Eib 0.39 getirmiş
Printable View
MAC için yeni fiyatımız: 0,35245
Acc günlük fiyat icin gece 1 imi beklicez?
Mps kaç yaptı dostlar
Değişkenlerde aylık zirve ilginç bir hal almış. İlk sıralarda KUB, SUC, IBD üçlüsü yer alıyor. Son üçte ise TMC, TCD ve YAR yer alıyor. Mayıs sonrası TCD'nin en kötü aylık performansı herhalde.
İyi akşamlar arkadaşlar.. Fonlarda işim kalmadığı ve artık borsa ile birebir ilgilendiğim için artık bu sayfalarda yazmanın da anlamı olmadığını düşünüyorum..Bu nedenle foruma yazma işine ara verme kararı aldım.. Herşey gönlünüzce olsun..Syg..
Tte - 0,19.....
KUB DBH arasinda ne fark var ki [emoji848]
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben kendi adıma, genel olarak yazdıklarınızdan ve piyasa öngörülerinizden oldukça faydalandığımı söyleyebilirim. Şu ana kadar ki katkılarınız için teşekkür ederken, foruma yazmaya ara verme kararını tekrar gözden geçireceğinizi umuyorum.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
acc -0,28(hisse tahmini -0.11 idi)
opb +0,12
Opb daha zarari cikaramadiSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle maalesef - 0.90 yaptıktan sonra adam akıllı toplayamadı açıkçası zarar çıksın diye bekliyorum daha bulaşmam ppf bir tık üstü olur diye girdim rezil etti portföyüSM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-0.30 ve - 0.90 yapti.verince cay kasigi goturunce kepce ile.tcd bunun yanunda.masum kalirSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mustafa bey aes fiyat açıklamış bugün -0.19 eksi gelmiş, dün sabah satış vermiştim bugün de fiyattan etkilenecek mi anlamadım
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow Jones Turkey Titans 20 Endeksi
Finans Portföy Dow Jones İstanbul 20 Hisse Senedi Yoğun Borsa Yatırım Fonunun takip ettiği endekstir. Endeks 20 hisse senedine yatırım yapar.
Finans Portföy Dow Jones İstanbul 20 Hisse Senedi Yoğun Borsa Yatırım Fonu Standart and Poors Financial Services LLC (S&P) tarafından yayınlanmakta olan Dow Jones Turkiye Titans 20 Endeksini baz alan borsa yatırım fonudur.
DIJIST Borsada anlık alınıp satılabilen 20 adet hisseden oluşan fonmuş yeni öğrendim paylaşmak istedim..
Üstadım izahnameyi kontrol ettim. Aşağıdaki ibareler bulunuyor.
"Yatırımcıların New York Stock Exchange(ABD), NASDAQ (ABD), London Stock
Exchange (İngiltere) piyasalarından herhangi birinin kapalı olduğu günlerde iletilen talimatlar,
izleyen ilk işgünü yapılacak ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden gerçekleştirilir."
Anladım teşekkürler anlaşılan bugün oluşacak zarar da yansıyacak şansa bak. Cuma satış vermek lazımmış tatili hiç hesap edemedik. SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En büyük nedenlerden bir tanesi kazanç kısmı üstadım. PPF konusunda faiz oranları düştüğünde böyle ıssızlaşmıştı forum konusu. En çok konuşulan fonlar değişkenler olduğu için konuda ve onlarında bir aylık getirileri ortada kimsenin yazası da gelmiyor sanırım. Sizede bol kazançlar.
Fonculardan demirbaş hükmünde olan bir kaç kişi varız, bu başlık açıldığında burası dutluktu😊
Arada gelen giden çok oluyor
Fon getirilerinin eskisi gibi olmaması hatta götürüsünün daha çok olması sebebiyle ortalık ıssızlaştı.
Hala zarardan çıkamayan çok kişi var
Durumda pek parlak gözükmüyor.
hisse yoğun fonlar değişkenlerden daha iyi durdu sanırım son haftalarda... endeks gevşedikçe hisse yoğunlardan çeşit yapıp beklemek en iyisi gibi...
vergi avantajlarının olması da oldukça cazip .. endeksin de yıl sonuna kadar daha yolu var bence
bir sorum var yoldaşlar ; yay fonu neden dünkü fiyattan satışta bilen var mı acaba
Amerikan vadelileri ufaktan toparlıyor sanki. Nasdaq -0,90 dan -0,75 e yükselmiş.
Sent from my iPhone using Tapatalk