70 centlerde "buralar dip değil 50 centte durur mu onu düşünelim çanak çömlek formasyonu 20 cent" gösteriyor diyenler maldaymış gibi davrananlar suspus. Allah bu tahtacinin köpeklerinin hepsinin belasını versin.
Printable View
70 centlerde "buralar dip değil 50 centte durur mu onu düşünelim çanak çömlek formasyonu 20 cent" gösteriyor diyenler maldaymış gibi davrananlar suspus. Allah bu tahtacinin köpeklerinin hepsinin belasını versin.
Yükselirken ses yok. Yüzde 3 düzeltme yapsa susan yok :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bilancodan önce yıllık 100 milon dolar kar bile edemez diyenler tek çeyrekte 170 milonyum dolar kara rağmen yüzsüzlüğe tellallığa devam etti. şuan bu felaket kelleleri kaçak çayını içip fantastik roman okuyor zaten sermayeleri batık adamların ttkom 10 cent olsa nolur 5 dolar olsa nolur. olan, fikir almak için hisse nete giren potansiyel yatırımcılara oldu.
Lise zamanı bizden daha büyük üniversitesi bitmiş olanlar, bizlere aman okuyun çalışın bu yaşlar çok değerli derlerdi. Hayatta edindikleri kötü tecrübeler sonrası geri dönme şansım olsa kafamı kitaptan kaldırmam hayatıma şekil verirdim diye nasihat ederlerdi. hepimiz dinler gibi yapardık ama anlamazdık. Sonuçta bizlerde büyüdük ve bizden küçüklere aynı nasihatları yapıyoruz. Biliyoruz sallamayacaklar ama acı tecrübeler keşke dedirtiyor insanlara maalesef.
Ben bu olayı da öyle düşünüyorum. Yeni bist ile yatırım ile tanışmış olanların geçmesi gereken (herkesin geçtiği) yollar var. Biz burada eskiden büyüklerimizin bizlere yol göstermeye çalıştıkları gibi uyarmaya devam ediyoruz ama onlarda dinliyor ama anlamıyorlar. Maalesef bizlerin geçtiği o yollardan pişmanlık içinde bir kaç sene sonra keşke satmasaydım keşke tutsaydım şu kadar param olacaktı diye pişman olacaklar. Bunlar doğal bir durum diye düşünüyorum.
https://x.com/traderirarlos/status/1...844446389?s=20
Gel vatandaş gel formasyona gel :halay: :halay:
Tahtacı yokmuş zaten hissedeki algoritma da para dağıtmak için kodlanmış :yahoo::yahoo:
sıkıntı yok kanımca.
.
1 usd direncini kırmak için güç topluyor.
1 usd yi kırıp tekrar destek yapip 1.5 usd üstüne atacaktir.
Atmazsa attıracak biriler olacaktir elbet.
O kadar laf ediyorsunuz ama ne kadar rahat şekilde izliyoruz borsayı. Stres sıfır :) 0.50 cent olur derken 1 dolar şoku [emoji3][emoji3]
N. Süreyya Serdengeçti (2001-2006)
Durmuş Yılmaz (2006-2011)
Doç. Dr. Erdem Başçı (2011-2016)
Murat Çetinkaya (2016-2019)
Murat Uysal (2019-2020)
Naci Ağbal (2020-2021)
Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu (2021-2023)
Dr. Hafize Gaye Erkan (2023-...)
2019 ve 2021 de yapılan hatayı 2024'de de yaparlarsa daha yabancı falan bu piyasalara sittin sene geçse gelmez..
Major hatalar olmadıkça governor'lara hukumetlerden bagımsız 5 yıl dokunulmamalı...
bıyıklı ayağına 5 milyon lot almışlardı
hepsini verdi iki günde.
götü boklu ufak spek bile sizin yaptığınız şekilde hareketler yapmıyor.
Baltayı vurdunmu satıcı geliyor da gelmeyince ne yapacaksınız.
bu günkü kırmızı bar 29.14 TL 0.9646 USD altına inmediği sürece sıkıntı olmayabilir.. ancak altı kapanışlarda 27.26 TL 0.9404 USD
desteklerini aktif hale getirebilir..iyi çalışmalar..
VALLA YENİ TARİFLERE bakınca bilançoda en az %300 ortalama büyüme olacak 2024 de fizik kurallarına aykırı hareket olur artık bundan sonra kasması.
Yapacağı en kral harelet kanal direnci üstüne çıkıp orayı destek yapması
oda senin işin esozcan .
ancak ozaman talebi keser tahtadan biraz mal toplama şansı olur sağdan soldan.
Bugün bana bir kurum ciddi şekilde bu hisseyi yönetimsel ( belkide haklı ve iyi niyetli olarak ) kötüledi.
