vay be gözünü sevim bürütte olduðun halde çizdin ya süpersin inþallah patron alýmýdýr.
Printable View
vay be gözünü sevim bürütte olduðun halde çizdin ya süpersin inþallah patron alýmýdýr.
3,30 ile 3.000 lot aldým bakalým inþallah güzel olur
18.10 dan sonra günlük pasta ataný alnýndan öperim :)
Garanti yine almis ama maliyeti 3.21 kalmis yarin bugun berdigini alir gibi
HUAWEI G7-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünki alanlar verdi bakalým bekleyeceðim patron boþ yere almadý herhalde
Kalanlarý baþka türlü nasýl daðýtacak adamlar ! aþaðý yukarý çalkalayacak sonra da kendi halinde süzülecek :)
patron ucuza almak istiyor korkan kaçar ben buðün dobur vertuda iyi para kazanacaðým eminim
Umarým dediðiniz gibi olur günün en düþüðünde kapatmamasý þartýyla :) aksi halde yarýn bugünü aratabilir :)
Dobur elektrikleri kesti darýsý vertuya ama o akþam almayý seviyor
Hissenin tavrýndan 3 leri tekrar test etmek istediðini sezinliyorum :thumbdown:
Adam dün 3,30 dan alýyordu korkarak endekste buna ne güzel fýrsat verdi.
Ýþinize karýþmak gibi olmasýn ama 2.30 lu seviyelerden 6 lara gitmiþ oralardanda geri dönmüþ kagýt için bunlarý söylemeniz oldukça manidar. Bu tip söylemlerinizi onlarca kiþi okuyor.
Asla yönlendirme olmasýn.Ben 3.60 dan vermedim.Patronun maliyeti 3.28 de burasý borsa ama gittim 3.35 de nakite geçtim.suan 3.35 de
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün avtur iki kere denedi 1.52 tam kýrdý 1.54 yapisti derken adam geri vereceðini anladým.1.5 2 verdim.Bazen þans hissesi ama gözüm burda olacak patron aldý bu fiyattan ne olacak merak ediyorum
Günün pastasý var mý ?
pasta olsa nolcek adamlar güya garanti yatýrýmdan patron alýþý gösterip tacirler iþ yatýrým ve bilumum kurumlardan her fiyattan geçirmeye devam ediyorlar! siz de almýþssýnýz 5ayda % 200 prim yapan senedi hala alým falan önermediðiniz kalmýþ! adamlar her tepki yükseliþine malý çakmaya devam gördüðüm amatör ky ye saygýlar!
Yatýrým tavsiyesi deðildir!
Yine kasindim 3.23 aldým bakalým 1 hafta bekrlyim
Neden aldým borsa düþecek ama vertunun patronu zaten 3 milyon burdan aldý.Ben zarar ederim o milyonda zarar eder.Hic satmayacagim bakalým 1 hafta
[emoji16][emoji106] Yahu yazdýklarýnýz doðru ise þayet! 5 dakikada Beþiktaþ yapan siz hangi hissede 1 hafta kaldýnýz da bunda kalacaksýnýz? Allah iyiliðinizi versin de bundan sonra at nerede diye sormayýn at Üsküdarý aþtý
RNE-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji1] [emoji1] [emoji1] haklýsýn hiç güvenli deðil ama bekliyorum
Þimdiki beklenti nedir 3 TL altýný görecek miyiz
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
patronun maliyeti 3,28 diyen arkadaþ
patronun elinde bedavadan 70 milyon kaðýdý var aldýðý 3 liradan 4 milyon hisse
bunun adý gazdýr bunun ad gel geldir :)
millet olarak gaza gelip alan yanar
Evet haklýsýn BIST artýk güvenecek patron hissesi kalmamýþtýr.Borsada eðer 3.20 fiyat ortalamasý ile patron alýyorsa ve daha aþaðý düsyorsa uzak durmak gerikir.Benim için vertu bitmiþtir.Hoscakalin zaman kaybetmeye deymez
Dolaþýmda 19.5k hisse var
Sermaye 52 mlyn
Halka açýklýk %37
Þu 70 milyon hisse nerden çýkýyor 😂
05/07
09/10
Garanti 4.300k "3.45"
https://i.hizliresim.com/7Dz6PN.png
pasta garan alýýma devam ediyor
https://i.hizliresim.com/vP9jbm.png
son 2 gün harýç T . artý 2 uygulanyor
fiili dolaþýmdaký lot mýktarý 19.453 bin lot garantý son 1 haftada hýsselerin % 20 sýnden fazlasýný aldý
08.10.2018 tarihinde Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 3,09-3,20 TL fiyat aralýðýndan 256.843 adet alýþ iþlemi ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz 08.10.2018 tarihi itibariyle %8,37 sýnýrýna ulaþmýþtýr. Verusa Holding A.Þ.’nin sahip olduðu %62,59 oranýndaki paylar da ortaklýðýmýzla birlikte hareket etmektedir. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda verilmektedir.
05.10.2018 tarihinde Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. paylarý ile ilgili olarak 3,17-3,20 TL fiyat aralýðýndan 141.296 adet alýþ iþlemi ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte Verusaturk Giriþim Sermayesi Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. sermayesindeki paylarýmýz 05.10.2018 tarihi itibariyle %7,88 sýnýrýna ulaþmýþtýr. Verusa Holding A.Þ.’nin sahip olduðu %62,59 oranýndaki paylar da ortaklýðýmýzla birlikte hareket etmektedir. Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda verilmektedir.
cuma gününün haberi buda
çok kiþinn caný yanmýþ olmalý son 15 günlük pastaya bakacak olursak
aðýrlkl ortalama malýyetler 4 liralarda
çok kiþinn caný yanmýþ olmalý son 15 günlük pastaya bakacak olursak
aðýrlkl ortalama malýyetler 4 liralarda
3.65 ýn altýnda maliyetli yok