Cemas olabilir mi [emoji6]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Cemas olabilir mi [emoji6]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Girişim sektöründe rheag bekliyorum şimdilerde herkesin dilinde hdfgs var 0.75 ten beri rheag diyorum ve halen gecerli düşüncem
Ben yeterince bilgi paylaştığımı düşünüyorum iyi geceler herkese boll kazançlar
Piyasa Değ. / Defter Değ.3,36 Dibe Uzaklık **181,29% *YıllıkPiyasa Değeri(USD)212.797.801 Piyasa Değeri(TL)1.564.000.000 Özsermaye(TL)*465.673.649 Sermaye(TL)400.000.000 Net Kar(TL)-8.076.774
%600 çıtayı düşük yere koymuşsunuz, 150 milyar piyasa değerine ulaşmalı
kentten neyi eksik?
GEDİK tekniğinde bozulma yok yön yukarı
TAKİP LİSTEM
EUYO
ETYAT
ECZYT
GEDİK
GOODY
BMELK :)
Bu hisselerin hepsi atraksiyon hisseleridir, Yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.
Üstadın yazıdığı VAKKO tekniği gayet güzel bir hisse 5.24 eşikte kapatmış 6 ya kadar yolu var.
GEDİK 10.25 üzerine atmalı YTD
EUYO 1.80-189-1.93 önemli direnç noktaları
Boraks temizlik için kullanılan deterjan türü bir şey değil mi? Şaka falan mı yapmaya çalıştınız?
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ETYAT gitti arkasından baktım :) GEDİK takibimde çok geriledi dibe indi. 9.45-10.25 dirençleri bence
GEDİK 9.45 üzerinde kapatmalı
https://www.google.com/url?sa=t&sour...cSboakvKyZcmJ_
Dr.Ceylan Kayalı demiş
Bende eczaneden aldım birkaç kez denedim bir yan etkisi olmadi.. yalnız eczacı bunu böcekler kovalamak öldürmek için satıyoruz dedi [emoji4] şaşırdı. Bende belki birine faydası olur diye yazdım tabi böyle şeylerle burayı meşgul etmek istemezdim.Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet üstad acemi eliyle yorum yapmamak lazımmış en iyisi sizi izlemek.. tebrikler başarılar..Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam EREGL 8.71 altı stopladim ama kapanışta yerine koyduk .Hocam şu MTRYO muhtemel çıkışta hangi seviyeleri takip edelim?
Gecen sene Dardenel ve Frigo battı gözüyle bakilirdi herhesçe şimdi aldıkları primlere bakınız. Sadece çanağı kapatsalar çok güzel prim yapmaya müsait çok hisseler var. Örneğin OZGYO, OSTİM, BRKSN,AFYON,CEMAS, İZFAZ, BALAT (208.tl den düşmüş )vb.Tabiki zamanı ve sabrı olanlar için.Hocam sabırsızlıkla listenizi bekliyoruz. İyi akşamlar herkese.
iyi geceler cümleten
kumbara yyapı ve ygyo bu aralar hareket edebilir ytd
yarın sarky ..krtek.ve pegyo takip edilebilir YTD
Aylık liste eylül için
soda
lınk
krdmd
eregl
Günaydın çelik kardeş girişim dalında neden reha ısrarın? 0,75 den beri belirtmişsin sence bu hali primsiz halimi? Nedir beklentin bu hissede? hub gibi olurmu dersin? Açıkcası sanki dinamikleri farklı gibime geldi beğendiğim isgsy lakin oda pirimli şu aralar gözde de fovorim lakin oda primli girişimlerin içinde en primsiz reha gibi görünmekde haklı olabilirsin lakin 0.75 den geldiğini unutmamak gerekir 1.93 2.01 den alıp 2.28 den satmıştım takipdeyim kendilerini son kez sorayım nedir rehada beklentin sanki süründürme aşamasında?
GEDİK 9.45 üzerinde kapatırsa iyi olur :)
Despec 8 olmuş ben 6.90 kesmiştim hep acele ediyorum..
Zaten ben alınca duusuyor satınca yuklesiyor..[emoji4]
Borsa el classico..
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn celik comak Mavi hakkında yorum rica ediyorum. Teşekkür ederim [emoji120]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selam çelik hocam ıttfh hızını aldı gibi. Düşğncelerinizi aktarırmısınız
GEDİK yarına gitmeli artık en geç cumaya :)
Selamun aleykum çelik kardeşim ihlgm bedelli açıkladı sence bedelliye girmek mantıklı mı yoksa bedelliden önce postalamak mı gerek?Kağıt daha yeni bedelliden çıkmış fikirlerini paylaşırsan sevinirim kardeşim teşekkürler iyi akşamlar cümleten.
iyi akşamlar cümleten
ihlgm beklemeye devam şimdilik .bedelli bu sefer farklı algılanacak geçtiğimiz yıllardaki gibi tepe taklak aşağı gitmeyeceğiz 2.üzeri gitmeden bedelli kabul edilemez bu sefer bence saçma gelebilir ama formalite bedelli ky dökme stratejisi denebilir tabiki bu benim düşüncem yanılabilirim YTD