Bende çok iyi biliyorum dedim hatta tüm yatırımcılar çok iyi biliyordur dedim.
.....!!!
bir yerden al raporları gırla gelirken birileride öcü diyor.
valla göreceğiz.
Yıllarca zam yapmadılar fakat son 3-5 ayda %100 YAKIN bi zam yaptılar. aNCAK 3-5 ayda herşeye çok ciddi zamlar geldi, bunun adı artık zam değil kim ,kime ne geçirirse FİYATLAMASI.
Geçen sosyal medyada biri benim maaşım 3 kat yukseldi mi de internete 3 kat zam geldi diyor da yıllık bakınca haklı ama ;
2019 de asgari ücret 2000 tl en ucuz internet paketi 70 tl
2024 de asgari ücret 17000 tl en ucuz internet paketi 550 tl (bugun abone olursan)
Hala enflasyonu ve asgari ücreti arkadan takip ediyor ve bu zamlar mevcutta taahhüdü olanı 1 yıl -1,5 yıl sonra etkileyecek..
25 dolar -750 tl , en ucuz internet paketi fiyatı olmalı.. Hala ülkedeki en ucuz şeyin internet oldugu ifkrindeyim.
thy'nin döviz bazlı dip testeresinin bitiş zamanlarındaki hareketlerine aşırı derecede benziyor. o zamanlar aha vaka arttı deyip vuruyorlardı kademelere. thy'nin hareketini kimse yakalayamamıştır bence. bunda da 1-1,5-2 dolar arası herkesi döker sonra bir de bakmışız 3,2 dolar tarihi zirvesini de katlamış.
TTKOM günlük, QNB tavana götürüyor!
https://i.hizliresim.com/nsbcmqm.PNG
bilmediğimiz bir haber mi var hayırdır
50 centciler pişttr çıkın çalı arkasından da az sohbet edelim. Şaka şaka hayrını görsün bekleyen sabredenler. Saygılar
Tufan abi uçurdu [emoji3]
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
qnb finans ın amacı ne acaba 14m lot almış. 2. sıradaki 800k
kime satacak o kadar malı
18 milyon lot* 31 tl=558 000 000 milyon tl
Satan kim en yüksek diğer 8 milyon
hadi diyelim yarısından çoğu çapraz işlem olsun.
adam bu havada tahtaya 250 milyon keş para sokmuşsa
kimse bana faiz doviz demesin
çünkü bu parayı yatıran alternatif ürünlerden çok alacağını biliyor tahtadan.
1 usd uzun müddet görülmeyecek şekilde direnci kırdığını düşünüyorum.
kimin aldığının hiç önemi yok
ucuz kalmışlarda son vagonlar
henüz fırsat kaçmış değil düşüşler artık alım fırsatı.
Bence aylardır indir kaldır ile toplanan malları dün bir alıcıya devrettiler
Ttkom da 2 milyon lot mal alındığı zamanlarda hemen tavan oluyordu.
18 milyon lot hem de hala fiyat 1$ iken tavan olmaması mümkün değildi.
Alıcıya hangi taahhütler verildi. Sadece tahmin edebiliriz.
Bu gelen nakit ile diger varlık fonu şirketlerinde alım yapılacağını düşünüyorum.
Ekimin son haftası 0.68-70 cent arası. Tl olarak 19.50-20.50 arası dip yapmış. 3 ayda dolar bazlı yüzde30-35 arası tl bazlı ise 50-60 arası vermiş. Borsa ise tl bazlı yüzde 8-10 arası artmış. Dolar bazlı ise yüzde 4-5 arası artmış. Mevduat en babasından yüzde 12 verir 3 ayda. Bereket versin.
Şirketin açıklamış oldugu geri alım programı 20 milyon, qnb cuma günü kamyonu dayamış 14-15 milyon lot yüklemiş. Diğer kısmı 8 milyon lot satıcılı.. Satılanı karşılaşıyorlar görüntüsü var..
Ceo'nun yabancı ortak ile işbirliği haberinin detayları ile ilgili olabilir.. Yakında ortaya çıkar herhalde. 2 ay içinde demişlerdi..
deprem den sonra 13.50 -- 0.60 eurolara geldi almadıda burdan mı aldı hiç sanmıyorum.
Bence düpedüz biri %5 ne yakın malı çekti piyasadan
10-15 milyon lot ile tahtaya ayara çekmiş olanlara bir fon ayarı verdi belkide.
Tahtada bunun gibi işlem daha olsun mal kalmaz zaten gün içi trade için
mal citiye gitti.
daha 1,15 usd olamadık ama forum çok sessiz.. millet ya döküldü ya da pusuya yatmış :))