olay bundan ibaretse hiç bir şey çıkmaz. londra antlaşmasına ters bir durum yok.
ilhak falan bir şey olursa borsa mokoko. 1000 puanın bile altına gider.
Printable View
Bşkanlar seans 12:29 mı biter, 12: 59 mı ?
Ekranda ne yazdığı onemli değilde senin şirkete bictigin değer mi onemli. Bana gorede altının onsu 30 bin dolar olmalı ama hiç bir kuyumcu 1800 dolardan fazla vermiyor.... gel ikimiz piyasa oluşturalım ben senin 2.5 milyar dolar piyasa değeri olan hisselerini 10 milyar dolardan alıyım. Sende benim altınların onsunu 30 bin dolardan al.
Kapalı maraşı acacaklar. Bizim 5 liyi oraya çökertecekler. Aliyev diyorya olmadıkları yer yok diye.
Dert beton inşaa çökmek üzerine kurulu çünkü kültür bu.
Erdoğan cumhurbaskanı olmasa ne iş yapacaktı 80 milyona sorsan 80 milyon farklı cvp alırsın.
iyi bayramlar.
Pay Piyasası Yarım Gün İşlem Saatleri
Pay Piyasaları Seans Saatleri İşlem Saatleri
Açılış Seansı Emir Toplama 09:40 - 09:55
Eşleştirme / Fiyat Belirleme 09:55 - 10:00
Sürekli İşlem 10:00 - 12:30
Kapanış Marj Yayını 12:30 - 12:31
Kapanış Seansı Emir Toplama 12:31 - 12:35
Kapanış Fiyatı Marj Yayını 12:37 - 12:38
Kapanış Fiyatından İşlemler 12:38 - 12:40
Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası Yarım Gün İşlem Saatleri
Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasaları Seans Saatleri İşlem Saatleri
Pay Türev Pazarı 09:30 - 12:40
Diğer Türev Pazarlar 09:30 - 12:45
Turkcell in içinden geçmişler -2.50 sebep var mı yok .. 1.5 katrilyon adamlar alış yaptı eksiye geçti ekrana göre.. ne yapacak mesela stoploss mu 1.5 katrilyon Luk
Son kapanışta ardışık mumlar oluşmuş düşüş yönlü..
Long girenin yalın şekilde ise günahı yok tepkisel kazanır..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim kapanış itibariyle ;
Dax 15.257
FDow 34.252
SPF 4291.3
VIX 20.02...
Herkese sevdikleriyle beraber sağlıklı , huzurlu , mutlu nice bayramlar olsun...
Fransızlar milli geliri 1 dolara düşen 100 milyar USD dış borcu olan LÜBNAN'a yardım etmiyorlarmış..
Zira felaketi yaratan siyasi grup çözüm üretemez,demiş Mösyö Le Drian..
Reformu gerçekleştirecek olan, birlik ve dayanışma içinde yolsuzluk, hırsızlık ve kamu parasının yağmalanmasına sorumlu..
(Bizde de Bknz.Binali,Erdoğan zenginleşmesi,servetleri)
Mösyö Le Drian'a göre pratik anlamda REFORM;
Siyasi grubun cezalandırılması, üyelerinin hapsedilmesi, mahkemelere sürüklenmesi ve mahkûm edilmesi demek..
The American Task Force on Lebanon'ın başkanı Edward Gabriel ise Lübnan hakk. yazısını şöyle noktalamış.
Bir evi kirli bir paspasla temizleyemezsiniz.
Herkese iyi bayramlar
Bayrama şhortları % 50 azalttım.
Hisse vadeli longlar duruyor.
Şuan oransal olarak longlar % 60 şhort % 40 gibi
Bayram sonrasonın iyi olacağını varsaydım.
Denilirse neye bakarak varsaydın.
Teknik hiçbir gerekçem yok maalesef
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıbrıs'ta herhangi bir yanlış adım yada İngiltere ABD AB nin rızası dışında bir adım da ot tıkarlar. Açıkçası bu adamların kafası şeytanliga çalışıyor. Az önce bayramlık ihtiyaç almaya gittik geçen ay ile bu ay arasında %30 civarı zam var. Ulen bir temmuzda kitledin zammı biz altı ay ödeyeceğiz kabaca her memur emekli işçi den %30 çalmış oldu. Bu şartlarda karşına ceketi koysan kazanır.
