Esaretin bedeli gibi olduk, kız kardeşler çetesinden kurtulamadık bir türlü:p
Printable View
Esaretin bedeli gibi olduk, kız kardeşler çetesinden kurtulamadık bir türlü:p
Sağol Hakan abi....açma sakın...
Şu beladan bir kurtulayım, dileyin benden ne dilerseniz.
vakıfbank içinde resim istiyoruz.
Borsa bütün bildiklerimi unutturdu 0.90 yukarıda bankalar tavan oluyor. Çok acayip çok.
Tceli verirken bankaları aldılar.
Beklenen bir şeydi.
Pala her daim long
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Davutoğlu seçimi kazandığında tavan olmuştu daha önce.
sadece SWAP anlaşması değil bu yaşananlar bence tabi.
7,6 B bankacılık hacmi günlükte..son yılların en yüksek günlük hacmi.
Vakıf pastası da alabilir miyiz?
https://www.youtube.com/watch?v=4vInlurhmCI
.
.
12. saniye başladı hulkda.
vakıf da tavana gidiyor.
Pala çok dengeli ağırlığı fazla olan bankalarla değil kamulara yükselti. Yine kendine oyun alanı bıraktı.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.resmin.net/images/2020/0...40183166b3.png
Sevinmek için çok çok erken...
Sukurler olsun...Allah tamamini getirsin. Burada azimle bekleyen tum ortaklara azda olsa moral olmustur.
WANTED degil mi yoksa artik???
https://i.imgyukle.com/2020/06/19/CaDGls.png
Cyborg 666 nedir yorumun merak ediyorum.
Pek bir yorum yok. Bankalarin hepsi ucuz. Ama butun dunyada baskilaniyorlar.
NEW YORK
New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesinde devam eden Halkbank davasında bankanın avukatlarının, 9 Haziranda yapılacak olan ara duruşmanın 45 gün sonraya ertelenmesini istemesinin ardından, Hakim Richard Berman talebi değerlendirerek duruşmanın 30 Haziranda yapılmasına hükmetti.
Hakim Berman ara duruşmanın ertelenmesiyle ilgili kararın ayrıntılarını şöyle ifade etti: 29 Mayıs 2020 tarihli savunma ve 1 Haziran 2020 tarihli savcılığın sunduğu dilekçelerdeki görüşlerine dayanarak mahkeme şu kararları almıştır: 9 Haziranda yapılacak ara duruşma 30 Haziran sabah saat 09.00'a ertelenmiştir. Eğer savunma hazırsa 30 Haziranda yapılacak ara duruşmada, seri duruşmaların ne zaman başlayacağı konusunda bir tarih belirlenebilir. Mahkeme, ara duruşmanın bir AT&T telekonferansı aracılığıyla yapılmasını öngörmektedir. Taraflar, konferans öncesi bilgileri e-posta yoluyla alacaklardır. Halkın duruşmayı izlemesi için telekonferansa katılma hakkı vardır ve bu konuda bilgilendirme konferanstan önce yapılacaktır.
30 hazirana kadar beklenti devam eder.7 iş günü var.
Beklentisi meklentisi yok olimpik. Herifler davayi uzattikca uzatacaklar.
Hizli girdin yeni gelin gibi. Muahahahaha. Anketine de katil bari! https://www.hisse.net/topluluk/showt...79#post4480479
Ekonomi dehası Necmettin ağbe buraya yazsaydı şöyle derdi:Millet bu hisse gitmez Beklentisi meklentisi yok derken şak diye bi % 10 tavan yaptırırsın.Onda sonra daha yatırımcı sabah uyanmadan bi % 10 daha ,bi % 10 daha derken bi bakmışsınız çift hanede çift okey.:)
Şu 5li rakamlarda kurtuldu ya çok mutluyum hisse başı şuan 1.11lira kardayım hadi yol uzun daha inşallah şuan tüm bankalar portföyde yeşil
Ben bir yorum yaptım,tavanın sebebi ilgili,doğru ya da yanlış.......666,o zaman neden bu kadar hacimli tavan yaptığını,sen açıkla da bilelim.
Hayatında halkb ın tavan yaptığını gördün mü sen?
Açıkçası ben görmedim,görmediğim gibi yıllardır milleti süründürdü.
ABD Adalet Bakanlığı, Halkbank davasına bakan savcı Geoffrey S. Berman’ın görevden alındığını açıkladı Geoffrey Berman, Preet Bharara’nın yerine atanmıştı. Savcı S. Berman ise kendi sitesinden yaptığı açıklamada “istifa etmedim, yeni savcı gelene kadar görevdeyim” dedi.
Dün ki yükselişin nedeni yukardaki haber olabilir.
Sabahin korunde herkes sevincli sevincli gelmis :)
Simdi bizimkiler davayi uzattikca uzatiyorlardi 1 senedir...
Acaba bunun icin miyidi?
Berman istifa etmem diyor. Senato yerine birini atayana kadar gorevinde kalacakmis. Doce 4 milyar dolar kredi vermis Trump'in damadi Jared Kushner'e. Onu da arastiriyormus. Karman corman birseyler oluyor.
Kamu bankaları tavan oluyor ve ABD de o akşam savcı istifası haberi geliyor .
Bir benzeri Papaz zamanı da olmuştu birisine o zaman nasıl yaptın dedin avukat tutup mahkemeye soktuk demişti bu da benzer senaryodur eminim.
Demek ki neymiş en son küçük yatırımcı duyarmış .
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Evet bizde 5 sıfır maça yenik başlıyoruz o yüzden hep .
Pazartesi sağlam GAP yapar sanırım bu haberle endeks
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi