dizisi var.. Lucifer.. onu seyret.. netflix.. eğlenceli..
Printable View
https://i.imgyukle.com/2020/05/31/yzDDrx.png
Bu resim çok şey ifade ediyor
Hergün 50-60 hisse neden tavan olmuş ?
Lucifer i Winchester kardeşler yeniyordu ben o yüzden rahatım.
Supernatural ilk beş sezon.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Heee bunun benle bir alakası yok ben gördüğümü söylüyorum bu tasvip edip onayladığım anlamına gelmez sadece yıllardır yaşadığım gördüğüm tecrübeleri aktarmaya çalışıyorum günümüz enformasyon çağı kitleleri dezenformasyon la yonlendirebiliyorlar artık sonra Twitter daki rtalb mağdurları niye var sanıyorsun acaba adamlar hastag bile olmuşlar bu arada şöyle soyliyim alkol kullanıyorum sahile gitmiyorum deli gibi çalışıyorum sahilde guneslendigim de yok terste kaldın mı diye soruyorsan şuan ki portföyüm 130 Binlerde borsalarin yükselmesini emin olun sizden çok istiyorumdur
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın dow amca space X in fırlatışını fiatlar biz de biraz nem alırız.1 haziran bir çok işletme açılıyor , piyasa biraz hareketlenir.İnsanlar işlerine güçlerine dönüyor , para kazanmaya başlasınlar yoksa böyle karantina sonu iflas ......Türkiye olarak çok çalışmalıyız millet uzaya insan taşımaya başladı yani çok işimiz var çok çalışmamız lazım.
Dikkat et trolcüğüm.. Villanın yapıldığı yer Chp belediyesi... Adamlar işini yapmış ve yıkın bu fazlalağı demiş... Adam kaçak villa yapmamış. Çevresindeki diğer evlerdeki gibi ek çatı vs yapmış...
Adam koskocaman sözcü gazetesinin yazarı, yıllarca hürriyet'te çalışmış. Villa alamayacak bir adam mı..
Akp belediyelerinde yandaş bir yazar 10 katlı bina dikse kimse ses çıkartmaz...
:oleyo:
Hindu din görevlisi, 'tanrının Covid-19'u bitirmesi için' bir kişinin başını keserek 'kurban' verdi.
Hindistan'da Hindu din adamı, koronavirüs salgınının sona ermesi adına 52 yaşındaki Saroj Kumar Pradhan isimli kişinin başını balta ile keserek 'tanrıya kurban verdi.'
polis sorgusunda, tanrıyı rüyasında gördüğünü ve salgının sona ermesi için kendisine bir insanı kurban etmesini emrettiğini iddia etti.
Ancak polis yetkilileri, Hindu rahibin, başını kestiği şahısla bir ay önce köydeki bir arazi meselesinden ötürü kavgalı olduğunu aktardı.
Forum yıllardır her gece Türkiye'yi batırdı, kim derdiki şimdi burada Amerika batirilacak :) bir devlet büyüğü geziden sonra bu ateş gün gelecek sizi yakacak demişti de gulmustuk.
bende ramazan öncesinden EFES var...cuma karanlık odada 30 kademe oldılar...2 milyon lot...
Geçici çıkmıştı... 2002 de kaldırılacaktı... Ama sağolsun akp devam ettirdi... Corona başladığından beri nelere vergi koydular dostum... Haberin yok galiba...
Gazlı içeceklerin ötvsini sağlam arttırdılar(gazozlu içecek bile lüks tüketim a.q..), 11-14 lira arasındaki cigaraları en az 14 TL yaptılar. Diğer vergileri saymıyorum bile dostum...
Kamil ne güldürdün beni gece gece. Adamlar kendi aralarında paslasip kaçak kısımlar eklemiş işin içine daha büyük el girince el mahkum kaçak olan ne varsa yıkıyorlar. Özdil o kısmı hukuki olarak yapsaydı yikarmiydi belediye. Iş gündeme gelince çözüldü. Sen de savunuyorsun, trollerden ne farkin kaldı. Kaçak kacaktir ilavesi bir kısmı yada tümü olmaz. Fazlalık ek catiymis :) bu gazeteciliktede iyi para varmis. Yada maaşı azdır ama 2500 e sattığı kitaptan bulmuştur yolunu bilemiyoruz.
harvard, mit, caltech, chicago, princeton, yale vb.. bu okulları boşuna fonlamıyor amerikan halkı ve devleti..
bizim en büyük tarihçilerimizden birisi halil inalcık bile abd geçmişi var.. chicago..
