Bugün info bofa ak tahtaya çökecekler gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bugün info bofa ak tahtaya çökecekler gibi
bankalar rallisi bitmeden buralarda oyalanacak izlenimi veriyor. bakalım ne yapıcaklar.
Merkez faizi 1 puan düşürdü..14 den 13 e hayırlı olsun.. Hemne bankamı aradım kredi çekmek için onlarda faizi 5 puan artırmışlar :)) şaka gibi..
Şimdi Bofa ve A1 açıklarını seans sonu kaçtan kapatacaklar merak ediyorum
Bofa ak a cap bugün ağır bedel ödeceyek
Taşınan Açıklar, yüklü açık taşınan hisseler var, THYAO 1.8 mlyn YKBNK 10 mlyn HALKB 7.6 mlyn SAHOL 2 mlyn EREGL 1.6 mlyn lot, fiyat arttıkça açık artar, açık arttıkça fiyat artar döngüsü bir süre daha devam edecek gibi!
https://i.hizliresim.com/6kwgehy.PNG
Sizi uyardım
En derin mezara gömdüm
Bana ters gelmeyin leyyyyn
Tüm bist e yüklü alış geldi şişe tüpraş ereğli işc sadece THY de bugün çakalların tahtaya çökmesi vardı seans sonunda hepside bedel ödedi..THY bunların sanki şamar oğlanı ..hergün de açık yapılmazki birgünde alında taşıyın şu kağıdı..
Sanırım bundan sonra 2 ileri 1 geri şeklinde hep yukarı yönlü merdiven grafiği gorucez.
Agustos sonunda 75 civarinda olabilir
Eylul ayi içinde 75-85 araliginda gezebilir
Ekim ayi içinde 85-95 aralığı olabilir
Kasim ayi içinde 85-95 araliginda gezebilir
Nedenini sorarsaniz bir sonraki bilanço şimdikinden daha iyi gelecek muhtemelen ve bu rakamlarin üzerine özsermayesinde %35 artis olabilir, dolayısıyla hisse fiyatinda 'da bu seviyeden yine %30- 40 civari çıkış yapması çok muhtemeldir.
Tavsiye içermez kendi düşüncem dır.
@_ZeBun_,O işlem yapan kurum Ak Yatırımdı, tabiki bir çok haberi birileri bizden çok önce biliyor, biz yatırımcılar en son öğreniyoruz, çoğunluk not indirimi beklemiyordu ama bekleyenlerde vardı, İnsider Trading tabiri vardır, Şirket içinden bilgi almak, olumlu veya olumsuz bilgi doğrultusunda pozisyon alınır ve haber düşüncede pozisyon kapatılır, bu sayede büyük kazançlar elde edenler var, SPK bu işlemleri soruştursada yakalaması zor görünüyor!
bu guzel trend de cıkartmamak için o kadar ugrasıyorlarki pegasus hergun %2-3 gidiyor. endeks duserken ilk thy dusecek izleninini veriyorlar bakalım ne yapıcaklar
Bugün düne benzer bir oluşum bekliyorum
Pasta dünkü gibi başladı
Sağda satış kısmında yine a cap, bofa ve info var
Alıcı satıcı kademeleri dengeli
İnfonun ve bofanın sola geçmesi ile güzel bir cuma kapanışı yapması beklenilebilir
Hesabıma göre BofA A1 info yat fin tacir olmak üzere tahminimce 5 milyon lot açık var .. Eğer Garanti küsmezse seans sonu şenlik var..
Alıcı olan garan ve ykb kara geçince hemen satış kısmına geçiyorlar
Dünkü yükselişi garan sınırlamıştı
açıkçılar daha fazla bakalım
Kargoyu ayrı halka arz ederlerse çok olumlu yansıyabilir...
