresine göre yazıyorum. kesin bir şey söylemek mümkün degildir.
ulan serefsizler hala neyi beklıyorsunuz borsa 2000 puan artı olmus sen hala dunacılıs sevısınde degılsın sana yatırım yapanda kabahat ALLAH belanızı versin şirketiniz batsın adi herifler
arkadaslar onayda gelse bi bk olmaz su ortamda. ekonomi darbesi geciriyoruz resmen
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öncesi veya sonrası. Her an herşey olabilir. Tahta çok sığ. Küçük lotlarla tavan taban gösterip İstedikleri fiyata çekebilirler. Ytd.
https://resmim.net/f/FXpYlq.png
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok az kaldı inşallah.ikiz kenar tamamlandığında yeni trend başlımasına
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Be zaman başlaya bilir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Onay haberi gelir tavanlar...mali verirler sonra asagiya..ekonomoik kriz varken bizde artık çıkışlar satış fırsatı...endeks bile gitmezken hisseler hicc gitmez.. .ustelik secim uzayabilir...y.t.d...
Mikemmel bir speğimiz var.
mükemmel az kalır.
Kapanışı merakla bekliyorum.
Bıçak sırtı yerde...ya aşağı 5.20 ler ya da 5.60 uzeri bandına geri gelecek...buralarda fazla yataya bağlamaz gibi...endekste bugün iyi durdu...gerçi bist bu seviyelerde iken 5.80 civari geziniyordu...bedelsiz onayınada yaklaşıyoruz...sunu öğrendim takip ettiğim tüm hisselerde cogu bedelsiz onayı geldiğinde birde tamami bölünme günü tüm hisselerde tavanlar gözledim...ilk tavanda satıp alttan alip ve bölünmeden bir gün once bir kez daha alip ertesi gün tavandan satmak cifte kar...spekler bunu okursa kızabilir... kardeşim sizde ozaman son güne bırakmayın...eskiden yükselişler çok önceden başlardı...tecrubeyi yazdim...kerevitas en son ornegi...o kağıt onay geldiğinde zirvelere yakın olduğundan tavan yapmadı ama bölünme günü tavanladi...cunku aşağıya getirmişlerdi..bizimkisi ise dibin dibi...bu endekste..bana göre...insaallah buna uyan kazanır...y.t.d. .hayirli ramazanlar...
Bankalar ve dip yapan birçok hisse tepkilerini veriyor. Biz ağzımız açık bakıyoruz.
Kimse kalmadı burada galiba.
5.30 üstü kalması olumlu...sanki yakında bant değiştirecek gibi...aksama bakmak lazım ya da yarina...endeks yatay gitsin yeterki..y.t.d..
Bugün spk haftalık bülten var. Bakalım nasıl bir seyir alacağız.
Haftaya 3 hafta oluyor sanirim...
Halâ yükseliş kanalına girmek istemiyor sabir testi yapıyor...isterse alip görürür...endeks 105 lere gidiyor bu ise rampaya gelmiş bekliyor...haftaya cuma hareketli olabilir..onay gelirsede pazartesi ilk tavanı yapariz ınsaallah...y.t.d..
Bugün akşam yayınlanacak haftalık bültende yayınlanma olasılığı yok mu.
Bence yok....kaldiki B grubu için en az 1 ay diyorlar...y.t.d..
Yazık böyle endekse. Milletin parası pul oldu. Allah yardımcımız olsun.
Bu ülkede borsa oynanmaz..zarar ciksa 1 saniye durmam...yeter hasta edecekk...olan k.y..oluyor...y.t.d..
oyuncu arkadaşım artık yazmasan nasıl olur ne dersin hiç bir anlam ifade etmiyor yazdıkların
Ben k.y.arkadaşların mağdur olmaması için yaziyorum...siz neden ilgilendiniz hayret...y.t.d..
Endeks 100 altında iken 5 veya biraz aşağısını görebilir..tabiki garantisi yok...ben alim yapacak olan haftaya cumayı beklesin dedim..birde bedelsiz bölünme öncesi alsin dedim..hepsi bu..risk herzaman vardır..su endekste bugunde tepki veren oldu çoğu aşağı ya gitti..onu bilemeyiz..ben ekstra alımı dediğim günlerde yapacam....ama ilk tepkide çıkmak gerekir..yoksa güm...y.t.d..
Dususlerde hacimler azaldi...dikkat edilmeli...yeter ki endeks aşırı bozulmasın..yoksa buda düşebilir tabiki..haber beklentisinin tarihini bilmeyen kâğıda zaten bu ortamda girmek cinayettir...secim sonrasına kadar çoğu kisi uzuncu zaten...tum kağıtlarda..secim uzarsa işler dahada bozulabilir....sonuc. ulkemizde artık borsa oynanmazzzzz...ne secim öncesi nede sonrası..y.t.d..
Herkes 3 kere maşallah desin. 😬😬😬
Kapanışa artı yapmazsa bu hareket işe yaramaz...dokulenler tekrar atlar cunku...gerci burdan satan bu saatten sonra zor bulunur...hareketli olacak gibi bu saatten sonra...asla y.t.d..
Bedelsizi inşallah zirvede karşılarız. Ytd.
Zor çok çok zor. Bir hisse.
Pek yükselmek gibi isteği yok.