körükle babam körükle.. :)
Printable View
60 puan makas.
Insaf be.
Short ta sisteme uymayip stoplamayan kendime notlar...
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/4zf1noe.PNG
Bugün şort mazutu bulamayınca fışkkırttıramadı pala emmi, eeee pala sen hep şortcuları ütersen üüüle mazutsuz kalırsın, arada şortculara bi barnak bal çalsaydın büüüle gözüne far tutulmuş tavşan gibi bakmazdın.:kahkah: herkes şort tuşunu söktü klavyeden yabcak bişii yok. Birazda sen şortla senin şortun yırtılsın tırtıl, hep benim ve Ayasofya abinin şortu yırtık olucak değil ya
PALA shorttan bugün iyi para kaldırmış ama elini açık etmemiş..
bizi de dere,tepe dolaştırdı.Olmadık yerden LONG açtık..:)
Biz kapandik yurtdisini aldi adamlar baya. Vay anasini
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şortcu olupta bistte sövmeyen var mı ki, söktük klavyeden şort tuşunu rahata kavuştum. ohh bea hayat varmış. :drunk:
bomba atılır düşmez, enflasyon yükselir düşmez, faiz artar düşmez, yurtdışı çakılır yine düşmez.
Düşmüyen borsa icat etmişler dayu,
gırnızıda açıyon lönkü katlıyon paraları
Utanma pala, fışkırt hadi, burda yabancı yok biz bizeyiz
Nooooo nay never no more
No nay never no more
No never no more
APSD +15.905
Toplam da 428.869
Yarın 3 bin günü
Pazartesi de 3 bin puan günü
Yarın ki fışkırtmanın tazzikini hesaplayamadı heralde
merhaba
8-9 yıl önce borsaya başladıgımda aracı kurum önerisiyle halkbank almıştım,14.35 den 1 saat sonra falan 14.50 satılmıştı,emlak konut 3.50 civarıydı,aracı kurum bana hacim yaptırıyordu her sabah ararlardı günde 5 kere arayıp şunu alalım satalım falan komisyon derdindelermiş,acemilik günleri işte,garanla akbank arasında 50 kurus vardı,dolar 2 liraydı,emlak konut 100 tl olacak şirket diyorlardı,8-9 yıl sonra dolar 15 e geldi emlak 2.26 akbank 7,35 bu nasıl bir mal kitlemedir arkadaş
Senin hisse yükselmeyebilür ama viob mecbur yükselir.
Belki bir yıldan fazladır bu cümleyi arada bir kullanırım sartorius abi hisse alacağına viob alaydın köşeydin
8-9 yıl kadar önce yine ben şortumla gezerken endekis göçecek çakılacak deniyordu o zamanlar endekisten sıfır atılmamıştı 60bin 70binlerde dolanırken (şimdiki rakamla 600) 69 cu pelloş beni kandırdı 600 olan endekis 2400 oldu, tl bazlı 4 katı katlandı.
Hisse seçimi yapmak zor, biz acemileri kandırıyorlar, aldığın hisse gitmiyor ama endekis boyuna yükseliyor.
Pala sevdiği hisseleri alarak yada sevmediği hisseleri satarak endekise ayar veriyor. Bizim aldığımız hisseler endekis yükselirken yükselmez ama endekis düşerken en önden koşar :he: tabii aradan zaman geçip geriye doğru baktığında halen fakir olduğunu ve borsada voleyi vurup köşeyi dönemediğini görünce hayıflanırsın. Borsa demek paranı pul eden yer demek
Reis bu kadar ümitsiz olma ya. Sen eski levyecilerdensin. Yarın olmaz haftaya olur sağlam bir levye vurursun alırsın bir 10-20bin puan.
Manif abi palanın gırnızıya alerjisi var, bi gün gırnızı oluy ertesiki gün fışkırttırıyo zalım Duşakabini kullanmayı öğrenmiş, daha bize bu masadan ekmek çıkmaz.
masada seyirci olarak yancı olucam bedava çay içip oturacam.
yeni sistem geldi geleli viop eski tadı hiç kalmadı.
gerçi hisselerinde tadı kalmadı uzun vadeci değilsen alamadan tavan tavan çekiyor yada alıyorsun ertesi gün taban açıyor
iyice kumara döndü
eski sistem güzeldi % 20 marj vb bence eski düzen geri gelmeli.
tonla yeni icat çıkarınca viopta bitti
aracı kurumlar bayram ediyordur tabi hisse fiyatları ummadık fiyatlamalar oldu viop yine sürekli teminatlar yukarı gidiyor.
önceden 100 k hacimi zor yapan biri şimdi yapıyor 1 milyon hacim.
fiyatlardan dolayı
ucuza aracı kurum hissesi varmı bakmak lazım
Allah izin verirde şortlari palaya giydirirsem tovbe edecem..nedir bu ya,ne olmasi lazim bist dusmesi icin diye bosuna sebep aramaya gerek kalmadi..dusmuyo iste geciniz diger sayfaya..
Bozkurt reis pala niye fışkırtmıyor... Herşey fışkırtmaya müsait..
Borsa pişmanlıktır.
Viop perişanlıktır...
dün diğer short minimal seviyede kalmış. tersi olsa bugün şu an 2510 üstü zorluyor olurdu :kahkah:
full sahtekarlık bu viop
248 altında ne var? 244'e kadar yol var..
252 üzerine çıkamadıkça aşağı yol yakın..
"laf etti bal kabağı, koy tabağa, ye sabaha" .Aferim konuşmayı öğrenmişsin.Tek yorumun yok ama zamanında burada yorum yapanlara sataşma CÜRETİNİ gösterdin.
SENİN SAKİL YORUMLARIN BENİ İRRİTE EDİYOR.(UNUTTUN MU?)
Vob,perişanlıksa ne işin var burada.NAŞŞ...SAĞDAN YÜRÜ CÜZDAN BULURSUN.
pala nın LONG gücü bitmiş..dikkatli olmalı..