toplam 150 milyon kar var .Son iki bilançoda 50 milyon kar açıkladı. 4 döneme yayarsak 200 milyon kar fabrika yüzde 20 kapasite arttırımına gitti. Ortalama bu sene 250 milyona yakın kar açıklayabilir . Buda yüzde 66 artış demek oluyor .
Printable View
toplam 150 milyon kar var .Son iki bilançoda 50 milyon kar açıkladı. 4 döneme yayarsak 200 milyon kar fabrika yüzde 20 kapasite arttırımına gitti. Ortalama bu sene 250 milyona yakın kar açıklayabilir . Buda yüzde 66 artış demek oluyor .
Şu iki rakamın altı kapanışlar olmadıgı sürece sorun yok 625 ve 581
Güzel Jantsa mın speği, yemezler bomboş tahtadaki sahte düşüşleri ,çok gördükbu senaryoları,artık başka flimler çevir bence :)
Devam
Kesinlikle YTD.
Geçen yıl bu zamanlar 30 TL idi..
Vayyyyy
Bugün ceza bitiyor mu?
Evet bitiyor , bugün son günü
demek ki sorun brut takas degilmis. asagi saldi takanbitince. temettu kac tl verir? ta da verir mi
600 den toplama yapıyor sanki ıyıce bezdirme
aynen 590-610 arası git geller ile taban yapıyor bencede,sabırsızları dökülenleri topluyor,eee lot az mal kıymetli :)
Küstürdün milleti jantım
Kesinlikle YTD.
Bugün tahtacı ve gedik arasında neler yaşandı bi fikri olan var mı yoksa tahtaya dahil olmasına mı izin verilmedi sizce
“Bir insanla iletişim kurmak istiyorsanız, kendi bildiğiniz dili değil, onun anladığı dili konuşmalısınız.” Nelson Mandela
Gedik tahta dışına itildi bence .
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok ilginç seansti kesin yarında böyle giderse ceza yolda çok anlamsız hareketler böyle giderse kimse gelmez ellerinde patlar spekülatif kağıt olur hatta oldu bile
Bu arada günlük pastayı atabilirseniz memnun olurum
JANTSA battı mı?
Kol kestim çıktım kalanlara bol sans
Daha yolun başındayız sıkıntı görmüyorum. Satan satsın devamke☺️😉
158 m gelse kar 11 milyon sermaye ile hisse başı 14 kar eder. Kalanları bekleyeceğim. Sırası gelecek inşallah
Kesinlikle YTD.
Bu hisse yüzünden neler gitmediki bazen inatlasmamali
Bilanço ne zaman açıklanacak?
Uzun vade tutulabilecek hisse 2500 TL hedef fiyat biçiyorum.
Geç gördüm kusura bakmayınhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b03a08d18b.jpg
Kesinlikle YTD.
Biraz daha aşagıya salabilir 565 dikkatle izlenmeli
601 ve 611 izlenmeli geçilirse 625 üzeri kapanışlar yapmalıyız .aşagıda 546 -541-534 son diyebileceginiz yer 492 bu rakamlardan sonra tepki olursa 565 geçiliyor mu ona bakacagız haftalık 563 üzeri kapanış yapmalıyız aylıkta 568 hepimize bol şans
.
Gün için +kapasa yeterli ortalamalar mı fiyata fiyat mı ortalamalara gelecek onu yaşıyoruz
Bryat forse ediyor alcar ve janttı tek ortak noktaları bedelsiz potansiyalleri ve aynı spekler olabilir
Bryat yukarı sürüp bunu anca tepki yaptırıyorlar kapanışı görmek lazım aşagı oynayacaklar gibi
Pasta var mı?
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyiki kol kesmiştim bazen israr borsada ise yaramıyor kaybettiriyor