E güzel.. 1478-9 & 148X style biraz daha aktif sattık ettik ve yazdık beklemelik.. ✔
Printable View
E güzel.. 1478-9 & 148X style biraz daha aktif sattık ettik ve yazdık beklemelik.. ✔
13.00 itibariyle (evine) dön bari.
yimek yeriz öğlene.
al şorta döndüm bir çeyrek,
mutlumusun pala. asdas. :he:
Ooo 130 bing(o) yine e de şah la nı ı yor em man.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Persembeye kdr devam anlasilan
evet sağa çektim tekbir...
Ek 26284
130 üzeri sağda yeni baş oluştu..
Hani yahu 129400 de dusuyordu
Yabanci bedava hisseleri kapis kapis aliyor
haftaya kontrat fiyatlarına iyi bir zam gelir sanırım...
Dehşet borsamız var ya hakikaten sadece izliyorum. Bu saatten sonra teknik mekanik yorum temel takas analiz falan geç baba bunları. Film kopanzi. Artık altta kalanların canı tamamen çıkıyor yapcak biseysileri de kalmadı. Bir yandan da hakikaten üzücü. Hiç şans da vermedi mübarek. Neyse geçmiş olsun.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kama gösterdiydi
ama yine bize saplandı asdas.
biliyom başıma gelcekleri,
hani denirya bi ölcem tarihi bilmiyom. üle bişi. asdas. :he:
1320 ye kadar goturcek anlasılan...herkesi batırıp sert ve sebebsiz düşcegiz gibi
Otur sakinles biraz patron tamam sensin az dinlen yine atlayalim bizde
Zirt pirt ora bura tepe yazmayin :)
bankalar tırt cıktı... bır kıtleyemedıler tavana...
Sortta günlerdir inat edenleri yok etcem diyor artık neden sebep sonuç falan hepsi hikaye. Bu kardeşler patlamadan dönmez dönmeye başlarsa işte demek ki artık takat güç falan bitti, iflaslar geldi demektir. Çok sert yaptı bu sefer yalnız bu üzücü. Ama tabi bu işler sırayla sonra sıra longçulara da gelecek. Herkes sırasında bekliyor. Uleyn pala ne adamsın ya dizmişin milleti sıraya sırayla alıyon. SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizt tepeledikçe satıyoruz, biz sattıkça tepeliyo malum.. Noldu marjgarin seven bademcükgil, yere mi dü$ürdünüz ?? )).
Ortiler de the best style, daha ne olsun..
Su alimlara hala badem diyen biri gitsin midyeci olsun
başkan değişti ama merkez doları sadece seyrediyor.
iş başa düştü,
82010 la kademeyi tutuyorum.
tutuyordum,
verdiler asdas.
Bankalar yine tavan olurmu
Tüyler diken diken
Arkadan bakarken
geçen hafta yani vade başından itibaren anormallik vardı...sürekli teorik fiyata bakıyorum zaten matriks derinlik ekranında otomatik hesaplıyor...bakıyorum -2.000/-3.000 bir ara -3.300 puan fark gördüm...izahı mümkün değil yani hesap kitap var...anormal bir fiyatlamaydı olması gereken fiyatın 3.300 puan altında vadeli...bir film döndüğü belliydi...sonra tabii o anormalliği görmeyen ve shortlayanları çuvala doldurdu...ve kapanmalarına fırsat vermeden pazartesi kol gibi gap ile koparttı...kafa kol bacak ne varsa alıyor...kaçmasına imkan vermedi shortların...ha kaçan kaçtı da en kötüsü 4-5 bin puanı yemiştir kafasına...
peki şimdi ne durumda teorik fiyat/vadeli?
kafa kafaya gidiyor abicim...olması gerektiği fiyattan gidiyor...100-200 puan altına sarkıyor falan ki o da önemsiz...
yav Allah rızası için şortlamayın adam duruyo duruo alıor çaktırmadan..bak ben ve beim gibi yuzlerce şortcu battı ziğzağı berat albayrakla kaybedenler klubünde görmüşler:)sonunuz bizim gibi olur...bari dönüşü görün derim...
doları yine sopalıyor. sağlam tiyo gitti heralde yabancıya. ben böyle yorumladım.
Dolar yükselirken endeks düşüyor muydu peki?YTD