Biliyorum. Takılıyorum sadece.
Printable View
15.31 hedefine hızla gidiyor
Maliyetime geldiğinde size kıymalı kır pidesi ısmarlamışım diye hayal edin.Çok param olsa restoran kapatır yapardım.
Haldır haldır çare peşindeler dermansız hastalığa bi ameliyat daha yapacaklardır:)
naş var naş diye çığırmalarda kesildi. belki bir şey yaparlar.
Ortada muazzam bir savaş var. Turist taşıyan hava yolları şirketleri yüzde 10 ,15 anca düşüyor. Ulan ******** spekler 2016 da rus uçağını düşürdük diye kaç taban yedik. Malda yakalandınız anlaşılan.
cari açık 7 milyar doalr üstü olmuş
Turkish modele ne oldu şey yukarı cari açık aşağı hatta cari fazla olacaktı ne oldu son 4 yılın en yükseğine geldik ışıldamıyor ama gözler lan biz naptık :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Faiz aşağı enflasyon ve cari açık aşağı idi. Faiz düştü enflasyon oranı üçe katladı, cari açık arttı. Bir yerde yanlışlık var.
Makasları açıyoruz alım satım yaptırmıyoz...
Ekonomi bakanının eli kulağındadır dolara su dökülünce bakanlıkda boşa çıktı gece yarısı bi görevden affa hazırız:)
bize bişe olmaz olum çorap satar karnımızı doyururuz şimdi siz düşünün :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
TCMB anketi: Yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini açıklandı :
Döviz Kuru Beklentileri
Katılımcıların cari yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi bir önceki anket döneminde 16,04 TL iken, bu anket döneminde 16,68 TL olmuştur. 12 ay sonrası döviz kuru beklentisi ise aynı anket dönemlerinde sırasıyla 16,62 TL ve 17,42 TL olarak gerçekleşmiştir.
TCMB anketi: Yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini açıklandı Yazar iDealData (investing.com)
bütün enstrümanlar negatif faizde diye raks edirdin ne oldu?
Bu ara robot neyim yok mu bizim yerli ve milli robot ne oldu soğan soluksuz çıkıyor.
abi beni dövüyorlar dediği zaman gidip şerronun ellerinden almadık mı?:evil:
14.97
tssss
Putin,Rusya için Ukrayna'daki savaşmak isteyen gönüllüleri hemen bölgeyi ulaştırın demiş.
Rusya 16 bin gönüllünun kendilerini başvurduğunu açıkladı.
İş yakında Rus ve Ukraynali gönüllü (ceteler)savaşına dönerse asıl o zaman olan sivillere olur.
https://www.yenisafak.com/amphtml/du...barbar-3769134
İngiltere Başbakanı Boris Johnson Rusya-Ukrayna savaşındaki son gelişmelere ilişkin Sky News'e açıklamalarda bulundu
Başbakan Johnson,
Rusya'nın Ukrayna'da kimyasal silah kullanabileceği haberlerine ilişkin ise şunları söyledi:
* "Bu onların oyun kitabından çıktı. Rakipleri veya Amerikalılar tarafından depolanmış kimyasal silahlar olduğunu söylemeye başlıyorlar. Korkarım ki, kendileri kimyasal silahları yerleştirdiklerinde, bir tür sahte hikayeye sahipler, yapmaya hazırlar. Suriye'de gördünüz. İngiltere'de bile gördünüz. Sadece, zaten yaptıkları şeyin bu olduğuna işaret ediyorum. Korkarım bu alaycı, barbar bir hükümet."
--//
Bir de Kimyasal silahlar kullanılırsa
Vay ki vay 🥶🥶🥶😡
Sedef Kabas tahliye edildi.
Sedef Kabas'a cumhurbaşkanına hakaretten 2 yıl 4 ay ceza,Soylu'ya hakaretten Beraat etti.
Gazeteci Sedef Kabaş, Cumhurbaşkanı'na Hakaret suçlamasından 2 yıl 4 ay hapis cezası aldı, tahliye oldu
haftalık hariç her periyotta uyumsuzlukla yardırmaya devam
KKM yi tepeden bozdurup dipten yerine mi koyacaksınız ?
La casa de papel: ışıldayan gözler... 15+ da 100% daha elektrik zammı gelir
https://files.catbox.moe/zmgnka.JPG
Evet 21 Mart özel bir gün :
1. Kuzey yarım kürede ilkbahar güney yarım kürede sonbahar başlangıcı,
2. Ekinoks,
3. Nevruz Bayramı,
4. Dünya Ağaç Günü,
5. Dünya Bilgisayar Mühendisleri Günü,
6. Kur Korumalı Mevduat Başlangıç Günü, Bu tarihten sonrası için Hazine bol keseden para dağıtmak istemeyebilir :yes:
https://cdnr.yenicaggazetesi.com.tr/...4591072121.jpg
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
*Putin: Ukrayna ile görüşmelerde pozitif bir değişiklikler var
Bir ittiremediniz benim maliyete.
Putin'in açıklamaları $/TL'yi aşağıya çekmiş gözüküoyor.
putin yalancının teki.
Ben kredi kartı ödemesi için bir miktar dünden beri satışlara bakıyordum..14.89 hsbc den sattım alış makası daha açıktı 15.10 dan satıyordu...Neyse kısa vadeli TL ihtiyacınıda hallettim...
Fed öncesi 15 üstü olur diye düşünüyorum...Bakalım ne olacak...