Piyasa, Merkez Bankası'nın yine pas geçmesini bekliyor
Bloomberg HT Araştırma Birimi'nin faiz anketine göre piyasa, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 23 Eylül'deki toplantıyı da pas geçmesini bekliyor.
Printable View
Piyasa, Merkez Bankası'nın yine pas geçmesini bekliyor
Bloomberg HT Araştırma Birimi'nin faiz anketine göre piyasa, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 23 Eylül'deki toplantıyı da pas geçmesini bekliyor.
Son portföy atmışım..
https://i.ibb.co/bs42FR6/Screenshot-...satakippro.jpg
İspatlamaya gerek yok..
Biraz ettik..
Spotta fifty fifty sayılır..
Adam akıllı kar toaso da bim bile bozduran bu piyasa bana millete neler bozdurur..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taşınan Açıklar
https://megaimg.net/i/i/Mg43oN.png
SP500 spot olumlu açıldı bir miktar kayıpları aldı. DAX da aynı şekilde. Fakat bizim endeks daha kuvvetli bir tepki vermesi iyi olurdu zira yurtdışının halen zayıf olduğunu düşünüyorum, geri gelişlerde marj olabilirdi iyi tepki verseydi. Bizim borsa onlar zirvdeyken zaten diplerdeydi. Onlara bu şekilde ayak uyduracaksak bu işin sonu nerede biter bilemedim.
Yurtdışları toparlıyor bakalım bizimkisi 1400 üstünü deneyecek mi.
Amerika bence halen zayıf. Vadelinin bu kadar kayıplarına spotun tepkisi bence zayıftı. SP500 spot buradan dönebilir fakata 4350'nin de altına giderse şaşırmam. Burada bir yerde Avrupa'nın veya Türkiye'nin ayrışması gerek.
Memedabi OBO YOK dedi abey. Ne rallisi adam sıfıra kadar shortcuSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugun özel işlerinden dolayı epey dayak yemişim lonkler amele sümüğü gibi elimize yapışmış. Sağlık olsun, uygun yere gelip kaçamazsan pala böyle yapıştırır tokadı:)
Hep aynı hataları tekrar tekrar yapıyorum çok ilginç psikolojim var mesela cuma poz. Taşıma değil mi işte yok illa açılışı yüksek yapacak oradan bakacağız al sana açılış hahahaha muhahahaj müstahak yedik dayağı oturduk nasip
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Denizden geldik feci sıcak vardı istakoz gibi yanmışız endekste yanmış ama benim gibiler kızarmamış .
Ben devre keser zannediyordum alamanlara bakınca
https://i.hizliresim.com/24i8td3.png
Buda 2. uyarı geçen cuma uyarısı yukarda
O kadar kesin yazıyorsunuz ki...
Ben de şöle diyim o zaman, faiz hem bu ay, hem de önümüzde ki ay sabit kalır ve başkan da kesinlikle değişmez. Anlamlandıramayanlar tarafından "Madem faiz aynı kalıcaktı Ağbal niye gitti, neden çekirdek enflasyon vurgusu yapıldı" geyikleri devam eder sadece...
SPOT kapanış
https://megaimg.net/i/i/eNj6VN.png
Yele karşı şeyetmeyin demedik değil mi
Acaba toparlanma V şeklinde mi yolsa L seklinde mi olacak pandemi de ki korku bu sefer yok beni korkutan da bu zaten spvix endeksi 26 oldu ama kimsenin dikkatini çekmiyor
PPA-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oradaydım hakimim,her şeyi gördüm....
Düşünsenize hakim bey,o yıkım benim için nasıl bir yıkım olacak....