gerek Türk devleti, gerek Türk zenginleri ve benzer biçimde dunya devletleri ve zenginleri.. bu okullarda kürsü açmak vb gibi faaliyetlerle sürekli fonluyorlar..300 küsur milyon amerikalı içinde her nesilden (kabaca 20 yıl) 2-3 milyon yüksek kaliteli adamları yetiştiriyor: tarihçi, ekonomist, deniz bilimci, mars uzmanı, jüpiter uzmanı, şifreleme, matematik, fizik kimya biyoloji siyaset, sosyoloji aklına hangi alan gelirse o alanlar için lider kişilikleri yetiştiriyor.. sorunları buluyor, manipüle ediyor gerekirse, ve çıkarlarına uygun biçimde sonuç alma hedefiyle oyunun içine giriyor..
martin luther king ve yakın tarihte rodney king olayları var.. bugünlerde yaşananlar konusunda tecrübeli abd.. bu konuyu aşarlar.. ama bu konunun uzaması işlerine geliyorsa uzatırlar..
mesela bakın.. recep erdogan hukumetlerine yaptıkları davranışlarına bakın abd nin.. rezil ettiler defalarca.. ama hala mr erdogan "dostum trump" diyor..
hahhaaaaaahaa.. evet.."oyun teorisi" havuz medyasında esip gürlemeye benzemez..
Amma short cu toplamış py. Bıkmışbabo bile u-30 bile 17€ geçer se 18.5 € hedefte diyor 110 bin endeks bu hafta görür..
Bear abey tabana alışları yazmışsın ama ya rtalb gibi yaparsa vadeli.:he: Mazallah.
Şahsen ben 3 tabandan önce vermem cortlarımı. :oleyo:
He valla... Kesin danışıklı dövüş... Mahkemeye itiraz etti adam. Mahkeme bakmadan itirazı geri çevirmiş. Mahkemelerin kimin emrinde olduğunu ilkokul bebeleri bile biliyor. Dediğin gibi yukarıdan büyük bir el sürekli ortalığı karıştırıyor.
Fatih portakalın villasının fotolarını bile servis etmişti bu büyük el... Adam kaç kez evinin fotolarını istemiş. Vermemiş devlet. Ama ne hikmetse yandaş gazetelere ışık hızıyla ulaştırmışlar.
Ayrıca sen ahaber, atv izliyorsun. Bu belli... Karalamada ve yalanda uzman kişileri takip edip, ardındanda atıp tutuyorsun. Birisi akp düşmanı yazar, diğeri chp belediyesi. Tabiiki yalan haber yapacaklar.
Ayrıca şunu söylüyorum. Bu olay akp li bir belediyede geçseydi ve ev sahibi akp yandaşı olsaydı sittim sene o evi yıkmazlardı. Sizin kafanız hala eksik basmaya devam ediyor. Eğer ortada bir kanunsuzluk varsa gereken yapılmalı zaten. Hangi parti olduğu farketmez. Ama sizler bunu anlamayacak kapasitedesiniz.
Sen bu adamı resmen sokaktaki çöpçü yerine koyuyorsun. Asgari ücretle çalışıyor diyeceksin neredeyse. İyive saçmalamışsın burada. Millet sana poposu ile gülecek. Yazma artık bence
Sen gülmeye devam et...
Türkiye asla batmaz dostum çünkü tarım ülkesiyiz en kötü ne olur soğan ekmek yersin tabiri caizse.21. yüzyıl bir zamanlar aşık olduğumuz teknoloji lüks arabalar evler katlar yatlar bilgisayarla pahalı cep telefonları önemi kalmadı çünkü artık gıda ve beslenme ön plana çıkıyor.Organik gıda bunlar para ediyor.Bunun sebebi insanların çoğunluğu şehirlerde yaşıyor 3 büyük şehrimizi düşün yaklaşık 50 milyon insan üretmiyor hazır yiyici 1 demet maydanoz üretmiyorlar 1 adet yumurta üretmiyorlar hazır yiyiyci veriyor parayı alıyor ihtiyacını etini sütünü 85 milyon Türkiye belki tarımla uğraşan 20 milyon kişi problem burada normalde 50 milyon çiftçilikle uğraşan olamsı lazım 30 milyon şehirde yaşayan işte buradaki denge bozulunca sıkıntı başlıyor teknoloji karın doyurmuyor herkesin elinde cep telefonu , bilgisayarı , evi arabası var ama gıda fiatları yükselmeye başladı bu bir süre böyle devam eder.Ne zamanki kentten köye göç başlarsa işler düzelir.Türkiye kalkınır güçlenir.
