Bana en çok koyan, Bofa karşına ne yerli ne yabancı çıkmıyor.. Bofa ne isterse o oluyor.... Oyuncak misali
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
zaten bu piyasada gelen giden bankalara vuruyor her halde gelecek hafta yonca 9 tl gösterirler ytd
yan dahtalara sıra gelecekte borsadan anlamayanlar kapış kapış yangından sanki mal kacırıyorlar kagıt 2 ye 10 katlamış alıyorlar hayret ya ytd
Bu gün senin çabanı çok iyi anladım reis açıkçası attığım taş urkuttugum kuşa değmedi..
Short devam artık 1 kontrat ne getirirseSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yan tahtalara geldi sira da içerden haber alınan kağıtlar gene gidiyor borsa düşerse orada ki israr devam eder unutmayın bunu.
..
Millet nasıl para kazanacak shortla mı [emoji2958][emoji2958][emoji2958][emoji2958][emoji2958]
Pala duymasınSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VOB özellikli piyasadır.Hisseye asla benzemez.
Hisse almak,TEMEL -TEKNİK İLE, vobun yanında çok basittir.çok YALIN kişilerin hissede başarılı olduğunu gördüm.
ama VOBBBBBBBBBBBBBBBB giyotin piyasasıdır.OYUNTEORİSİ-TERS MANTIK-SAĞLAM MUHAKEME-SANTRANÇ-İBLİSLİK ve her türlü oyun var.
21 yıl hissede 14 yıl vobdayım..hissede başarılı çoğu kişinin ensesine PALA vobda tokatı vurdu.hem de en ağır ve tecrübeli hissedaşlara.
kimseyi VOBA yönlendirmemek lazım.ilk 12 ayda batma ihtimali %80
Buradan verirse öyle olur zTsn bakalım verecek miSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buraya kadar bankasız yükseliş gösteren borsa bakalım gene aynı seviye de bankasız ilerleyebilecek mi
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim de ne kadar iyi dediğim adam var viopta mahvoldu abi.. ciddi anlamda uzak vade de özellikle stratejik olmak.lazim robotu açmadım kendim işlem yaptım süründürdü resmenSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bankalara sinir oluyorum..giderken mıy mıy...
ama düşerken şarıl şarıl...
satın KARDMİR,EREĞLİ-BİM
alın bankaları....ilk defa böyle bir şeyle karşılaştık.
Yok abi sanayiden gerisi boş ve öngörülebilir.. bakınız thy mesela örnek saçma oldu ama..
Abi iki yöne de fırsat verdiSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi sen bizi hep yanlış anladın, isteyen istediği poz. u istediği kadar açar, ister bi lot ister 2bin lot
herkesin tarzı başkadır, kimisi pacal yaparak gider kimisi piramit, kimisi robota bağlar kısa stoplu oynar kimisi Manuel keyfine göre, herkesi tek kalıba sokamazsın.
Senin sensör bayım a sürekli tavrın yanlıştı yoksa grafiklerin gayet iyi, bol kazançlar...
Dax toparlıyor bu arada....
Bu arada hacim rekoru var
Shortta kapattık yeter gari..
Yorulduk..
Burda panik trade eden arkadaşlar var
Yok hocam malda olduğum içindi..hala da gırtlağa kadar maldayimSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Xu100 at şu 1540 üstüne ne nazlandin yav.. şu hacimde
163850 den döndü,
Ocağın başında da aynı yerden dönmüş, 1 aylık 5 dakikalık periyotta grafiğe bakınca aylıkta 2li dip görüntüsü var,
Bakalım nasıl yapacak.
meri bugun almayacak galiba sattiklarini fazla sattilar
Yunanistan aşı karnesi uygulaması önermiş :) acaba neden? Kısaca böyle devam ederse sınırlar kapalı kalırsa bu yükü kaldıramam demiş, Durumun vahimiyetine bakın. Bakalım Avrupalı vatandaşlar ne diyecek bu işe. Kötü günler geride kaldı, daha kötü günler geliyor ekonomik olarak.
Sen günlük viop ticarethanesine baksana bir...SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
saatlikte dipleri w baglarsa hadi cik isinden yukarimi asagimi diye
Buyur telden şu zamana kadar yaptığım işlemler...
https://i.ibb.co/gVMYD7N/Smart-Selec...iks-Mobile.jpg
Sen o artistliği hesap soramadigin adamlara yapacaksın...
Biz netiz sen nesin görelim..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alım geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Bu endeks döner dönmeli
Burdan kapanışa kadar gömer önünde durmayın onsa alış gelmezse
Kemik sesleri başladı. Amq bir günde saat 5 den sonra sert hareket yapmayın.
Sonunda makası biraz düzeltti pala emmi
Ne gömecek alıyor adamSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
At şu 1540 üstüne..
Boşuna stop etmedik shortu..
Yürü!
Bara gel bara giy giy giy giy kış günü uzuznlar yanıyo arabamızda :)