ne satıldığını kaça satıldığını da açıklamıyorlar ki tepki olmasın diye... anca çektirip gittiklerinde öğrenicez gerçek hasarın boyutunu...
Printable View
ekmeğe sürülecek akıl yok bunlarda...
sisecam iş bankasının iş bankasıda chp nin...
nasıl oluyorda sise cama yatırım olur demiyorlar...
hemen zıplamıslar tahtaya :)
Memur ve memur emeklisi sözleşmesi güncellenecekmiş %30-35 ek zam yapılacakmış. BBHT ayrıntıyı verecekmiş.
SESE'de İŞ Bankası %51 doğrudan ortak, EFES Holding diye bir şirket var %6 gözüküyor o satabilir belki.
şişe 0.9 dolarda fair value... 0.8 altına inerse al 1 üstünde sat...
dolar yerine tutayım; temettüsünü alayım diyen de olabilir... güzel şirket; kimse toplu hisse satmaz... satıp ne alacaksın yerine, TL mi tutacaksın elinde :)
Biraz önce haber yayınlandı, şimdi de gündemde yok dendi.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...zde-yok/258013
Şişecam'dan yapılan açıklamada Katar Yatırım Fonu'yla ortaklığın şuan gündemde olmadığı bildirildi.
Önceki haber
https://www.patronlardunyasi.com/hab...geliyor/258013
Katar Yatırım Fonu'ndan Şişecam'a yatırım geliyor!
Kemal,
credit ın bildiğini neden ben bilmiyorum sabah bankalar ve aracı kurumlarla oturdu 16.00 dan sonra yabancı ile oturdu.Sen bu ülkenin merkez bankasısın herkese eşit mesafede olacan , şeffaf olmalı, güven vermen gerek , şimdi nasıl güvenicez bu piyasaya:)
daha çok şey yazarım örneklerimde olan olmuş alan razı veren razı .
kolay gelsin
Roche'un ilaç onay almış kovid için... bakalım havayolları naapcak...
an itibariyle thy %0'da...
TV'de ekonomist konuşuyordu, profesörün arkadaşı benim bankada sıfır faizle 1 milyon dolarım vardı yine aynı para var biz bu işden fayda sağlamadık demiş.
Doları olan bozdurup sonradan düşükten yerine koymadıktan sonra sadece güvencesi artıyor. Çok kargaşa olursa adam huzursuz olur parasını yastık altına çeker.
Xlbnk sığ diye girmedik yandan yandan gidiyor..gidecekse gider sığ mığ biz de salaklık..
Şişecam şirket gibi şirket... 5 dakkada yolladı açıklamayı... helal olsun...
Bu açıklama, Sermaye Piyasası Kurulu'nun, II-15.1 "Özel Durumlar Tebliği"nin, "Haber ve söylentilerin
doğrulanması" başlığını taşıyan 9'uncu maddesi hükümleri kapsamında yapılmaktadır. Yazılı ve sözlü medyada Katar Yatırım Fonu ve Şirketimiz ortaklığına dair yapılan haberlerin herhangi bir dayanağı bulunmamaktadır. Bu konuda tarafımıza ulaşan hiçbir talep ya da gerçekleşen görüşme olmadığı gibi tarafımızın bu konuya ilişkin hiçbir bilgisi de mevcut değildir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Anadolu Grubu Holding 23 liradan 40 lira oldu , 1.5 ayda tam %75 yükseliş , Tuncay Özilhan bile gözlerine inanamıyodur...
Sözleşme değişmiş.
https://www.patronlardunyasi.com/hab...geliyor/258020
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
"4 milyon memur ve 2 milyondan fazla memur emeklisinin 2022 ve 2023'teki mali ve sosyal haklarını belirleyen 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde, kamu görevlileri için önemli kazanımlara imza atıldı. Memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yüzde 30 ile yüzde 35 arasında değişen kümülatif artış oranları ile enflasyon farklarından oluşan zam yapıldı. 3600 Ek Gösterge meselesi vaat olmaktan çıkarılarak toplu sözleşme maddesi haline getirildi."
....
sisede çok güzel operasyon çektiler bugün...
geçmiş olsun o keklere... :)
30 kademe çaktılar...
katar sise camı alıcakmış hay allahım ya...