Globale ne çakıyorlar beee. Pala iyi yırttı gene.
Böyle giderse ev değişikliği olduğun da soğuk oda deposu yapacağım 500 litre dipfriz ve buzdolabı yetmiyor. Kaliteli süt ürünlerini 6 aydan fazla bir seneye kadar saklarım. Tuzlu olduktan sonra bozulmaz. Çörekotunu koy baz tuluma sakla. İnanılmaz fiyat artışı var. Seneye Hazirana kadar asgari stok var. Haziran da poku yedik. Çok zoruma gidecek 35 TL ye aldığım yağı 70 TL ye alınca.
Bana bu ülkeyi verseler 10 sene sonra artıya geçiririm. Demek ki asgari zeka yada bu yanlış diyecek kadar liyakatli adam yok.
On sene sonra ülke nüfusu 70 milyona düşer. İte köpeğe kuruş harcamam ot mu yer pok mu beni ilgilendirmez. Suç oranı %99 düşer. Kapının önüne para dolu çantayı bırak, kimse elini süremez.
Bir insan bir kez kaza ile hata ile suç işler. İkincisini yaptığı an insan vasfını kaybetmiştir. Yok öyle 20*30 kez suç işleyip cezaevine sabah girip akşam çıkmak. Ben onu tam açık yatacak ranzasi sıcak suyu yemeği olmayan bir yere tıkayım sığır çiftliği gibi bir yere. Kapının önüne cüzdanını as kimse bakmaz.
Arkadaşlar cevaplarsanız sevinirim
Aracı kurum komisyonum on binde 2 olarak anlaşmıştık
1 adet Ereğli kontratı aldım 18.10 dan
Raporda 0.38 gözüküyor
Bu durumda komisyon doğru mu?
Bir kontrat 100 hisseye karşılık geliyor diyemi bu para kesiliyor?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
vadeli kapanırken FDOW 34.265 , USD 8,5799 muş...bakalım pazartesi sabahı nerde olacak...
Az bi yer açın tüm memleket sizin değil ya :kahkah:
https://twitter.com/YelizzKoray/stat...97191886311430
https://www.sondakika.com/haber/habe...agir-14270340/
Bu işin sonu iyiye gitmiyor beyler, hadi bakalım..
müjde işi bugün mü yav? yarın değil miydi?
....Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz dakikalarda KKTC'ye ulaştı. Cumhurbaşkanı saat 16:00'da parlamentoda vekillere hitap edecek. Kendisinin vereceği müjde merak konusu. Kıbrıs'ın geleceği ile ilgili olduğu iddiaları var. Yaklaşık 15 dakika sonra Cumhurbaşkanı Meclis'e gelecek ve müjdeyi verecek...
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...ktcde-41856571
bugünmüş...
....KKTC'de vereceği müjdeyle ilgili soruya Erdoğan, "Biraz sonra Kuzey Kıbrıs Parlamentosu'nda yapacağım konuşmada inşallah orada açıklayacağım. Şimdi burada bunu açıklarsam o zaman Kıbrıs Parlamentosu'ndaki konuşmam boşa geçer." karşılığını verdi....
https://www.hurriyet.com.tr/gundem/s...cagiz-41856487
Her gün müjde var memlekette maşallah :) SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kıbrıs müjdesi açıklandı:
500 dönüm üzerine, KKTC Cumhurbaşkanı külliyesi, Parlamento binası ve millet bahçesi yapılıyor.
Hahahaaa müjdeye bak ihtişamlı cumhurbaskanı külliyesi lazımmıs . karikatür dergisinde daha az komedi var. Ülke bitmiş okeye dönüyor
Müjde külliye çıktı..Başka ne beklenebilir ki..
çok ilginç bir hafta olacak. abd'de bar boyları açılışa göre epey kısaldı.
az daha zorlasa nasdag sp artıya geçecek. dow dax çok satıldı. ama sanki hemen gömmeyecekler.
izleyelim.