Her şeye hakimim....:)
https://youtu.be/b2bVVJ-ek7g
yoğun bir gündü.. poz ve vade değişimleri yaptım.. ısrarla 3 haftadır satıyorlar.. öyle ya da böyle.. acımasızca.. böyle zamanlarda hiç bir analizin önemli kalmıyor, teknik veya temel, 15 dk 1 saat 1 gün vb.. farketmiyor.. satış ordinoları gelmiş ve çat çat uyguluyorlar.. hatta o kadar sistematik ki iki endeksi tüm gün aynı virgülüne kadar yüzde olarak değiştirdiler.. bu normalde eşyanın tabiatına aykırı, 30 hisse ve 100 hisseden oluşan iki ayrı endeks.. ama makineleri kurmuşlar ve iki endeksi de aynı oranda gün içi götürdüler aşağı.. sadece kapanışta on binde 5 (0.05) gibi ihmal edilebilir fark oldu, %1.89 vs %1.94..
Spotta garanti de günlük te satan yabancı gözüküyor ama takasta alan yabancı. 13 Eylül itibaren baktım günlükte de saydırdım günlükte olanin tam tersi gözüküyor. MB faiz indirimi şuan çok zor yaparsa bedeli çok ağır olur. Bu şekilde ters yapma ihtimali olasılık
neye karşı olduğumuzu mücadele ettiğimizi anlamak için düşünce egzersizi:
endeks 30: 30 hissenin ağırlıklı ortalaması
endeks 100 : 100 hissenin ağırlıklı ortalaması
eğer bu iki endeks % olarak aynı miktarda değişiyorsa bu demektir ki endekslerde bulunan her hisse farklı oranlarda artabilir / düşebilir ama ağırlıklı ortalamaları alındığında iki endekste birbirine eşit değişimler ortaya çıkıyor.. bu normalde tesadüfen olamayacak bir şey (düşük ihtimal).. ancak bu şekilde olması istenirse yapılabilir..
Korku endeksi !!!!!!!
Vıx cuma burada paylaştığım formasyonla hareketi başlattı , devamında bugunkü çanak hareketini yapıyor , şuanda bolinger üst banta sıkıştırdılar cons su :drunk:
yine parçalıyorlar yine 2019 daki gibi Acımadıki diyor bizim Ankara bebesi.:kahkah:
beni takipçi peşindeki kuştaki bazı hacı hocalarla karıştırma Bulut sen beni unut yaparım anlamazsın:wave:
dayan koçum ilk istasyona geldi dow
Cons bak koçum bunları iyi oku hisse net yönetimine ve bana iftira atıyorsun ya bu forumlarda herşey yazı ve graftır net olucan.
senin patronun kuzu ya sor o sever simülasyonlu oyunları :) öngörümüzü bu kadar açık yazmışık hala yazıyorsun ya bulut elini neden açık etmiyor diye bunları yorumlayan adam ne pozisyonu almış olur bunuda anlıyamıyorsan LİMON sat koçuuuuuuuuuuuuuuuuuuum:) burada ne işin var.:drunk:
Xbank aşağı boşluklu açmış. açılış seviyesinin hiç üzerine çıkamamış, gün içi dipten sadece 0,5 puan tepki vermiş, kapatmış.
Mb kararı ne olursa olsun bankaları sıkıntılı bir dönem bekliyor olabilir.
Bir dönem Çin'in en büyük gayrimenkul şirketiyken bugün en sorunlu şirketi olan
Evergrande'nin ödeyemediği 305 milyar dolar borcu,
teslim edemediği 1,4 milyon konutu var.
Hükümetin bile kurtarmakta tereddüt ettiği şirket batarsa dünyayı nasıl etkileyecek?
https://www.indyturk.com/node/413476...ike-evergrande
İş bankası 5,80 civarı defalarca şort sinyali verdi. En barizi de 1 Eylül günü oluşan bardı. Çok sağlam ayı formasyonuydu. Tabii x30 şortlarındaki teminat sıkıntısı yüzünden şortlayamadık, sonra arkasından baktık. Buraya da bir şey yazmadım.
Demek istediğim bazen teminat olayı teknik, diğer göstergeler vs herşeyin önüne geçebiliyor.
yarin enteresan bir gun olacak