Duzeltmesini yapsin. 4.20 lerde musterisiyim :)
Printable View
Duzeltmesini yapsin. 4.20 lerde musterisiyim :)
2017 bilancoyu gormeden gitmem nurol city dahil olarak.
4.97 den 616 000 almis metro yatirim. Saticida tacirler ve gedik ilk siralarda..
Yalnis alimlar yaptirdilar bana helal olsun germen imparatorluguna, az kazandik ama acilen recover etti galip the great emperor cok yasa! Simdi hisenin yine gebermesini bekleyecegim, geberiyor cunku galipsiz. Zombi olunca can veren gelir, bekleyelim bakalim.
Borsa trade’dir kimse garanti bankasi 20 olacak diye 10 liradan almiyo heralde :) aliyo satiyo.
Garanti 20% vermiyo bu veriyo. Neden hala burdayim anlayan anladi sanirim.
Ama alis ve satislarini iyi yerlerden yapacaksin. Satiyolarsa sat mottosunu unutunca hitler sicti canimiza.
Galip pasa sen cok yasa !
Pastaya göre galip çok hevesli değil daha fazla almaya anlaşılan. Garanti neden düşüğe SATIYOR anlamadım doğrusu.
arkadaşlar takas durumu nasıl ?
galip dün aldığını bugün komple verir. metro alışına bakmayın, tacirlerden ve gedikten olmayan malı satıyor ( metrodan virman yapacak )
http://fs5.directupload.net/images/171219/6hj65f58.png
Karanlık odada 140.000 lot 4,54 den işlem oldu. Yine başladığı yere dönecek bu anlaşıldı. Bekleriz sorun değil. Son işlemleri kim yaptı acaba?
Galip gene Tokat yemiş anlaşılan. Anlaşılacak gibi değil. Öyle maliyetlerle alışlar ve satışlar yapılmış ki kafam karıştı. Yorum yapabilecek var mı?
Yarın savaşa devammmm
bugun 4,80 üstüne atak yapacaktır ezberledik bu hareketleri
Ezber bozan hareketler bunlar. Pastada kimler var acaba?
Ziraat ve Almanlar alttan alıp kafamıza mı vuracaklar?????
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
Ne yapıyon spek efendiiiii???? Senin var yaaaaa
bıst tarihi zirvlerindeyken yıne deneyeceksın 5 tl yı nugyo
seneye hissesine güvenenler
linke tıklayın
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri alınmaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
Nurol saldım bayır aşşa modunda sahipsiz kaldı. En ufak çıkma durumunda kafasına vuruyorlar bakalım film nerede bitecek. Endeks 120 de olsa tepki yok. bir de endeks salarsa koşa koşa inecek gibi
Kademeler boş 3-5 bine kademe iniyor. İndikten sonra 300-500 lotla yukarı alıp veriyo görüntüsü var. Hadi endeks düşüyorda sabah da durum aynı.4.10 lar bekleniyor. Çıktığı yere baştan başlayak hadi koçum yürüüüü aşağıya.
doğru yerden alım yapan kazanır 18 ve19 aralıkta 100 milyon hacımle 5,15 gösterdıler , şimdi 3-5 milyon ile indiriyorlar ben yemem yiyen var mı ?
İsmail bey o hacmi spek değil galip yaptırdı ve iki gün içinde işini bitirdi gitti. Dün de artıklar işini bitirdi. Bugünden itibaren tahta olağan seyrinde işlemlere başladı. O kadar çok yukarıdan atlayan var ki tahtaya. Heryer ağlama duvarına döndü. Nedense burda o arkadaşlardan yok. Borç bulup ortalama düşüren, karanlık odada alışlar giren, her 10 kademe düşüşte twit atıp yükselişe uygun diyenler, umudumuzu koruyoruz ama yine sıkışma bölgesine geri girdi diyenler. tahtanın basıp gideceği gün eminimki hiç birimiz içinde olamayacağız.
Dediğiniz gibi bu saatten sonra aşırı oynaklık zor. Beklenti haber olması lazım. Galip el atarsa başka ama ya pişman oldu ya da Metrodan aldığını başka kurumdan açığa sattı söylenti çok. Gidecekse de dökmeden gitmez. zor bir kağıt.
Gunaydın dostlar kendı yaptıgım analızlerde 5 aralık ta alım için sinyal verdı nugyo ama hala sat sinyalini göremiyorum tabi dediğim gibi bu benım analizimin sonucu herkesin popisi farklı bu aralar %5-10 arsı tepkiyi hakediyor. dava da muhtemelen noel sonrasına kaldı borsa stabil yada çıkışlı olacaktır.
ilk atak ile 4,52 yaptı, ikinci atağı denerse 4,80 ler hayde bakalım
İşlemleri görebilen var mı?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...07b014ba06.jpg
SM-G570F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pastayı kastetmiştim acemi dostum
umuarım gercektır bırı kı olursa galıptır 400 bın lot alıs gırmıs 484 kı sılcektır
Anladım burda normal insan yok:(
Şeker alıyor ama diğerleri basıyor. Bundan sonra ne olacak peki? Almanlar hiç yok bugün. Dün aldıkları kime gitti?
Senin Allah belanı versiiiinnnnnnn
dağ fare doğurdu
5 senenin hasılası
basiretsiz yönetimiyle
projelerin karını kur farkına, faize aktaran
büyük abi Nurol İnşaatın hayat öpücüğüyle ayakya kalabilen
tek beklentisi kiradan elde edeceği gelirler olan
yatırımcısına kan kusturan bir şirket
patron şapkadan tavşan çıkarıp
5 senede bir yaptığı bistshowu yaparmı acep:oleyo:
Nurol inşaata da kazandırdı, onca inşaat işini kim yaptı[emoji1]
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app