Taşınan Açıklar: açıkcılar bankalara yüklenmişler, THYAO 1.7 mlyn YKBNK 20 mlyn GARAN 2.5 mlyn AKBNK 3.3 mlyn İSCTR 6 mlyn EREGL 1 mlyn SAHOL 1.2 mlyn lot taşınmış, bugün açıkcılar bankaları tutturmuşlar, fiyat arttıkça açık artar açık arttıkça fiyat artar döngüsü işliyor! THYAO özelinde 1.7 mlyn lotla artış olmuş,
https://i.hizliresim.com/c6mi4pa.PNG
Baba kuşla vedalaştım tamamen kalan herkese bol kazançlar dilerim. Burada siyasi tartışmalara giren bu şirketi kötüleyenlere asla kulak asmayın. On TL civarı ben topluyorken saçma sapan konuşan tipler vardı bol bol. Şu anda hiç birisi yok. Bu şirkete fiyatı benim için uygun olduğunu düşündüğümde tekrar geleceğim mutlaka
THYAO günlük,
https://i.hizliresim.com/4rox1y2.PNG
Bugün kü vuruşma güzeldi, açıkcı arkadaşları tebrik ederim, kuşun kanadını kırdılar.
Şöyle yüzde 30-40 düşsede alsak
Görürsem söylerim [emoji106][emoji106] daha çok beklersiniz ah keşke keşke benim olabilseydi keşke misali [emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biraz arşivi araştır, ben vobcu olduğum için hisse sayfalarında çok nadir yazımı bulursun, mesela bu hisse 25tl lerden 10-15 tl lere indiğinde herkes bittik öldük derken ne yazmışım bi oku
Şindi belki sana hiç düşmüyecekmiş gibi gelmesi normal ama düşüncede kimse kalmıyor piyasada battık bittik diyenden geçilmiyor. o tür düşüşe hiç yakalanmadığınızdan olabilür
Alttaki yazım 01.2022 paylaştım.
Bende 1 senden fazla bekliyorum arada kar satışı yapıp yola devam. Bende eski yazılarını okuyabilirsiniz. Tabiki ufak tefek düzeltme kar satışı sonra en iyi yaz sezonu 3 çeyrek rakamlar kargo vs gibi hikayesi daha da güzel gidecek gibi sağlam duruyor.
Çok değişik büyük savaş Tayvan çin Amerika üçlüsü ve yeni pandemi çıkmadığı sürecek sağlam duruş ve gidişi var.
Ben şahsen 2 çeyrek rakamlara göre 4 çeyrek ve senelik bilancoya beklemeye niyetim var..
Ama kar satışı kafama uyan yerde sat ve al yaparım kesin ama daha 2023 e kadar kimse tombul kuşu elimden alamaz o kesin.
tabiki YTD şahsi fikrimi paylaşıyorum.
RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baş bas geliyorum diyordu ileriyi görebilmek faydalı ..RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada aylar önce yazdım kaçtan aldım THY ve sabırla bekleyeceğim diye. Tabiki her çıkışın inişi ve her inişin çıkışı var. Ama hikaye daha devam ediyor sapa sağlam bana göre. RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tombul Kuş’u 52’den dökmek için 46’lara kadar bastılar. Ve 30’lara tekrar inecek algısı yaratmaya çalıştılar. Ama nafile. Sonrası 70’ler. Yine dökmek için uğraşacaklardır. Fakat tekrar aynı çıkışla 80’lere varabilir. Hikaye bitmedi 3.çeyrek beklentisi kolay kolay aşağı salmaya izin verdirmez, diyorum. YTD
THY de yurt dışı uçuşlara ağırlık verildiği için iç hatlarda biletler 1 hafta önceden tükeniyor....THY nin bilançosunda asıl karlılığın ve cironun yurt dışı uçuşlardan sağlandığı özellikle Kuzey Amerika uçuşlarından geldiğini görüyoruz..Bu nedenle Kuzey Amerika da yeni uçuş destinasyonları açıldı..Bu arada Bu kadar noktaya uçuş koyan THY nin uçak kapasiteside sürekli artıyor. En son Rusyaya uygulanan ambargo neticesinde Rusya nın siparişi olan 8 adet airbus uçağını THY aldı.. Normalde 3 yıl sıra bekleyerek teslim edilen bu uçaklar THY nin şansına geçtiğimiz aylarda teslim alındı..Bunlar THY nin cirosakl ve karlılığını önemli ölçüde etkileyen gelişmeler. Bunlara ilave olarak biliyoruzki Turkish Kargonun yeniden yapılandırılarak ayrı bir finansal değere dönüştürülme çalışmaları son hızla devam ediyor..Borsada son çıkış sonrası dünkü düzeltme sağlıklı bir fiatlamanın göstergesi olduğunu düşünüyorum..THY bu yıl Borsanın lokomotifi olmaya devam edecektir..