Ciner Cam'dır belki.
nasdak 15,000 i kırdı sonunda...
ereglide oturan boga bugun...
SPOT kapanış
https://i.hizliresim.com/sfep2n5.PNG
Kemal ben düşüncemi önceden belirttim gerekçemle , dolar sarmalına girmemek için Araplara gidiyorlar.
gazeteci ne diyor para istemeye mi geldiniz , sen sanıyormusun o gazeteci kendi kafasından o soruyu soruyor :)
Bak bu araplar iki dakikada bizi satarlar , tarihte mevcut .
İyi akşamlar
Cuma günü dinlenmeye geçmiş idik.
Bugün akşama doğru yine oyuna dahil olduk.
Thy ve petkim ile
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...96#post5659196
Sevgili iki gözüm :) mekanın adı kordonyengec.com ..menü da yengeç hariç her bi şey var ..bi tek yengeç yok :kahkah:
Gılaçtaroglu racon kesiyor:()))
Faiz artırımı şu aşamada İMKANSIZ gibi..
RTE bu sefer cidden bütün karizmasını çizdirir..
Çok lafını etti çünkü..
Aralıkda sabit bırakılırsa RTE de konuşmazsa sivri dolar sakinleşir..
Bunlar önce dolar getirme işini sağlama alır sonra faiz indirimlerine geçerler diye düşünüyordum..
Birileri yan mı çizdi acaba..RTE çok kendine güvenen açıklamalar yapıyordu..
Arkadaslar bugun piyasalari pek takip edemedim.
MB bugun kurlara mudahele ettimi ??
FDOW'da zurnanın zırt dediği yerdeyiz. Ya doğrudan yukarı ve yeni zirve, ya da bir kez daha son dibin altına yani 33800 civarına bir iniş daha ve sonra yukarı ve yeni zirve.
Yani düşüncemde hala bir değişiklik yok.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayım-indikatör uyumuna göre doğrudan zirve olasılığı %49, bir dip daha (33800) ve yeni zirve olasılığı ise %51.
Dikkatli olunması gereken yerdeyiz.
Genel anlamda durum ise hala aşağıdaki şekildedir (sayımlar çok benzer olduğundan FSPX sayımını verdim)
https://i.ibb.co/Mkp9sW0/Ads-z83.png
araplar herkesi her zaman satarlar, sadece zordan anlarlar, bizdeki zoru da gördüler
abudabi gördü ki, gayrinizami harp işinin ustası olmuş türk özel kuvvetleri, libya- somali her yerde karşısına çıkıyor, işini bozuyor, bununla anlaşarak ilerlesem bana daha çok uyar dedi.. emirliklerin temel stratejisi herkesle iyi geçinmek, abd-israilin zaten köpeği, ruslarla petrol işi yapıyo, çine liman veriyo körfezde çaktırmadan, amerikalılar fark edince -benim haberi yoktu, bizim amcaoğlunun halt yemesi, hemen hallediyorum sir" falan diye kıvırıyor.. katar zaten hayatını borçlu, türk askeri desteği olmasa, öbürleri onu bi kaşık suda boğacaktı 3-4 sene evvel..
ülke olarak borcumuzun abd yada çine olmasını değil, araplara borçlu olmayı tercih ederim.. amerikalıya sana olan borcumu ödemiyorum de, işi savaşa kadar götürür, nükleer bile fırlatır.. gerçi o sana diyebilir -senin paranı ödemiyorum diye, sen ona diyemezsin.. çin de öyle.. araplara olan borç o kadar tehlikeli değil, ensesine vurur yollarsın -öbür ay kesin ödücem söz diye
Çaya badanan bisküi mi gene:rules:
Yazılarımı sildirme bak ..beni engellli listesine de alma ..haa cezai ehliyetim yok -engelliyim ,zaten kendim defalarca deklare ettim :one:..seni severim ..sayarım da bilirsin :) şakayı da severim ve ben sevdiklerime şaka yazarım ..dün, borsa dışı senden beklediğim gibi çok klass iki yazın var ..maalesef kota yetmedi ama gereğini yaparım bilirsin :)