Amerika uzaya araç gönderdi son teknoloji , ama içindeki insan yemeden içmeden , kaç gün yaşayabilir.Ne kadar uzayda kalabilir ?????? Teknoloji artık gıda tarımdan sonra önemli olacak adam diyorki ......'' Sen benim önce karnımı doyur diyor karnımı doyur'' Türkiye bu açıdan avantajlı batmaz korkma .Abd ye gelince onlarda batmaz oda teknolojide ileri seviyelerde olduğu için biz onlara muhtacız onlar bizim zeytin peynir domatesimize .....
Dow weekend hafif ekside halen
Sen vergiden yaşam zorluğundan şikayet edip üstüne birde Yılmaz'ın portakalın villalarina laf kondurmuyosun. Sen Bodrum'da bitezde denizinde dibinde bir villa kaç para haberin varmı? Normalde karşı taraftan birinin olsa metre kare fiyatını bile yazıp gazetecelik maaşıyla nasıl bu villalar alınıyor diye sorgulardin :)
Ya her tarafta var iyilerde kötülerde işte
Takas analizine göre yabancı GARAN satıyor ama yerli dağınık olarak karşılıyordu, teknik gösterge bu tip bilgileri içermiyor ama birileri son günlerde kuvvetli (hacimli) destek atmaya çalışıyor diye gösteriyor.
Bakalım yarın ne olacak.
https://i.hizliresim.com/UOF48N.jpg
Devlet Tanrı'dır, silah ve hapishaneleri tanrılaştırır.
Devletin ibadeti güç ibadetidir.
Uygarlığa yetersiz, yozlaşmış veya aşağılık erkeklerden daha tehlikeli bir tehdit yoktur.
İnsanlığın katlanmak zorunda kaldığı en kötü kötülükler kötü hükümetler tarafından işgal edildi.
Devlet, fesat ve felaketin ana kaynağı olabilir ve sıklıkla tarih boyuncada olmuştur.
~ Ludwig von Mises, Bölüm III: Devletçilik-
Şu çinlilerin bulduğu aşı gerçek olsa bari de kurtulsak şu illetten ............ 40 yıllık arkadaşın bile 5 metre öteden bakıyor ona kafam bozuluyor.
Çin merkezli Sinovac şirketi ve Çinli bilim insanlarının yüzde 99 oranında başarı olması beklenen koronavirüs aşısı geliştirdikleri duyuruldu.
İngiliz medyası, aşının şu anda klinik deneylerde ikinci aşamada olduğu ve binden fazla kişinin gönüllü olarak klinik deneylerde yer aldığını bildirdi. Sinonav'ta çalışan bilim insanı Luo Baishan'ın, aşının yüzde 99 oranında başarı olacağından emin olduklarını söylediği aktarıldı.
https://www.sondakika.com/haber/habe...acak-13274897/
Burdaki akp ci takiminin alayı boğazına kadar hissede
Dogru soyleyin akp liler abd deki olaylarin hemen bitmesini istiyorsunuz dimi :)
Uzadikca dow kirilim yasar ve biste de yansir
Gerci sadece akp cililer degil tarihte bu kdr ky nin oldugu bir donem yoktur
Muthis bir kiyim yasanmali tek engel in fed matbaasi
Saçmalama arkadaşım... Adam 35 senedir büyük gazetelerde yazıyor. Kitap çıkarıyor. İzliyorsun ahaberi, adam ı resmen kaldırım mühendisi yapıyorsun.
Görende zannedecek ki adam 10 milyon dolarlık uçak aldı. Adamın eşide çalışmış yıllarca. Bir villa mı alamayacaklar. Trollük yapacağım diye saçmalamışsın iyice.
Ayrıca kim savunuyor onları. Vergi ile hayatın zorluğu ile adamın evinin ne ilgisi var. Sen ortaya laf attın ve cevabını aldın.
Trump: %51 i evde zor tutuyoruz.
Olaylar tüm Amerika'ya yayılmış durumda. Aşağıdaki linkte bir çok eyaletten protestoları canlı yayınlıyor. İzleyebilirsiniz
https://breaking911.com/livestream-g...ad-nationwide/
Abd ile ilgili yanılgılarınız var ..trump istese olayları anında durdurur..ama işine geliyor ..biraz bu olaylardan nemalandıktan sonra durduracaktır..
Yav iki gündür emlakçı doldu topik , bilmedikleride yok .
https://i.hizliresim.com/mYjaVJ.jpg
Bunlara Özdil ilen Portakalın malafatı batar, emme dünkü sözde gastecilerin 5 milyon dolarlık yalısı batmaz!
Benjamine bakınca yarın eccuk sıkıntı olcek gibi